Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

tamam canım çok sağol
Rabbim sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebişler versin inşallah...
bebişini öp benim içinŞeniz

tamam canım..buarada ben b12 folik asid içiyorum 3 aydır falan..tamam canım demek 5 haftalığım vay anasını bu fındık çok çabuk büyümüş ...hihoyyyt

tünaydın kızlar nasılsınız sessizdeniz hayırlı olsun cnm bebişin sağlıkla kucağına alırsın inşallah

tamam canım..buarada ben b12 folik asid içiyorum 3 aydır falan..tamam canım demek 5 haftalığım vay anasını bu fındık çok çabuk büyümüş ...hihoyyyt

nilüüü tam çıkıyodum seni gördüm yazmadan çıkamadım
benimkide 5+2 oldu aramızda 2 gün var galiba dimi...

tamam canım çok sağol
Rabbim sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebişler versin inşallah...
bebişini öp benim içinŞeniz
amin canım tamam doğsun kokulu kokulu öpecem hepinizin yerine.

evet şeker 5 haftalık oldu meleğin .artık dikkat et kendine ağır kaldırma .banyo yaparken dikkatli ol.çok fazla ayakta kalma ve yemene dikkat et.
canım kontrole giderken de o ilacı al doktoruna göster .:1hug:

buarada beni aradılar sonuç 49.6
52 çıkması lazımdı ama ..bir iki sayı farkedebiliyor ama içini rahat etmezse doktorada sorabilirsiniz dedi.haftaya perşembe ultrasonda görünür dediler..ay ne çabulta ilerliyorr yaaaa.neçabukta görülüyor..bi şoktan kurtulmadan öteki heyecan geliyor)))çok heyecanlı yaaa.buarada ben sol tarafımda hissediyorum sankiii yaaa arada ben burdayım diyor galiba hafiften orda bi dolgunluk varr..bazenbi noktada ağrı yapıyo...sanırım benim fınfığım kızz...ayyyyyy çok şeker yaaa....

canım yükselir merak etme değerlerin ben öğrendiğimde 6 haftalıktı ve o zaman 210 du kan değerim .
6 haftadan önce kese görünmüyo bence daha gitme doktora boşuna para verme.şu ana hiç belli olmaz .1 hafta sonra gidersin ama o zamana kadar çok dikkatli ol. o allaha emanet ama sen de dikkat et tatlım .ayakta çok kalma uzan dinlen .ilk 3 ay riskli biliyosun ben hep yattım 3 ay.yeni yeni dışarı çıkabiliyorum .çok dikkat et tatlım .söylemesi ayıp ama eşinlede ilk 3 ay ilşkide bulunmayın .düşük riski oluşturuyomuş aklında olsun .

kızlar bende çıkıyorum kan tahlili sonuçlarımı alıcam dr a faxlıcam görüşmek üzere öpüldünüz kendinize iyi bakın...

kızlar ya bişe sorcam..
evime yakın bi hastane var oraya gitcem normalde ama oradaki benim istediğim dr 6 mayısa kadar yok ve ancak 7 mayısa alabildim..
ama kan verip bi dr da gözükmek istiyorum,durumum ne öğrenmek için
o yüzden başka bi dr da randevu aldım ama asıl evime yakın olan hastneye gitcem
yarın dr bana vjinal muayene yaparsa ve ben 7 mayısta tekrar vajinal muayene yaparsa iki kez vajinal muayene olduğu için bi zararı olur mu?
yani vajinal muayene ne kdar sıklıkla normal oluyo?

canım şuanda çok yeni olduğu için muayenede falan gözükmezmiş daha ...kan ile değerlerine baktır bence sen haftayada ultrasona girersin .ben daha doktora gitmedim haftaya perşembe gideceğim..değerlerime baktırdım bitek

sağol canım
belki sadece kan veririm bilmiyorum artık..
hadi hoşcakalın ben kaçtımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…