Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

niloşum nasılsın hayatım güzel bir duygu demi bende tamamiyle olmasada ikibuçuk ay tatmştım gerci iki ayı dlduktan sonra öğrenmiştim ama olsun.güzeldiii.

güzel canım.dün çok mutluydum bugün korku doluyum..ne bilim alışıcam işallahh canımcım...bişide hissetmediğimden inanamıyorum..bide depresyonda gibiyim...korku sardı biraz...ama yavaş yavaş alışırım ...

slm bnde 8 aydır istyorum bakalım 1 mayıs adet günüm bu ay olur insallah bebegim...allah her isteyene versin beklemek cok zor...

alışacan tabi şöle üç dört aylık olupta tekmelerini hisset ozaman daha güzel olacak canım benim.Şeniz

alışacan tabi şöle üç dört aylık olupta tekmelerini hisset ozaman daha güzel olacak canım benim.Şeniz

evt ozaman farklı olur kesin...incire başladınızmıı anacım bak valla yapın derim benn..adaçayınıda unutmayın..ben hepsine yükleme yapınca kaçacak delik bulamadı bu spermler)))))))yakaladım onları))

slm bnde 8 aydır istyorum bakalım 1 mayıs adet günüm bu ay olur insallah bebegim...allah her isteyene versin beklemek cok zor...

çalışmalara son hız devam duayada devam vede sabırlı olmaya canım. herşey rabbimdn.:ecrin_bebek:

tatlım benin adet olduktan sonra başladm demedinmi sen. onu bekliyom buarada ada çayını limonlumu içiyodun :içelim:

niloş harbi çatladım çık benden annene git süper yaaaaa delikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar burda hava çok güzel kaç gündr eve tıkılıp kaldım buçıkıp gezecem biraz öptüm sizi iyi hafta sonları.

valla he bugün herkes bende dahil dicem ama sabah çok konuştum ki mse yokkkkk yeni arkadaşlar var hoşgeldiniz kıslar alkisalkisalkis

kızlar herkese iyi haftasonlarıııııııııııııııııı
bende çıkıp gezeyim şöylee bir
görüşürüz hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnn

kız allah iyiliğini versin senin :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…