Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

benbilirim evlilik tickeri istiyosan bilgilerini özelden yolla diloştan rica edelim yapsın sana gönderelim cnm

kızlar hemen hemen 1 ay sonra cinsiyeti belli olucak tabi gösterirse =)) 1 aydan daha az ama göstermiyomuş bazen ya xD meraktan çatlıyorum

canım ne güzel allah bağışlasın ahh bigün bizde cinsiyetini merak etççezmi acabaasırnaşık şey

naparsan yap cnm zamanını saatini bekliyo işte aynı dert bendede varrr ahhah

canım ben umutlu değildim zaten ve çok fazla üzülmedim kendimi alıştırmıştım zaten bide düşünüp kendimi üzecek zamanımda yok zaten oyüzden etkilenmedim fazla sıpa kendi bilir canı nezaman isterse ozaman gelsin keyfi bilir takamıycam artık onu o düşünsün ve üzülsün bizi bu kadar üzdüğü ve beklettiği için
canım daha bişey olmamış ki korunmayı bırakalı takma rahat ol relax bak sonra o nasıl gelecek sana tıpış tıpış :teytey:

doru sölüyon valla kendi paşa gönülleri bilir bizden gel demesi allaha yalvarması kalanı rabbimin bileceğiiii

bn geldiwww =)) hayırlı olsun bebegın aki.nobebii rabbım kucagına almayı nasıp etsınn hayırlısıyla inşlh

ay benim için kız erkek promlem değil valla hangisi gece az ağlıyosa o olsun xD xD ya ben bakmıyıcam zaten banane xD haftasonları ve akşamları hariç xD

ohhh ne güzel sen bakmıycaksan ama yinede az ağlasınlar çekilmez ayol mıyak mıyak bu rahatımız kalmıycak ozaman.şimdi canımız ne zaman istiyosa atlıyoz arabamıza vııınnn..ama o zaman yok hava şartları yok mama bezz ayy allahım olsa bi türlü olmasa bi türlüü

aaaaaaaa hanımlar hanı hoş geldınn yokmu bak burdan da küsüp gitcem şimdii hee=)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…