Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

arkadaşlar merhaba
bende varım hamile kalamayan aranıza yeni katıldım benimde prolaktinim yüksek

sagol tatlım yazdım ama bana uzak kalıyor ben z.burnunda oturuyorum çalışmasam yine giderdim ama fırsatrım olursa gidicegim

sagol canım dileklerin için inş.

men burdayım şekercim bu arada bende gitcem jinekoloğa inşallah kötü bir şey çıkmaz mayıs 11 e daha var ama ne bileyim acayip durumdayım oraya geçen gidişimde gebe olma ihtimalin var dedi kan testi yaptık negatif çıkmıştı o gün neye uğradığımı şaşırmıştım çünkü bebiş düşünmüyorduk gene aynı durumla karşılaşırsam heralde bayılırım artık oracıkta:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

arkadaşlar merhaba
bende varım hamile kalamayan aranıza yeni katıldım benimde prolaktinim yüksek

hoş geldin aramıza canım sana testmi yaptılarda prolaktinim yüksek yazmışsın ne kadardır tedavi görüyosun soruyorum çünkü bana hiç test yaptırmadılar ona göre öğreneyimde doktorumla konuşacagım

allah allah ilginç bişey bilmiyorum ki inş iyi olu canım bu arada sende tedavi görüyosun galiba bana biraz tedavinin seyrini anlatabilirmisin doktora gidicegim ya onunla konuşucam bana anca bişey yok diyo gönderiyo bide özele gidiyorum

meraba arkadaşlar bende aranızda yeniyim...bendede kanda pıhtılaşma var 3 bebege başlıyacam birde yara cıktı o tedavi ediilecek bakalım bu engelleri aşında hemen hamile kalabilcem mi

yok gülüm ben tedavi görmüyorum ben kontrol amaçlı gitmiştim o zamanlar şimdi ise eğer olaki bir şey varsa ben bu sefer tedavi olmak için gitcem ben sizin gibi canım uzun zamandan beri bebiş için uğraşmıyorum canım inşallah tez vakitte bebişimi elime alırım bu arada sizlerde tabi canım:CüvCüv:

Kızlar günaydın...ben bugün adet oldum ya((( heyecanlanmıştım bugün 29 gün olmuştu ilk defa bu kadar geçti 26 günü hiç geçmemişti daha.Ama az az oluyo. senağlama

hııımm amin inş canım

meraba arkadaşlar bende aranızda yeniyim...bendede kanda pıhtılaşma var 3 bebege başlıyacam birde yara cıktı o tedavi ediilecek bakalım bu engelleri aşında hemen hamile kalabilcem mi

inşallah cancağızım tez vakitte bebişini eline alırsın :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…