niloşum nasılsın hayatım güzel bir duygu demi bende tamamiyle olmasada ikibuçuk ay tatmştım gerci iki ayı dlduktan sonra öğrenmiştim ama olsun.güzeldiii.
meraba dr.a gitinmi canım bisorun varmıCADIARZUbende hamile değilim. 10 aydır evliyim hala olmadı
merhabalar..............ınşallah yakında bebek haberlerınızı duyarız...
hg..a.s.bende hamile değilim. 10 aydır evliyim hala olmadı
hg...a.s.merhabalar..............ınşallah yakında bebek haberlerınızı duyarız...
kız rüfoş ben kkermese demedimtatlım dedinya ya cidden bebek ondaysa diye ona dedim canım....kermes tabiki iyi yapıyon.al al.
güzel canım.dün çok mutluydum bugün korku doluyum..ne bilim alışıcam işallahh canımcım...bişide hissetmediğimden inanamıyorum..bide depresyonda gibiyim...korku sardı biraz...ama yavaş yavaş alışırım ...
bende hamile değilim. 10 aydır evliyim hala olmadı
alışacan tabi şöle üç dört aylık olupta tekmelerini hisset ozaman daha güzel olacak canım benim.Şeniz
slm bnde 8 aydır istyorum bakalım 1 mayıs adet günüm bu ay olur insallah bebegim...allah her isteyene versin beklemek cok zor...
evt ozaman farklı olur kesin...incire başladınızmıı anacım bak valla yapın derim benn..adaçayınıda unutmayın..ben hepsine yükleme yapınca kaçacak delik bulamadı bu spermler)))))))yakaladım onları))
kızlar burda hava çok güzel kaç gündr eve tıkılıp kaldım buçıkıp gezecem biraz öptüm sizi iyi hafta sonları.
mrhaba nasılsınız??
kızlar size anlatayımda gülün biraz..
eşim çok çabuk alıştı hamileleik psikolojisine sanırım kendini hamile sanıyor)))hehe)))ağzının tadı bozuldu hepten...dün akşam kıymalı patlıcan yaptım..ayy bu kıyma balık kokuyor dedi))))))
sonra yoğurt vardı ondanda bikaçık aldı ayy bu bozuk nebiçim bozulmuş yoğurdu almışız dedi..ben baktım sütaşın yoğurdu..bal gibii..gayet güzel...bende güldüm falann.ben öyle diyince yedi neyse...
sonra eve gelirken kutlamak için yaşpasta almış yanına kurupastalar falan..çay demledim çıkardım pastayada bozuk demezmi)))))))))))))) ayyy dedim sen hamilesin galiba))))ağzının tadı bozulmuş senin)))oda diyo ki bebeğim çık karnımdan annene git hadi çık benden diyoo))))gül gül çatladıkkk )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?