güle güle canımbayanlar ben çıkıyorum biraz şekerleme yapıcam sonra görüşmek üzere hoşçakalın
bayanlar ben çıkıyorum biraz şekerleme yapıcam sonra görüşmek üzere hoşçakalın
hoşgeldin canım hihoyyyt
hoşbulduk canım nasılsınnn
valla bir bağırdın mı oturur yerine :mymeka: sırnaşık şeysırnaşık şey ama yazık kız kıyılmazda şimdi sırnaşık şeyHE VALLA TERSINE DONUCEK AYYY SONRA ALIŞMASINLAR KIS SUREKLI ILGIMIZE HERZAMAN OYLEOLALIM ISTERLERR alkisalkisalkis
alkisalkisalkis:jeyyar: ayy bu ikisi bize çok yakıştı kıs-tatlicadiarzu- bide busırnaşık şeyvalla ozaman bu alkışı hakettin alkisalkisalkisalkisalkisalkis
sırnaşık şeysırnaşık şey valla gülüyom deli gibi gerçekten çok şapşal bu smiley ya önce ceyyara çok gülüyodum şimdi buda çıktı surata bak alkisalkisalkis sırnaşık şeysırnaşık şey
saol canım ii nolsun dün ultrasonda keseyi gördük karından baktı o yüzden çok az göründü salı günü bebişimi görmeye gitcez bakalım sen nasılsın canım nilüferden haber varmı test yaptım silik diyodu tekararlıcaktı ama....merak ettimm
iyiyim canım hihoyyythoşbulduk şekerim nassın?....
bomba gıbı sen nasılsın
alkisalkisalkis:jeyyar: ayy bu ikisi bize çok yakıştı kıs-tatlicadiarzu- bide busırnaşık şey
gözün aydın cnm
bende iyi sayılırım kahverengi ve hafif pembeli karışık leke geliyo ne oluyo bilmiyom -tatlicadiarzu- adet sayılmıyo heralde
2 gün böyle devam ederse dr arıycam ona göre ilaca başla yada başlama diycek bakalım hayırlısı
nilüş yine yapmış bu sefer biraz daha belirgin silik çizgi çıkmışalkisalkisalkis
yarın kanda baktıracakmış cnm
inşallah vardır kıs o bu ay ne bulduysa içti hamiş kalıyım diyealkisalkisalkis
valla bir bağırdın mı oturur yerine :mymeka: Sırnaşık şeysırnaşık şey ama yazık kız kıyılmazda şimdi sırnaşık şey
alkisalkisalkis:jeyyar: ayy bu ikisi bize çok yakıştı kıs-tatlicadiarzu- bide busırnaşık şey
gözün aydın cnm
bende iyi sayılırım kahverengi ve hafif pembeli karışık leke geliyo ne oluyo bilmiyom -tatlicadiarzu- adet sayılmıyo heralde
2 gün böyle devam ederse dr arıycam ona göre ilaca başla yada başlama diycek bakalım hayırlısı
nilüş yine yapmış bu sefer biraz daha belirgin silik çizgi çıkmışalkisalkisalkis
yarın kanda baktıracakmış cnm
inşallah vardır kıs o bu ay ne bulduysa içti hamiş kalıyım diyealkisalkisalkis
hoşbulduk canım nasılsınnn
inşallah bir umut öyledir diye bekliyom vallacanım belki seninki yerleşme kanamasıdır...inş öyledir.bakalım nilüferinde seninde ii haberlerini alırız inşşşşşşş
kızlar selam nasılsınız bne çok kötü hasta oldum üşütmüşüm fena halde dr dan geldik şimdi ilaçlarımı içip yatiim biraz gece hiç uyumadım her yerim ağrıyo boğazlarım şiş sinüzütüm var zaten baş ağrısı var biraz uyursam iyi olurum inşş..görüşmek üzere..
mrb bende elazığlıyım alkisalkisalkis
selam kızlar...ben kan verdim geldim ...sonucu bekliyorum..çok heyecanlıyım karnıma ağrılar girdi..sanki üniversite sınavına giriyor gibi heyecan yaptım)))))) aynen o heyecanı yaşıyorum...işallah çıkarrrrrrrrr...birazdan aramaları lazım beni...
tamam canım işallahh:Saruboceq:
sen nasılsın canım..neler yapıyoısun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?