öyle ama tercihim değilkaydirigubbakcemile3 utanıyom yafffama canım doktor o okulunu okumuş öle düşünme hayatımm yaaa ii olsunlarda kız erkek fark yapmazz
selam kızlar baydır yoktum çok hastaydım =))
öyle ama tercihim değilkaydirigubbakcemile3 utanıyom yafff
hoşgeldin cnm geçmiş olsun naber
bebiş nasıl:ecrin_bebek:
iyiyim canım saol sen nasılsın bebişte iyi hatta benden daha iyi =))))) :1hug:
aki.no.bebii hg canım
kızlar hemen hemen 1 ay sonra cinsiyeti belli olucak tabi gösterirse =)) 1 aydan daha az ama göstermiyomuş bazen ya xD meraktan çatlıyorum
kızın olur senin aki içime öyle doğdu birden :)))
canım ne güzel allah bağışlasın ahh bigün bizde cinsiyetini merak etççezmi acabaasırnaşık şey
amiinn inş. inş seninde gönlünde ne varsa o olsun kız yada erkek ama daha önemlisi sağlıklı hayırlı evlat olsun cnminşallah sizde bir gün cinsiyetini merak edersiniz canım =)
naparsan yap cnm zamanını saatini bekliyo işte aynı dert bendede varrr ahhah
amiinn inş. inş seninde gönlünde ne varsa o olsun kız yada erkek ama daha önemlisi sağlıklı hayırlı evlat olsun cnm
canım ben umutlu değildim zaten ve çok fazla üzülmedim kendimi alıştırmıştım zaten bide düşünüp kendimi üzecek zamanımda yok zaten oyüzden etkilenmedim fazla sıpa kendi bilir canı nezaman isterse ozaman gelsin keyfi bilir takamıycam artık onu o düşünsün ve üzülsün bizi bu kadar üzdüğü ve beklettiği için
canım daha bişey olmamış ki korunmayı bırakalı takma rahat ol relax bak sonra o nasıl gelecek sana tıpış tıpış :teytey:
ay benim için kız erkek promlem değil valla hangisi gece az ağlıyosa o olsun xD xD ya ben bakmıyıcam zaten banane xD haftasonları ve akşamları hariç xD
doru sölüyon valla kendi paşa gönülleri bilir bizden gel demesi allaha yalvarması kalanı rabbimin bileceğiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?