Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Canlarım ben kaÇıyorum hepınıze tekrardan Çook teŞekkÜrederım derdıme ortak oldunuz Çook saglun artık ÖnÜmÜzdekı maÇlara bakıcazzzz

merhaba arkaşadaşlar benim 3 gün var hala umutla bekliyorum...7-8 aydır deniyoruz..inşallah bu ay hamileyimdir.

Kızlar kusura bakmayın musterı yogundu yazamadım

bu arada annemı aradım test getırecek bana bakalım ne olucek

Evet canım.erken gelir ama hiç gecikmemişti.böyle gecikince bende hamileyim sandıydım.bugün görünce üzüldüm çok.senle aynı kaderi paylaşmışız bugün.:teselli:

ana kıyamam ben sana gel kız öpeyim seni sıkma canını inşallah gelecek ay olur bebiş canım benim :1hug:Şeniz

merhaba arkaşadaşlar benim 3 gün var hala umutla bekliyorum...7-8 aydır deniyoruz..inşallah bu ay hamileyimdir.
inşallah canım hamilesindir bu arada aramıza hoşgeldin şekercim
Kızlar kusura bakmayın musterı yogundu yazamadım

bu arada annemı aradım test getırecek bana bakalım ne olucek

inşallah kız bebiş vardırda sabah az halay çektik artık tepinir dururuz heeeee :CüvCüv::lepi::1ninca::asigim:

kızlar ya nerdesiniz anca ben yazıyorum hee bak küsecem sonra size siz beni sevmiyonuz mu ama bak ya ağlarım valla heee ahada ağlıyorum işte senağlama

kızlar ya nerdesiniz anca ben yazıyorum hee bak küsecem sonra size siz beni sevmiyonuz mu ama bak ya ağlarım valla heee ahada ağlıyorum işte senağlama

canım benim ağlama seviyoruz seni tabi ama ben şu tickerle uğraşıyorum ya ondan konuşamadım canımcııımmm

abyosun, archider, ESCALES, esengülüm, hlymms+, merve_85, sekerkiz67+, sessizdeniz+ GÜNAYDIN KIZLAR NABERSıNıZ hihoyyyt

delikafaduldenYETTİM ESCALES CNM BEN YAZARIM SAĞAkaydirigubbakcemile5

kızlar bende kaçıyorum biraz dinlenmem gerek daha ütü yapıcam pufffffffffffff yaaaaaaaaaaa neyse görüşürüz sonra

abyosun, archider, ESCALES, esengülüm, hlymms+, merve_85, sekerkiz67+, sessizdeniz+ GÜNAYDIN KIZLAR NABERSİNİZ hihoyyyt

günaydın vildoşum cuman mübarek olsunnn
sabahtan beri tickr yapmaya çalışıyorum ya bi sitedekini çok beğendim ama onu beceremedim altta kini yaptım

günaydın vildoşum cuman mübarek olsunnn
sabahtan beri tickr yapmaya çalışıyorum ya bi sitedekini çok beğendim ama onu beceremedim altta kini yaptım

günaydın cnm Şeniz seninde cuman mübarek olsun
sen yine bi tene becerip yapmışsın ben hiç beceremiyom :roflol:
çok şirinmiş yaptığın ticker a.s

escales ağlıyodun kıs kimse yazmıyo diye ben yazıyomya işte
niye konuşmuyosunuz
o zaman bende kendi kendime konuşurum
soğan suyu içiyom öğğğ ıyykk iğrenççççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…