Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

beni niye saymıyon:mymeka: ben insan değilmiyim :mymeka:ben senin en sefdiğin arkadaşın değilmiyim:mymeka: bittin gızım sen bitirecem senikötükedihüso
gurban olurum sana tabiki öylesin canım benim herkesten önce senin halini sordum canım benim asıl sen benim soruma cvp vermedin :çok üzgünüm:

gurban olurum sana tabiki öylesin canım benim herkesten önce senin halini sordum canım benim asıl sen benim soruma cvp vermedin :çok üzgünüm:

Şeniz naber fıstık:asigim:hoşgeldin cnm
bende az sonra annemlere gidecem bi bakıyım belki gelmiştir dedim sağa bakmaya geldim alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Şeniz naber fıstık:asigim:hoşgeldin cnm
bende az sonra annemlere gidecem bi bakıyım belki gelmiştir dedim sağa bakmaya geldim alkisalkisalkisalkisalkisalkis
demek beni görmeye geldin bende sana baktım valla cvp yazmışmısın diye çatladım sırnaşık şey ay dur şu smileyide kullanayım alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis sırnaşık şey

KIZLAR BU GIDIŞLE HEPIMIZ AZGIN KADINLAR OLUCAZ ADAMLAR KAÇICAK YER ARIYCAK BIZDEN INCIR MINCIR TAM DESTEK:):sm_cool::teytey:
ben normal olurum destek alırsam -tatlicadiarzu-alkisalkisalkissırnaşık şey
demek beni görmeye geldin bende sana baktım valla cvp yazmışmısın diye çatladım sırnaşık şey ay dur şu smileyide kullanayım alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis sırnaşık şey

alkisalkisalkishee falla bi bakıyım diloş bu saatlerde geliyo dedim ve yanılmadımalkisalkisalkis

ben normal olurum destek alırsam -tatlicadiarzu-alkisalkisalkissırnaşık şey

alkisalkisalkishee falla bi bakıyım diloş bu saatlerde geliyo dedim ve yanılmadımalkisalkisalkis

valla ozaman bu alkışı hakettin alkisalkisalkisalkisalkisalkis
sırnaşık şeysırnaşık şey valla gülüyom deli gibi gerçekten çok şapşal bu smiley ya önce ceyyara çok gülüyodum şimdi buda çıktı surata bak alkisalkisalkis sırnaşık şeysırnaşık şey

hoşgeldin sevgii naber
bebiş nasıl

saol canım ii nolsun dün ultrasonda keseyi gördük karından baktı o yüzden çok az göründü salı günü bebişimi görmeye gitcez bakalım sen nasılsın canım nilüferden haber varmı test yaptım silik diyodu tekararlıcaktı ama....merak ettimm

bayanlar ben çıkıyorum biraz şekerleme yapıcam sonra görüşmek üzere hoşçakalın

hoşgeldin canım hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…