Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hepimiz öyleyiz canım şurda herşeyimizi paylaşıyoruz kader arkadaşı olduk inşallah yakında hepimizde muradımıza kavuşuruz:Saruboceq:

amiinn canım yani inan o kadar çok istiyorum ki hamiiilleeeyiiimm yazmayı ve yazmanızı

saolasın toprağım olmazsa onu yapayım

abyosun, citos2903+, dezy+, dil_nur+, iklimtuana+, mavi_qozlu+, melike25+, rufeyde serra+, yeb2004
SLM KIZLAR BEN GELDİM

kıslarr ben çıkıyoyumm biraz işim var ondan sonra yemek yapacagım inş tekrar girerim giremezsem yarın görüşürükk allaha emanet olun sağlıcakla kalınn öpüldünüzz

escales sende hoşgeldim canımcım ama benimde çıkmam lazım şu mutfağa bir çeki düzen vereyim yoksa öylece kalacakkaydirigubbakcemile3 hepinize iyi muhabbetler

meraba canım sende hoşgeldin ee aslan oğlusun nası yerim onu ben
çok iyi canımcım oda teyzelerinin pamuk yüzünden öpüyooo bana eş adayı doğursunlarrr diyoodelikafadulden

kıslarr ben çıkıyoyumm biraz işim var ondan sonra yemek yapacagım inş tekrar girerim giremezsem yarın görüşürükk allaha emanet olun sağlıcakla kalınn öpüldünüzz
güle güle tatlım yine bekleriz öptümmmmŞenizŞenizŞeniz

slm nbrsin çitoum nasıl gidiyo bu arada vildan ne yaptı test yaptımı acaba lekelendim demişti yaa bilgin varmı canım
slm melikecim iyilik ne olsun bebişimle geziyoz bol bol sen nasılsın tatlım adetin oldumu test felan diyodun oldunmu cnm:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…