escales ağlıyodun kıs kimse yazmıyo diye ben yazıyomya işte
niye konuşmuyosunuz
o zaman bende kendi kendime konuşurum
soğan suyu içiyom öğğğ ıyykk iğrenççççç
aynen öyle şekercim çalışmalar hızla devam valla heeesağol canım :teselli:
bi dahaki aya inşallah diye diye 9-10 ay dır devam ediyom çalışmalara:ecrin_bebek:
merhaba bayanlaaaarrrrr herkese günaydın nasıllarsınız görüşmeyeli haberler varmı geçmiş çok uzamış:lepi:
kimsenin konuşası yok bende gidiyom o zaman :çok üzgünüm:
anam öyle deme bende yapıcaktım o zaman hiç denemiyeyim ben hayatta içemem kız bu arada hoşgeldin şekercim ne haber anacım :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
var gülüm muhasebe hamile ve nilüferde muhtemelen hamile inşallah yakın zamanda kan testi yaparda bizde öğreniriz valla çatlıycam heee :CüvCüv:
merhaba cnm hayırlı cumalarmerhaba bayanlaaaarrrrr herkese günaydın nasıllarsınız görüşmeyeli haberler varmı geçmiş çok uzamış:lepi:
anacım ben konuşuyorum ya aşk olsun ama ya
ay hadi inşallah hayırlısı bende bebişimin ultrasonda hareketlerini gördüm salı günü çok mutlu oldum çok duygulandım allah herkese nasip etsin :Saruboceq:
ay hadi inşallah hayırlısı bende bebişimin ultrasonda hareketlerini gördüm salı günü çok mutlu oldum çok duygulandım allah herkese nasip etsin :Saruboceq:
iç kıs iç falla ben içtikten sonra herkeş içer
ben zayıflamak için ....adetim düzene girsin diye ve bebk için neler içmedimki :içelim: bunuda burnumu tutup içiyom fallaşakkıdı
hg canım
escales beni unutu galiba
bende hamileyim 4+6
aynen canım harika bide bi takla atar gibi hareketleri var inanılmaz doktor yaramaz şey dedi bebişimeamiiiin amin inşallah bizde görecez o günleri:ecrin_bebek:
gerçi ben 9 sene önce görmüştüm çok güzel bi duygu:1rolleyes:
hg canım
escales beni unutu galiba
bende hamileyim 4+6
amin canım amin inşallah dilek kapın açıktır anacım da hepimize yakın vakitte nasip eder allah canımay hadi inşallah hayırlısı bende bebişimin ultrasonda hareketlerini gördüm salı günü çok mutlu oldum çok duygulandım allah herkese nasip etsin :Saruboceq:
merhaba cnm hayırlı cumalar
az konuşuyosunuz benim kimseye yetişememem lazım parmaklarım paslandı yaff
içersin içersin bebeiş için herşeyi istemesekte yapıyozsırnaşık şeyanam ben maydanoz suyunu içemiyorum zorla içiyorum onu nasıl içeceğim ama dediğin gibi herşey bebiş için dur bir regli olayım yapayım bende şekercim :çok üzgünüm:gamyoncuiremsubenneyaptımki
aynen canım harika bide bi takla atar gibi hareketleri var inanılmaz doktor yaramaz şey dedi bebişime
oyy yirim ben oni minicik miniminnacık :ecrin_bebek:
amin canım amin inşallah dilek kapın açıktır anacım da hepimize yakın vakitte nasip eder allah canım
gülüm normalde ben yazarım sana hemide bol bol anacım ama malum çalışıyorum ona rağmen bak yazıyorum sana şekercim sen gitme ben sana fırsat buldukça yazarım bol bol cokacimcoookcokacimcoookkaydirigubbakcemile3
içersin içersin bebeiş için herşeyi istemesekte yapıyozsırnaşık şey
oyy yirim ben oni minicik miniminnacık :ecrin_bebek:
kıs ben bana kalsa gitmiycektimde benim kıza bugün tatil illa teyzemlere gidelim diye tutturdu gidip gelip başımın etini yiyo
gidene kadar yazarım ama burdayım henüzkaydirigubbakcemile2
aynen canım harika bide bi takla atar gibi hareketleri var inanılmaz doktor yaramaz şey dedi bebişime
canım bulantıların başladımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?