gurban olurum sana tabiki öylesin canım benim herkesten önce senin halini sordum canım benim asıl sen benim soruma cvp vermedin :çok üzgünüm:beni niye saymıyon:mymeka: ben insan değilmiyim :mymeka:ben senin en sefdiğin arkadaşın değilmiyim:mymeka: bittin gızım sen bitirecem senikötükedihüso
bende bende iyi çalışıcm eh olan bize olucak amma velakin sonuca değer
ben gidiyorum kızlar hepinizi teeeeekkkkkk tttteeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkk öptüm
gurban olurum sana tabiki öylesin canım benim herkesten önce senin halini sordum canım benim asıl sen benim soruma cvp vermedin :çok üzgünüm:
ben gidiyorum kızlar hepinizi teeeeekkkkkk tttteeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkk öptüm
güle güle cnm görüşmek üzereŞeniz
demek beni görmeye geldin bende sana baktım valla cvp yazmışmısın diye çatladım sırnaşık şey ay dur şu smileyide kullanayım alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis sırnaşık şeyŞeniz naber fıstık:asigim:hoşgeldin cnm
bende az sonra annemlere gidecem bi bakıyım belki gelmiştir dedim sağa bakmaya geldim alkisalkisalkisalkisalkisalkis
valla hee tersine dönecek desene :roflol::roflol::roflol:KIZLAR BU GIDIŞLE HEPIMIZ AZGIN KADINLAR OLUCAZ ADAMLAR KAÇICAK YER ARIYCAK BIZDEN INCIR MINCIR TAM DESTEK:):sm_cool::teytey:
KIZLAR BU GIDIŞLE HEPIMIZ AZGIN KADINLAR OLUCAZ ADAMLAR KAÇICAK YER ARIYCAK BIZDEN INCIR MINCIR TAM DESTEK:):sm_cool::teytey:
demek beni görmeye geldin bende sana baktım valla cvp yazmışmısın diye çatladım sırnaşık şey ay dur şu smileyide kullanayım alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis sırnaşık şey
ben normal olurum destek alırsam -tatlicadiarzu-alkisalkisalkissırnaşık şey
alkisalkisalkishee falla bi bakıyım diloş bu saatlerde geliyo dedim ve yanılmadımalkisalkisalkis
slm kızlarrrrrr nasılsınız özledim sizişenizşeniz
hoşgeldin sevgii naber
bebiş nasıl
valla hee tersine dönecek desene :roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin canım hihoyyytsaol canım ii nolsun dün ultrasonda keseyi gördük karından baktı o yüzden çok az göründü salı günü bebişimi görmeye gitcez bakalım sen nasılsın canım nilüferden haber varmı test yaptım silik diyodu tekararlıcaktı ama....merak ettimm
hg sevgicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?