Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hihoyyythihoyyyt
kızlarrrr niloş hamişşş artık hadi bakim gene halay çakalim duymayanlarrr:teytey:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
açıldı bursa yolları :teytey::teytey::teytey::teytey:
halaya takılan hamiş kalsın kızlar oleeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyhihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

amin amin bütün haydakiler hamiş kalır inşaallahhhhh.hihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::dance::dance:Şeniznazar deymesin.

:teytey::teytey::teytey::teytey::teyteyhhhhhhhhhhhh darsı herkesin başına olsun nilüfer hamiş hadi bakalım sıra kimde

canım nilüfer ve muhasebe de artık hamiş[/QUOTE]

benide alsanıza ama benimde yok (((((((

kız rüfoşşş niloş hamiş diyom görmedinmi.
beryalcim h.g. canım
ay tutmayın beni bursa nufusu çogalcak valla:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hg rufeyde cnm nılufer ve muhasebe hamıle

hb canım muhasebe senide tebrik ederim canım darısı başımıza inşallah bize de dua etmeyi sakın unutmayın:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:ay duramıyorummmmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

slm kızlar hepinzin cuması mübarek olsun:))
CANIM SENİN VE BÜTÜN ARKADAŞLARIN CUMASI MÜBAREK OLSUN .
HOŞBULDUK ŞEKERİM NASILSIN BAKALIM BEBİŞİMİZ NASIL .
beryalcim niloşu hamiş listesine transfer et bakalım terfi etti.:CüvCüv:
TAMA CANIM HEMEN EKLİYORUM .BU ARADA MUHASEBE22 DEMİ HAMİLE.
evettt yaaa..doğruuu canım sat 24 marttt:lepi:

CANIM BENİM ÇOK SEVİNDİM KIYAMAM SANA.ÇOK TEBRİK EDERİM ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN .
NOHUTUMDA TEBRİK EDİYO NİLÜŞ ANNEYİ BANA KAARDEŞ GETİRDİN DİYE SEVİNİYO ÇOK ÖPÜYO SENİ.

:teytey::teytey::teytey::teytey::teyteyhhhhhhhhhhhh darsı herkesin başına olsun nilüfer hamiş hadi bakalım sıra kimde

kızlarrrr niloş hamişşş artık hadi bakim gene halay çakalim duymayanlarrr:teytey:

BENDE GELİM ARANIZA YAAAAAAAAAAAAAAA OHHH SAĞDAN SAĞDAN hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

BENDE GELİM ARANIZA YAAAAAAAAAAAAAAA OHHH SAĞDAN SAĞDAN hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

gel güzelim gel hoşgeldin hamişler çok zıplamayın:))ama halaya devammmmmmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

nilüfer arkadaşım ayy çok sevindim maşşlh bugünlerde ne çok hamiş haberi alıyorum. her açtığımda bir kişi hamile... ben hep açıyım kapıyım pcyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…