HOŞGELDİN CANIM BEBİŞİMİZ NASIL
beryal senin bebiş kendini göstermediyse kızdır belki öyle oluyomuş ya.bizde 12.5 haftalıkken gittik yeni oluşuyo dedi.3 hafta sonraya gün verdi bakalım inşalla sağlıkla öğreniriz...
şükür iyiyiz canım
ufak tefek ağrılar dışında
canım ben cuma yada cumartesi günü tekrar kontrole gidicem inşallah o zaman gösterir.
bu arada sen 2 li ve 3 lü testlerini yaptırdınmı.2 li test 11 ve 14 haftalar arası 3 lü yada 4 lü test de 16 19 hafta arası yapılıyo tatlım unutma sakın .önemli bu testler atlama sakın .
Kızlar ben bir yemeğe gidip geleyim
iyi uykular uyuyun ve büyüyün çabucakkızlarrr size iyi muhabetler ben uyumaya gidiyom kalkınca yine gelirim öpüldünüzz
2li testimi yaptırdım canım.diğerlerinide 1 ay sonraki kontrolümde yaptırıcakmışım...
teşekkür ederiz teyzesihihoyyytcanım ilk zamanlarda oluyo ağrı sızı uykusuzluk ve ter basması falan .zamanla herşey düzene girecek merak etme .annesi minik meleğin üzmez seni ben biliyorum .
canlarım en öenemli noktayı tekrar hatırlatayım size hamilelikte günde en az 3 litre su içmek çok faydalıymış .bebek için ve sizin için bol bol su için .haftada en az 3 kezde maden suyu için .
Beryal bılgılerın ıÇın tesekkurler
teşekkür ederiz teyzesihihoyyyt
canım maden suyunun asidini alıp içmek gerektiğini duymuştum doğrumu?bi bilgin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?