Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ay benim için kız erkek promlem değil valla hangisi gece az ağlıyosa o olsun xD xD ya ben bakmıyıcam zaten banane xD haftasonları ve akşamları hariç xD

bizim burda babayı seven gece ağlamazmış derlerdi biliyonmu
bende babasını sevsin onun olsun dediydim
kızım babayı seviyodu ama gece 2 dedimi sebepsiz oturup ağlardı 6 yaşına kadar kaydirigubbakcemile3

bizim burda babayı seven gece ağlamazmış derlerdi biliyonmu
bende babasını sevsin onun olsun dediydim
kızım babayı seviyodu ama gece 2 dedimi sebepsiz oturup ağlardı 6 yaşına kadar kaydirigubbakcemile3

canım bende onu anlamıyom karnı tok sırtı pek e niye ağlıyolarkiii

canım bende onu anlamıyom karnı tok sırtı pek e niye ağlıyolarkiii

bi yakınımın çocugu olmuştu sürekli sebebsiz ağlıyomuş bebek doktora götürmüşler doktor fön makinasını açmış çocuk susmuş doktor demişki böyle sebebsiz ağlarsa bunun gibi gürültülüğ şeyler açın susar elektrik süpürgesi fön makinesi falan işede yarıyomuş bende öyle deniyicem =)) ama televizyon falan olmuyomuş =) bilmiyorum benim daha etili bir çözümüm var ben rock müzik çok seviyorum aslında visual kei açarım bi şarkı susar xD :lepi: j-rock 4 ever :lepi:

:
pardon gülüm hoşgeldin eee anlat bakalım sen nasılsın

hoş buldum cnm son 3 gun sayıyorum bende dua edın bana hayırlı haberler getırım sızlere inşlh aşılama yaptırdım ve gerı sayıma gırdık. rabbım gonlumuzden gecenı hayırl eylesın inşlh :Saruboceq:

inan sana dua ediyorum güzel ve stresli bi dönemdesin inş allahım yüzünü güldürür sende buraya yazarsın hamileyiiiiimmmm diye :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…