iiiiiii canım sen nasılsın kaydirigubbakcemile5
anlaşıldı bugün herkes gördü güzel havayı çuf çuf yaptı dışarı
bende ıyım canım son 4 gune gırdım hayırlısı inşlh içm heycan dolu inşlh rabbım herkesın gönlune gore verır tabiii benimde=)
bugün kimse benle konuşmadı slm bile vermedi küstüm size:1no2:
slm gülüm küsme anacım ben kaç kere girdim çıktım bugün kimseden tık yok valla :CüvCüv::CüvCüv:
amin canım ben bu ay pek umutlu değilim ama inşallah olur artıkın ya bende bebiş istiyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
burda benden başka aşılma yaptıran yok değilmi?? yada bu ay aşılmdan hamıle kaln var mıı bıln varmı konusun ya bu ne ne sessizlikk
teşekkürler şekercim benim Şenizrepledim gülüm seni :1hug:
sen dogal yoldan mı istıyorsun yoksa cnm herhangı bır tedavı gördunuzmu olmaması için sebeb var mı yani ( inşlh rabbım gönlumuze göre versın cnm)
teşekkürler şekercim benim Şeniz
normal yoldan güzelim ama ne bileyim geçen ay günüm geçti hüsrana uğradım bu ayda pek olacak gibi gelmiyor içimden anacım benim bu ay 3.ayım benim adet güzlerimde sorun var canım doktora gittin farlutal verdi kullandım bir ara gidiyordu düzgün gene dengesini kaybetti mayıs 11 de gitcem işte umarım kötü bir şey çıkmaz :CüvCüv::CüvCüv:
slm esila valla burası hafta içi gümbür gümbür de hafta sonu eee havada güsel kaçtılar hep ptesi bu konuda daha çok yardımcı olurlar sana
gülüm farlutalı bende kullandım 3 ay düzeldi benimkide ama onun etkisi geç gidiyor yasmin kullanmak daha mantıklı yavrucum ben 1 paket farlutal kullandım sonra yasmine devam ettim
yasmin dogum konturol hapı degil mi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?