Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ben de geldim canlarım napıorsunuz????
kız varyaa benim sinirsistemim çok bozuk yaaa ben sevinmedimmi bebeğim olacağına caba...neden bugün böyle hissediyorum..çokk korkuyorumm..çok istiyorum ama neden strese girdim anlamadım..sigarada içmiyorum dünden beri hiç aklımdan çıkmıyor onada sinir oluyorum neden hep aklımda diye((((((((((((((((((((((
bituhafım ben bugün..

bende çıkıcamda kocişimi bekliyom az işi var hava mükemmel evde durulmaz valla özlemişim yazı be alkisalkisalkis

aaaa tabiki sigara içmicen kendini kasma bukadar çık cama hava al güzel şeyler düşün stres yapma rahat ol canımcım ala ala sigarayıda geççççççççççç bol bol vitaminli şeyler ye müzik dinle yapacak çok şey var dışarı çık hava süper hihoyyythihoyyyt

hg.... anne adayı:))
kız nişye stres yapiyon boşver tadını çıkar valla hihoyyyt
dün bi kermese gittim bebek pikesi 10tl
ama bir görsen çok güzeldi ya bişiler al bebişine dahada inanırsın çok deil tabi ama
inanmana yardımcı olur:CüvCüv:

sinem daha alışamadım ben valla korku sardı beni sanki...alışırım bikaçgüne galiba:lepi:

ilk zamanlarını hep iiiiiii şeyler düşünerek geçir tatlım sinir yok can sıkmak yok negüzel bebişin seninle bunları düşün sakın kendini kasma alışıcan tabi ama ilk zamanlar çok önemli biliyosun o yüzden hep pozitif ol ki bebişin ay nekadar mutlu bir annem var deyip oda mutlu mutlu olsun göbekçiğinde canım hihoyyythihoyyythihoyyyt

))))))))) evet haklısınız kızlar...böyle bi tuhaf oluyor insan sizde yaşayacaksınız...gitgellerim oluyor galiba..alışacağım enkısa zamanda işallah:)

kızlar size anlatayımda gülün biraz..
eşim çok çabuk alıştı hamileleik psikolojisine sanırım kendini hamile sanıyor)))hehe)))ağzının tadı bozuldu hepten...dün akşam kıymalı patlıcan yaptım..ayy bu kıyma balık kokuyor dedi))))))
sonra yoğurt vardı ondanda bikaçık aldı ayy bu bozuk nebiçim bozulmuş yoğurdu almışız dedi..ben baktım sütaşın yoğurdu..bal gibii..gayet güzel...bende güldüm falann.ben öyle diyince yedi neyse...
sonra eve gelirken kutlamak için yaşpasta almış yanına kurupastalar falan..çay demledim çıkardım pastayada bozuk demezmi)))))))))))))) ayyy dedim sen hamilesin galiba))))ağzının tadı bozulmuş senin)))oda diyo ki bebeğim çık karnımdan annene git hadi çık benden diyoo))))gül gül çatladıkkk )))

rufujjj çok ucuzmuş kızzz pike...alıverseydin kendine ...benim kayınvalidemde öyle bikermesten bebek yeleği almış bana vermişti bikaç ayönce bende şaşırmıştım ama çeyizle bile getirenler oluyo bebek şeylerini..bence alınabilir...

nerdesiniz ayol kendikendime konuşuyorum deli gibi))))))geçmiştemi kaldınız kızlar

bebek onda olmasın cidden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

son günleriydi kermesin başka kermese gitcem ilk gün en güzelini alıcam ordan:jeyyar:

niloşum nasılsın hayatım güzel bir duygu demi bende tamamiyle olmasada ikibuçuk ay tatmştım gerci iki ayı dlduktan sonra öğrenmiştim ama olsun.güzeldiii.

merhabalar..............ınşallah yakında bebek haberlerınızı duyarız...

kız rüfoş ben kkermese demedimtatlım dedinya ya cidden bebek ondaysa diye ona dedim canım....kermes tabiki iyi yapıyon.al al.

kızlar ben aralık annelire bakayım dedim neyiyolar ne içiyolar yaptıklarını öğreneyim diyerekten canım sıkıldı..burdan kopamıyorum ben yaaa)))))))))canlarım benim....:1hug:
ben ne yicem ne içicem bilmiyorum vallaa...süt içtim kuruüzüm yedim..okadar...daha yeni diye kandan besleniyor diyorlar kuruüzümde kanyapar diye biavuç yedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…