Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bende ıyım canım son 4 gune gırdım hayırlısı inşlh içm heycan dolu inşlh rabbım herkesın gönlune gore verır tabiii benimde=)

amin canım ben bu ay pek umutlu değilim ama inşallah olur artıkın ya bende bebiş istiyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

amin canım ben bu ay pek umutlu değilim ama inşallah olur artıkın ya bende bebiş istiyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sen dogal yoldan mı istıyorsun yoksa cnm herhangı bır tedavı gördunuzmu olmaması için sebeb var mı yani ( inşlh rabbım gönlumuze göre versın cnm)

burda benden başka aşılma yaptıran yok değilmi?? yada bu ay aşılmdan hamıle kaln var mıı bıln varmı konusun ya bu ne ne sessizlikk

burda benden başka aşılma yaptıran yok değilmi?? yada bu ay aşılmdan hamıle kaln var mıı bıln varmı konusun ya bu ne ne sessizlikk

slm esila valla burası hafta içi gümbür gümbür de hafta sonu eee havada güsel kaçtılar hep ptesi bu konuda daha çok yardımcı olurlar sana

repledim gülüm seni :1hug:
teşekkürler şekercim benim Şeniz
sen dogal yoldan mı istıyorsun yoksa cnm herhangı bır tedavı gördunuzmu olmaması için sebeb var mı yani ( inşlh rabbım gönlumuze göre versın cnm)

normal yoldan güzelim ama ne bileyim geçen ay günüm geçti hüsrana uğradım bu ayda pek olacak gibi gelmiyor içimden anacım benim bu ay 3.ayım benim adet güzlerimde sorun var canım doktora gittin farlutal verdi kullandım bir ara gidiyordu düzgün gene dengesini kaybetti mayıs 11 de gitcem işte umarım kötü bir şey çıkmaz :CüvCüv::CüvCüv:

gülüm farlutalı bende kullandım 3 ay düzeldi benimkide ama onun etkisi geç gidiyor yasmin kullanmak daha mantıklı yavrucum ben 1 paket farlutal kullandım sonra yasmine devam ettim

slm esila valla burası hafta içi gümbür gümbür de hafta sonu eee havada güsel kaçtılar hep ptesi bu konuda daha çok yardımcı olurlar sana

yok cnm ya amacım altaki toplulugun konuşmasıı; hepsi guzel havayı görunce uyusuklaşmışlar =)) uyuşuk anne adaylarıı

yok anacım yok kimseyi bulamayız biz ptesi görüşürüz kızlar ben gidiyorum akşama misafirim var öpüldünüz hepiniz

bende bir ilaç var hem adeti duzenlıyor hemde hamıle kalma şansını yukseltıyor aarştrın ıstersenız ama bu dedıgım dogum konturol hapı gıbı degıl dogum konturol hapı hamıle klmanızı engellıyor ama benım dedıgım ikisi içinde olum lu etkılıyor (Cyclo--Proginova) bı tavsıye ama araştırın ılk sebb olmk ıstemm sadece tvsıye doktorunuza da sora bılırsınız isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…