aaaaaaa niüfer gözün aydın allah kucağına da almayı nasip etsin
Merhaba kızlar nilüfer kan testi yaptırmışmı geçmişi okuymadım
Kızlar selam nasılsınız.. NlÜfer yoksa hamİlemİsİn
BENDE GELİM ARANIZA YAAAAAAAAAAAAAAA OHHH SAĞDAN SAĞDAN hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hg cnm nılufer ve muhasebe hamıle cnm :teytey::teytey::teytey:
BENDE GELİM ARANIZA YAAAAAAAAAAAAAAA OHHH SAĞDAN SAĞDAN hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bebsımde ıyı beryalsım bıs osledık
muhasebe22 cnm dogru
eklim hemen canım üzülme sen :teselli:
canlarım benim .sevgi kelebeklerim ben geldim evimdeyim yine sizlerleyim .sabah ta doktor kontrolüm vardı o yüzden yazamadım size. üşüttüm biraz .kendi doktorumu aradım seslerimde kısıldı diye .tama gel dedi.ona sormadan ilaç içmek istemedim .amerikan hastanesine gittim kulak burun boğaz doktoruna .allaha şükür önemli birşeyim yokmuş.nane limon .ıhlamur ve pastil içerek geçirecez dedi.hamile olduğum için ilaç tavsiye etmedi.hastaneye gitmişken kendi doktoruma da gittim muayne oldum .nohutumu gördüm .ayyy maşallah çok büyümüş ama yine göstermedi kendini.teyzeleri size şikayet edeyim bu nohutu.takla atıyo oynuyo ama kendini göstermiyo bacak bacak üstüne atmış karnımda keyif yapıyo .poposunu döndü bize hiç önünü dönmedi çok terbiyeli nohutum var :jeyyar:
yavaş yavaş tatlım bebişini sarsma bak bütün teyzeleri burda ona göreŞeniz
çok teşekkürler kızlarrr.....
sağolun canlarım...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
listede ben yokum kızlarrrrrr((((((((
bende çok ösledim sizleri ama artık evdeyim hep .bol bol görüşecez.yarın senin için ve diğer hamile arkadaşlar için faydalı bilgiler yazacam canım .
ama şunu bilin hergün 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu için 16 hafta olana kadar. folik asit tek portakal ve portakal suyunda varmış ben hergün içiyorum hala.tavsiye ederim .
şu listeyi tekrar yapalım hadi nilüfer yapsın uğur getirsin bebişiyle bize kızlar hadi nilüfer naz yapma sakın
ay canım ne güzel duygu dimi bende geçen gün gittim bizimki 11 haftalık benden bi leke gelmişti kahve rengi kormuştum doktora gittim bikaçgün sonra bu sefer üstten baktı artık üstten bakıcakmış neyse gittim doktorum bakarken bak bebişim büyümüş dedi gösterdi bende biraz tedirgindim dedim bi kalp atışlarını göreyim önce doktor bakmaya çalıştı göremedi gözlüğünü taktı ekrana yaklaştı göremedi ay ben bi korktum kıpkırmızı oldum tam aha gördük derken benimki bi takla attı amuda kalkmaya çalıştı ay ben nasıl güldüm ilk defa bebeğimin kımıldamasına şahit oldum bütün dünyalar benim oldu ama biraz korkuttu beni lekeyi görünce ama bu olabiliyomuş kendisi telefonla progestan al içmeye başla demişti o kullandım bikaçgün sonra bıraktım inanılmaz halsizlik yaptı o lekede yerleşme lekesi olabiliyomuş zaten bir kere gördüm bidaha görmedim böyle canım inşallah yakında öğrenirsin cinsiyetini
evt ya çok sevindm.. sen napıyorsun nasıl gidiyor.....
inşallah canım .çok yaramazlar şimdi bebekler. doktorum dediki bu karnında böyle doğunca ne olacak diye başladık gülmeye tam da o sırada el salladı bize .doktorum da bayıldı benim nohutum maskot gibi doktorum da bayıldı ona. inşallah allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım:1hug:
bu arada benimde bir kez kanamam olmuştu korkma sakın bazen oluyo öyle.
tamam canım benim nohut zaten çok hareketli o da karnımda halay çekiyodur eminim nilüş teyzesi ve muhasebe teyzesi için .alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bende çok ösledim sizleri ama artık evdeyim hep .bol bol görüşecez.yarın senin için ve diğer hamile arkadaşlar için faydalı bilgiler yazacam canım .
ama şunu bilin hergün 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu için 16 hafta olana kadar. folik asit tek portakal ve portakal suyunda varmış ben hergün içiyorum hala.tavsiye ederim .
cnm ya ben yarın yokum esım bekler dukkanı artık fazla gelemem ben evdede net yok arada gelırım ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?