- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
ben 2 defa verdim canım...iki defa üstüste iki gün arayla aldılar yükselme normalmi diye..normal dediler işte bugün.sevindim bende bakalım haftaya perşembe gözükür dediler...
geçmişolsun şekerkız ..
merahaba kızlar
nilüfer ilk haftan hamile kaldığın zamandan değil adet tarihinden itibaren başlıyor sen 5. haftaya girdin canımcım
bide gögüslerinde dolgunluk mide bulantısı hissetmiyormusun
slm kızlar nasılsınız ben bugün doktora gittim canlarım
mrb kızlar ben geldim napıyorsunuz bakalım hihoyyyt
bu arada sinemis yoksun ama gözümden kaçtı sanma benbilirime yaptığım imzayı hemen kopya yapmışsın olmadı sende daha önce yoktu galiba bu imza yada ben mi yanlış hatırlıyom cadıarzu
hoşbuldum canım sen nasılsın bakalım bebişinden nbrdiloş hoşgeldin nasılsın bebişim??
Mavİ gozlÜ geÇmİŞ olsun
mrb kızlar ben geldim napıyorsunuz bakalım hihoyyyt
bu arada sinemis yoksun ama gözümden kaçtı sanma benbilirime yaptığım imzayı hemen kopya yapmışsın olmadı sende daha önce yoktu galiba bu imza yada ben mi yanlış hatırlıyom CADIARZU
ben biraz daha iyiyim sesim karısık sadece dün girdim topiğe gece geçmişi okudum herkese repimi dağıttım çıktım bugunde pek sessizsiniz gii nie ölee
ben biraz daha iyiyim sesim karısık sadece dün girdim topiğe gece geçmişi okudum herkese repimi dağıttım çıktım bugunde pek sessizsiniz gii nie ölee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?