- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 39
kızlarrrr niloş hamişşş artık hadi bakim gene halay çakalim duymayanlarrr:teytey:
hihoyyythihoyyyt
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
açıldı bursa yolları :teytey::teytey::teytey::teytey:
halaya takılan hamiş kalsın kızlar oleeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyhihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
amin canım allah herkesin duasını kabul etsin gönlüne göre versin
canım bende yatakta öyle yapmıştım ilişki bezini dayamıştım akmasın diye bide kalkmıyordum yataktan altıma yastık koyup yatıyodum,bende hamile olduğumu bilmeden 1 2 hafta öncesinde hep canım bişeyler çekiyodu ama ihtmal veremiyodum meğer hamileymişim ama göğüslerimde şişkinlik vardı adet olucam zannediyodum kirpiklerim benim normaldede karışık biraz o yüzden bilemiyorum canım allah tamamını erdirsin inşallah adına çok sevindim.
ay tutmayın beni bursa nufusu çogalcak valla:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:kız rüfoşşş niloş hamiş diyom görmedinmi.
beryalcim h.g. canım
hg rufeyde cnm nılufer ve muhasebe hamıle
CANIM SENİN VE BÜTÜN ARKADAŞLARIN CUMASI MÜBAREK OLSUN .slm kızlar hepinzin cuması mübarek olsun:))
HOŞBULDUK ŞEKERİM NASILSIN BAKALIM BEBİŞİMİZ NASIL .beryal hg cnm
TAMA CANIM HEMEN EKLİYORUM .BU ARADA MUHASEBE22 DEMİ HAMİLE.beryalcim niloşu hamiş listesine transfer et bakalım terfi etti.:CüvCüv:
evettt yaaa..doğruuu canım sat 24 marttt:lepi:
kızlarrrr niloş hamişşş artık hadi bakim gene halay çakalim duymayanlarrr:teytey:
listede ben yokum kızlarrrrrr((((((((
Kızlar selam nasılsınız.. NlÜfer yoksa hamİlemİsİn
BENDE GELİM ARANIZA YAAAAAAAAAAAAAAA OHHH SAĞDAN SAĞDAN hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?