Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

escales ben geri geldim ay hiç gidesim yok yaff
yorgunluktan ölüyom hemde rahatsızım biraz
az önce sancı girdi çocukmu düşürüyom acaba noliii bağaa

kızlar çıkamıyorum yaf ben siteden kopamadım bi türlü bağımlılık oldu bu arada tavşan kanı çayım var istermisiniz

escales ben geri geldim ay hiç gidesim yok yaff
yorgunluktan ölüyom hemde rahatsızım biraz
az önce sancı girdi çocukmu düşürüyom acaba noliii bağaa
Ay ne olmuş benim vildoşuma geçmiş olsun canım:teselli: soğan kürüne başlamadın mı
bende ne ağrı kaldı ne kanama iyi geldi valla sositososito

he valla deniycem akşam benimkine soğan kürünü anlattım güldü sen sanırım kafayı yedin dedi :teytey:

HEHEH BENDE ZORLAN ADAMA KECI BOYNUZU PEKMNEZI YIYCEN BIDE YATMADAN TURK KAHVESI ICCEN DEDIM UYUYAMAMKI BEN DIO IYI CE KAPTIRDIN DIYO:):teytey:

şekerkız inşallah hamilesindir.. testin sonucunu bildir bize..benimde 3 günüm var..bende bekliyorum..ama umutlu değilim 7-8 aydır deniyoruz.

şekerkız inşallah hamilesindir.. testin sonucunu bildir bize..benimde 3 günüm var..bende bekliyorum..ama umutlu değilim 7-8 aydır deniyoruz.

YAPTIM BITANEM YAPTIM TEK ÇİZGİ ÇALIŞMALARA BASLAMAK IÇIN BILGI TOPLUOM SUAN:teytey:

k.a.y.r.a.+, merve_85, sekerkiz67+, serra84 mrb canlarım sizler nasılsınız a.s.

beni niye saymıyon:mymeka: ben insan değilmiyim :mymeka:ben senin en sefdiğin arkadaşın değilmiyim:mymeka: bittin gızım sen bitirecem senikötükedihüso

alkisalkisalkis sorma benimkide geceleri tetikte bakalım faydası varmı diyo

bu smiley yenimi eklenmişalkisalkisalkis hehehehhehehh ne şapşal bişialkisalkisalkis sefdim ben bunualkisalkisalkis:roflol:alkisalkisalkisdelikafaduldenalkisalkisalkissırnaşık şeyalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…