Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

slm beryalcim nasılsın ayla sanada selam
selam tatlım iyiyim sen nasılsın hoşgeldin.
bende iyiyim canım geldim işyerime bekliyorum
bakalım bişey karışmasza hafta içi dr gidicem tabi birine karar verebilirsem

sana kolay gelsin işlerin canım .bu arada doktoru ihmal etme birini seç git memnun kalmazsan diğerlerine bakarsın .bence birinden başla. canım.:teselli:
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

aslında birine başladıktan sonra onunla bitirmek istiyorum dr değiştirince kafamda çok karışıyor birinin dediği diğerini tutmuyor ama genede hayırlısı bide nedendir bilmiyorum ama çok olsun istiyorum

kilo vermem gerektiğini arkadaşlarıma söylediğimde bana gülüyolar sadece birazcık göbek var oda kıyafetle belli olmuyor yüzüm çocuk yüzü gibi küçücükzayıflamak için bişeyler yaptığımda daha küçülüyo yüzüm çirkin oluyorum bende yiyiyorum gitsin battı balık yan gidercokacimcoook

umutcum bak sende umudunu kaybetme olurmu yola devam yılmak yok

hiç pes etmedim canım benim eşimdede var biraz problem sprm sayısı yüksek değilmiş orta derecede diyo dr ottan çöpten medet umuyoruz allahıma hep dua ediyorum :Saruboceq:

slm dostlar umarım hepinizde iyisinizdir 2 gündür ayrı kaldım sizlerden yarını sabırsızlıkla bekliyorum alkisalkisalkisalkisalkisalkis
çok öpüyorum canlarım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…