canım çok soğuk olmasın ve açınca biraz asidi gitsin öle iç.çünkü maden suyu mineral ve yaralı maddeler açısında faydalıymış.ve yaz aylarına denk geliyo hamileliğimiz vücudun kaybettiği mineraller varmış.doktorum iç dedi.ve yazın bol bol su ve ayran önerdi.
canım nilüşüm doktorlar ve tüm dünyadaki tıp uzmanları hamilelik gününü hesaplarken bu tarihi baz alıyolar son adet tarihinin ilk günün den hesaplanıyo .canım senin hamileliğin şu an 5 hafta.takvimde doğru değiştirme sakın .
bu arada değerlerin hergün 2 katı artarak çoğalıyo tatlım merak etme sen bir sorun yok sen şu ana 5 haftalık hamilesin .doktora da haftaya git kese ancak o zaman görünüyo.ama gecikme.çünkü 6 haftalıkken vitamine başlanıyo.folik plus vitamin ve folik asit ilacına.
tamam canım..buarada ben b12 folik asid içiyorum 3 aydır falan..tamam canım demek 5 haftalığım vay anasını bu fındık çok çabuk büyümüş ...hihoyyyt
amin canım tamam doğsun kokulu kokulu öpecem hepinizin yerine.tamam canım çok sağol
Rabbim sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebişler versin inşallah...
bebişini öp benim içinŞeniz
tamam canım..buarada ben b12 folik asid içiyorum 3 aydır falan..tamam canım demek 5 haftalığım vay anasını bu fındık çok çabuk büyümüş ...hihoyyyt
tünaydın kızlar nasılsınız sessizdeniz hayırlı olsun cnm bebişin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
tünaydın kızlar nasılsınız sessizdeniz hayırlı olsun cnm bebişin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
nilüüü tam çıkıyodum seni gördüm yazmadan çıkamadım
benimkide 5+2 oldu aramızda 2 gün var galiba dimi...
buarada beni aradılar sonuç 49.6
52 çıkması lazımdı ama ..bir iki sayı farkedebiliyor ama içini rahat etmezse doktorada sorabilirsiniz dedi.haftaya perşembe ultrasonda görünür dediler..ay ne çabulta ilerliyorr yaaaa.neçabukta görülüyor..bi şoktan kurtulmadan öteki heyecan geliyor)))çok heyecanlı yaaa.buarada ben sol tarafımda hissediyorum sankiii yaaa arada ben burdayım diyor galiba hafiften orda bi dolgunluk varr..bazenbi noktada ağrı yapıyo...sanırım benim fınfığım kızz...ayyyyyy çok şeker yaaa....
senin sat kaçtı canım benim 24.
ben karıştırdım bu hesabı..kan verdinmi kaç çıktı hayatım
kızlar bende çıkıyorum kan tahlili sonuçlarımı alıcam dr a faxlıcam görüşmek üzere öpüldünüz kendinize iyi bakın...
hoşgeldin canımmmmmmmmŞeniz
sat 21 marttı
yarın vericem canım 11 de randevum var
canım şuanda çok yeni olduğu için muayenede falan gözükmezmiş daha ...kan ile değerlerine baktır bence sen haftayada ultrasona girersin .ben daha doktora gitmedim haftaya perşembe gideceğim..değerlerime baktırdım bitek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?