Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ben bugün adet oldum yin hamile degilim tüplerim mi tıkalı acaba doktor direk tedavi uyguladı hic tüpüme falan bakmadı

benım yazdıgım msjın üstüne bak kötu içerık yanında terazıye tıkla ordan canım:))
ycnm sn ne kadardır ıstyonkı nasıl dr hemencık tedavıye basladı anlatrmısın bişeyın yokmu yanı 1yıl bekledın olmadıdamı basladı acarmısın a z

ben 1.5 yıldır korunmuyorum.pko hastasıyım.benim 5 yasında kızım oldugu icin doktor tüplerimin tıkalı olmayacagını söyledi ve klomen arkasından catlatma ignesi 3 aydır deniyor.önümüzdeki ayda olmazsa asılama yapılacak.yapılacakta bir enfeksiyon bile tüpleri tıkarmıs ki ben zor gecirdigim bir enfeksiyonada yakalandım.akıntım hala normal renkte degil.anlayacagın tüplerim tıkanmıstır diye cok korkuyorum.(rahim filmi cektirmekten)

2ay önce duşuk yapmıştım, bu ay dr tekrar ızın verdı. dersımızı çoook çalıştık bu ay, beklıoz bakalım. adet tarıhım mayıs 5 olması gerek. bakalım görcez...

benbilirim canım inş.tedaviye hiç başlamadan hamiş olursun

daha önce rahım fılmı çektırdın mı bılmıyorum ama geçen ay arkadaşım cektırdı, hiç acımadı korkçak bır şey yokmuş dedı:teselli:

canım tüpler tıkalı cıkarsa ne oluyor:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

zaten film çekilirken açıldığıda oluyomuş.eğer açılmazsa ameliyatla açıyolar heralde
karamsar olma canım açıktır belki seninkide

herkese mrb yaa uzun bi ara verdim giremedim bi türlü ailem geldi 23 nisandıya ondan çok eğlendim çok mutlu oldum çok gezdim anlayacağınız arkadaşlar çok güzel günler geçirdim.bugün gönderdim onları hemen buraya girdim.nilüferi çok merk ediyodum canımmmmmmmmmmmmmmm çok tebrik ediyorum seni bende bu ay incir yapmıştım ama bakalım hayırlısı inş bide muhasebe senide tebrik ediyorum allah kucağınıza almayı nasip etsin inş bizede dua edin ne olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…