Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

alkisalkisalkis:jeyyar: ayy bu ikisi bize çok yakıştı kıs-tatlicadiarzu- bide busırnaşık şey

gözün aydın cnm
bende iyi sayılırım kahverengi ve hafif pembeli karışık leke geliyo ne oluyo bilmiyom -tatlicadiarzu- adet sayılmıyo heralde
2 gün böyle devam ederse dr arıycam ona göre ilaca başla yada başlama diycek bakalım hayırlısı
nilüş yine yapmış bu sefer biraz daha belirgin silik çizgi çıkmışalkisalkisalkis
yarın kanda baktıracakmış cnm
inşallah vardır kıs o bu ay ne bulduysa içti hamiş kalıyım diyealkisalkisalkis

valla bencede :jeyyar::alkisalkisalkissırnaşık şey
ama ben gidiyom canım ya kendine iyi bak emi öptüm Şeniz

canım belki seninki yerleşme kanamasıdır...inş öyledir.bakalım nilüferinde seninde ii haberlerini alırız inşşşşşşş

kızlar selam nasılsınız bne çok kötü hasta oldum üşütmüşüm fena halde dr dan geldik şimdi ilaçlarımı içip yatiim biraz gece hiç uyumadım her yerim ağrıyo boğazlarım şiş sinüzütüm var zaten baş ağrısı var biraz uyursam iyi olurum inşş..görüşmek üzere..

canım belki seninki yerleşme kanamasıdır...inş öyledir.bakalım nilüferinde seninde ii haberlerini alırız inşşşşşşş
inşallah bir umut öyledir diye bekliyom valla

geçmiş olsun ablacım kendine dikkat et
allah acil şifalar versin cnm ablam görüşürüz

kızlar bende çıkıyom akşama burda olurum kendinize iyi davranın beni özleyinalkisalkisalkis by byy
allaha emanetsiniza.s.

selam kızlar...ben kan verdim geldim ...sonucu bekliyorum..çok heyecanlıyım karnıma ağrılar girdi..sanki üniversite sınavına giriyor gibi heyecan yaptım)))))) aynen o heyecanı yaşıyorum...işallah çıkarrrrrrrrr...birazdan aramaları lazım beni...

Hadi inşallah nilüfercim hayırlı haberlerini bekliyoruz canım alkisalkisalkis

tamam canım işallahh:Saruboceq:
sen nasılsın canım..neler yapıyoısun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…