Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ben 2 defa verdim canım...iki defa üstüste iki gün arayla aldılar yükselme normalmi diye..normal dediler işte bugün.sevindim bende bakalım haftaya perşembe gözükür dediler...

ben geldım sekerım.sol tarafımda muthış bı agrı var sanırım ılac kullanmadan sökulecegım henuz almadım akşama alıcam

mrb kızlar ben geldim napıyorsunuz bakalım hihoyyyt
bu arada sinemis yoksun ama gözümden kaçtı sanma benbilirime yaptığım imzayı hemen kopya yapmışsın olmadı sende daha önce yoktu galiba bu imza yada ben mi yanlış hatırlıyom CADIARZU

merahaba kızlar

nilüfer ilk haftan hamile kaldığın zamandan değil adet tarihinden itibaren başlıyor sen 5. haftaya girdin canımcım

bide gögüslerinde dolgunluk mide bulantısı hissetmiyormusun

biraz dolgunluk hissediyorum adet belirtisi gibi.başka birşey hissetmiyorum canım..sadece herzamankinden daha erken uyanmaya başladım saat çalmadan uyanıyorum ve cin gibiyim..)))maşşallah çok iyiyim...

hoş geldın cnm

niloşum nasılsın canım değerlerin normal çıkmış inş haftaya binlerin üstünde çıkar iyi bak bebişe emii

ben biraz daha iyiyim sesim karısık sadece dün girdim topiğe gece geçmişi okudum herkese repimi dağıttım çıktım bugunde pek sessizsiniz gii nie ölee

merhabalar canım iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…