Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

neler yapıyosunuz kızlar dilnur yarını sabırsızlıklamı bekliyosun..??..ben bişeymi kaçırdım acaba?..

benım yeşillerım az ondan üzğünum kimse benı sevmıyor ((
onun dısında iyiyim cnm sen nasılsıngamyoncuiremsu

benimkide az canım demekki benide sevmiyolar:1no2::1no2:
doktora git gel uğraşıyoz işte canım napalım

geçmişi okurken kimsenin içine doğmuyo mu benim hamiş haberim dedin benim içime çok kuvvetli doğdu mayısta güzel hbr alcaz senden

evvet demiştim doğrusun cnmmm
bunu söylemen benı mutlu ettı cok sağol ıns doğru cıkar inş. ne dıyım.öncelikle hayırlısı tabıkı.bir arkd varda dun canımı sıkmıştı o benı etkıledı hep ne zaman görse cocuk düşünmuyrmusun ee noldu cocuk işi ??ya bu yogurtmu akşamdan mayala sabaha tutsun-tatlicadiarzu-
kasıtlı yapıyor o galıba kendı hemen doğurdu ya benım gerceken düşünmedıgıme ınanmıyor:jeyyar: inanmazssa inanmasın suan bir işim var ve olmasını isterım.eylülden berdıır düşünuyorum ama olmadı napıyım.insanlar cok acımasız:a015:

benimkide az canım demekki benide sevmiyolar:1no2::1no2:
doktora git gel uğraşıyoz işte canım napalım

öle galıba bzide birbirimize verırız napalım sevmeyen sevmesınnnnn :a015::çok üzgünüm:
ne dedı dr cnm senın vardı demı 1tane yanlış hatrlamıyorum

insanlar öyle hayatta bazen çok yakın bile olsan bir insanın yüzüne sorulacak soru mu bu.Ah şu densizler ama bak benim 6. hiissim kuvvetlidir alcaz seninde gzl haberlerini

sağol ayşen bu ay sansım cok cok az ama belkıde olur cumaya kadar beklıcem öle bişey osla havalara ucarım.hatta ben dra gittim yaa demiştim sizde kadın bana dedıkı gebe kalman lazım olur dedı.bende ona dedım dr dedıkı dedım düşündüğün an hamıle kalabılırsın oda ban dedıkı tıp ilerledı düşünürken bir bakmısın kalmısın( tabıkı ben safım bunu gece yatarken anladım cok üzüldum ama o an baska türlü anlamışım sonra düşündumkı ...... neyse aman ben aysene guvenıyorum doğru dıyor:))

öle galıba bzide birbirimize verırız napalım sevmeyen sevmesınnnnn :a015::çok üzgünüm:
ne dedı dr cnm senın vardı demı 1tane yanlış hatrlamıyorum

yok canım ya nerdeee.
bu ay adetim 20 gün geçmişti stresten olmamışım ilaçla oldumda 5.gün klomene başlıcam
bakalım bu ay nolcak
o kadar sıkıldımki ya

ordakı trezi işaretını tıklayıp o msja puan veryrlar bedne sonradan öğrendım ben aysene verdım msla sımdı.aslında herkes birbirine veryr ben bakıyorum bedne eskı üyeler daha yeşil bu hakslzık ama napalım:))) o acıdan bende artık puana talıbım benı seven verır.vermeyenlerınde canı sağolsun

off anlıyorum dyd cok zor süreç benım son 5ayım galıba kaldım kaldım kalamadım tedavı olmam lazım sanırsam 1yılda olmıyınca oluyrmussun.ve cok korkuyorumm ıns olur tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…