bugün idrar testi alıcaktım ben hevesim kursağımda kaldı(((
nasıl yani canım 26 gün geçmi adet oldun sen şimdi
Canlarım ben kaÇıyorum hepİnİze tekrardan Çook teŞekkÜrederİm derdİme ortak oldunuz Çook saglun artık ÖnÜmÜzdekİ maÇlara bakıcazzzz
canlarım ben kaçıyorum hepinize tekrardan çook teşekkürederim derdime ortak oldunuz çook saglun artık önümüzdeki maçlara bakıcazzzz
Evet canım.erken gelir ama hiç gecikmemişti.böyle gecikince bende hamileyim sandıydım.bugün görünce üzüldüm çok.senle aynı kaderi paylaşmışız bugün.:teselli:
inşallah canım hamilesindir bu arada aramıza hoşgeldin şekercimmerhaba arkaşadaşlar benim 3 gün var hala umutla bekliyorum...7-8 aydır deniyoruz..inşallah bu ay hamileyimdir.
Kızlar kusura bakmayın musterı yogundu yazamadım
bu arada annemı aradım test getırecek bana bakalım ne olucek
ya kızlar şu adresten ticker yapmaya öalıştım olmuyo anlayan varsa bi bakabilir mi?Baby Ticker - The Baby Countdown Pregnancy Ticker
kızlar ya nerdesiniz anca ben yazıyorum hee bak küsecem sonra size siz beni sevmiyonuz mu ama bak ya ağlarım valla heee ahada ağlıyorum işte senağlama
kızlar ya nerdesiniz anca ben yazıyorum hee bak küsecem sonra size siz beni sevmiyonuz mu ama bak ya ağlarım valla heee ahada ağlıyorum işte senağlama
abyosun, archider, ESCALES, esengülüm, hlymms+, merve_85, sekerkiz67+, sessizdeniz+ GÜNAYDIN KIZLAR NABERSİNİZ hihoyyyt
günaydın vildoşum cuman mübarek olsunnn
sabahtan beri tickr yapmaya çalışıyorum ya bi sitedekini çok beğendim ama onu beceremedim altta kini yaptım
ana kıyamam ben sana gel kız öpeyim seni sıkma canını inşallah gelecek ay olur bebiş canım benim :1hug:Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?