nilüfercim taze annemiz nasılsın bakalım iki kişi uyanmak nasıl bir duyguuuu aman nazar değmesin maaşalllah
ben de geldim canlarım napıorsunuz????
kız varyaa benim sinirsistemim çok bozuk yaaa ben sevinmedimmi bebeğim olacağına caba...neden bugün böyle hissediyorum..çokk korkuyorumm..çok istiyorum ama neden strese girdim anlamadım..sigarada içmiyorum dünden beri hiç aklımdan çıkmıyor onada sinir oluyorum neden hep aklımda diye((((((((((((((((((((((
bituhafım ben bugün..
ben de geldim canlarım napıorsunuz????
kız varyaa benim sinirsistemim çok bozuk yaaa ben sevinmedimmi bebeğim olacağına caba...neden bugün böyle hissediyorum..çokk korkuyorumm..çok istiyorum ama neden strese girdim anlamadım..sigarada içmiyorum dünden beri hiç aklımdan çıkmıyor onada sinir oluyorum neden hep aklımda diye((((((((((((((((((((((
bituhafım ben bugün..
sinem daha alışamadım ben valla korku sardı beni sanki...alışırım bikaçgüne galiba:lepi:
kızlar size anlatayımda gülün biraz..
eşim çok çabuk alıştı hamileleik psikolojisine sanırım kendini hamile sanıyor)))hehe)))ağzının tadı bozuldu hepten...dün akşam kıymalı patlıcan yaptım..ayy bu kıyma balık kokuyor dedi))))))
sonra yoğurt vardı ondanda bikaçık aldı ayy bu bozuk nebiçim bozulmuş yoğurdu almışız dedi..ben baktım sütaşın yoğurdu..bal gibii..gayet güzel...bende güldüm falann.ben öyle diyince yedi neyse...
sonra eve gelirken kutlamak için yaşpasta almış yanına kurupastalar falan..çay demledim çıkardım pastayada bozuk demezmi)))))))))))))) ayyy dedim sen hamilesin galiba))))ağzının tadı bozulmuş senin)))oda diyo ki bebeğim çık karnımdan annene git hadi çık benden diyoo))))gül gül çatladıkkk )))
rufujjj çok ucuzmuş kızzz pike...alıverseydin kendine ...benim kayınvalidemde öyle bikermesten bebek yeleği almış bana vermişti bikaç ayönce bende şaşırmıştım ama çeyizle bile getirenler oluyo bebek şeylerini..bence alınabilir...
allah iyiliğini versin emi rüfoşcum.:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?