Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ebrar gize ccanlarım bütün can yoldaşlarım hepinize çok teşekkürler tekrar...

ebrar gize ccanlarım bütün can yoldaşlarım hepinize çok teşekkürler tekrar...

nedemek canım benim çok mutlu oldum inan sanki ben hamiş kalŞenizalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.a.s.mışım gibi inşallah sağlıkla kucağınada alırsın talım tebrikler....

aysencim nişun yaptığı kürer canım.alkisalkisalkis

ALLAHIM bu mübarek cuma günü sen sesimizi duy rabbim bizede sağlıklı hayırlı evlatlar nasibet niloşum,hlymms vede diyer hamişlerimiz gibi ALLAHIM .AMİN.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amin canım allah herkesin duasını kabul etsin gönlüne göre versin

canım bende yatakta öyle yapmıştım ilişki bezini dayamıştım akmasın diye bide kalkmıyordum yataktan altıma yastık koyup yatıyodum,bende hamile olduğumu bilmeden 1 2 hafta öncesinde hep canım bişeyler çekiyodu ama ihtmal veremiyodum meğer hamileymişim ama göğüslerimde şişkinlik vardı adet olucam zannediyodum kirpiklerim benim normaldede karışık biraz o yüzden bilemiyorum canım allah tamamını erdirsin inşallah adına çok sevindim.
[/QUOTE]

canım nilüfer ve muhasebe de artık hamiş

kızlarrrr niloş hamişşş artık hadi bakim gene halay çakalim duymayanlarrr:teytey:

canlarım benim .sevgi kelebeklerim ben geldim evimdeyim yine sizlerleyim .sabah ta doktor kontrolüm vardı o yüzden yazamadım size. üşüttüm biraz .kendi doktorumu aradım seslerimde kısıldı diye .tama gel dedi.ona sormadan ilaç içmek istemedim .amerikan hastanesine gittim kulak burun boğaz doktoruna .allaha şükür önemli birşeyim yokmuş.nane limon .ıhlamur ve pastil içerek geçirecez dedi.hamile olduğum için ilaç tavsiye etmedi.hastaneye gitmişken kendi doktoruma da gittim muayne oldum .nohutumu gördüm .ayyy maşallah çok büyümüş ama yine göstermedi kendini.teyzeleri size şikayet edeyim bu nohutu.takla atıyo oynuyo ama kendini göstermiyo bacak bacak üstüne atmış karnımda keyif yapıyo .poposunu döndü bize hiç önünü dönmedi çok terbiyeli nohutum var :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…