Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

inan sana dua ediyorum güzel ve stresli bi dönemdesin inş allahım yüzünü güldürür sende buraya yazarsın hamileyiiiiimmmm diye :Saruboceq:

inşlh cnm bunu soylıyecegım gun çokk yakınn öle ınanıyorum belkıde kendımı avunduruyorum ama lolsun bu 15 gun bıle belkı içimde bır yerlerde dıye çok guzel gectı inşlh boyle devam eder.

bu arada gerçketen müzik konusunda takıldım ben bu konuda biraz hassasımdır kesin j-rockçı yapıcam ben veledimi xD babaya çekerse ohoo discolardan alamayız çocugu

inşlh cnm bunu soylıyecegım gun çokk yakınn öle ınanıyorum belkıde kendımı avunduruyorum ama lolsun bu 15 gun bıle belkı içimde bır yerlerde dıye çok guzel gectı inşlh boyle devam eder.

açıkçası banada öle geldi bencede yakında söliycen bizlere inş

bu arada gerçketen müzik konusunda takıldım ben bu konuda biraz hassasımdır kesin j-rockçı yapıcam ben veledimi xD babaya çekerse ohoo discolardan alamayız çocugu

ailece müzik seversiniz yani ne güzell bizimki kesin feciiiii fenerli olcak

oleyyy oleyyyyy kocam geldiii hihi çok sevindim bugün çok geç kaldı trafik vardı heralde taksim-b.çekmece zor tabi =))) neyse kızlar size doyum olmaz ben kaçar bye bye =)

hoşbulduk canım sessiz giderim alkisalkisalkisdönüşüm sesli sesli olur ammmmmaaaa neler yapıyonuz bakem

hoşbulduk canım sessiz giderim alkisalkisalkisdönüşüm sesli sesli olur ammmmmaaaa neler yapıyonuz bakem

aman gelde nasıl gelırsen gel bızı yanlız bırak ma burda=)
valla gun azaldıkça endişeler çogalıyor ama relax gecırmeye calışıyorum ya gecen 4 ün olsun demiştınya dun 2 bebişim oldugunu gordum çokk şekerlerdii inanamzsın uyanmk ıstemıyor ınsan ruyadan tabı herzmnkı gıbıı çalar saat kulagıın dıbınde calınca uyanmk zorunda kldımm

canlarım ben kaçıyorum allaha emanet olun tekrar görüşmek üzere öpüldünüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…