hepimiz öyleyiz canım şurda herşeyimizi paylaşıyoruz kader arkadaşı olduk inşallah yakında hepimizde muradımıza kavuşuruz:Saruboceq:
slm canım hoşgeldin:1hug:slm kızlar oooo herkes burda
canım az önce yazmıştın sanırım ama şimdi cevap vereyim sanırım akıntın vardı .onun için doğal yöntem var denemek istersen yap.1 demet maydanozu iyice yıka. Saplarıyla beraber bütün olarak .2 litre kadar damacana suyunu tencereye koy içine maydanozları at ve kaynat .kaynayınca altını kıs ve 10 dakika daha kaynat kısık ateşte sıcak sıcak iç.gerkirse termosa koy gün içinde iç.1 hafta yap bak gör geçecek.iltihap ,mantar, idrar yolları sorunlarına ve akıntıya birebir iyi geliyo .
hepiniz hoşgeldiniz kızlarrrr bende hoşbuldummmm
ewet cnm oğluşum sıkıldı gezdik geldik geçmiş olsun didim duymadın galiba
slm canım hoşgeldin:1hug:
kıslarr ben çıkıyoyumm biraz işim var ondan sonra yemek yapacagım inş tekrar girerim giremezsem yarın görüşürükk allaha emanet olun sağlıcakla kalınn öpüldünüzz
abyosun, citos2903+, dezy+, dil_nur+, iklimtuana+, mavi_qozlu+, melike25+, rufeyde serra+, yeb2004
SLM KIZLAR BEN GELDİM
diloş rep için mersü şekerimsengözlerimebaksanab
abyosun, citos2903+, dezy+, dil_nur+, iklimtuana+, mavi_qozlu+, melike25+, rufeyde serra+, yeb2004
SLM KIZLAR BEN GELDİM
hoşbuldum arkadaşlarkaydirigubbakcemile5
çok iyi canımcım oda teyzelerinin pamuk yüzünden öpüyooo bana eş adayı doğursunlarrr diyoodelikafaduldenmeraba canım sende hoşgeldin ee aslan oğlusun nası yerim onu ben
güle güle tatlım yine bekleriz öptümmmmŞenizŞenizŞenizkıslarr ben çıkıyoyumm biraz işim var ondan sonra yemek yapacagım inş tekrar girerim giremezsem yarın görüşürükk allaha emanet olun sağlıcakla kalınn öpüldünüzz
slm melikecim iyilik ne olsun bebişimle geziyoz bol bolslm nbrsin çitoum nasıl gidiyo bu arada vildan ne yaptı test yaptımı acaba lekelendim demişti yaa bilgin varmı canım
bende bende repledim seni ayoll:dilcikar:diloş rep için mersü şekerimsengözlerimebaksanab
a....s.... canım hga.s.abyosun, citos2903+, dezy+, dil_nur+, iklimtuana+, mavi_qozlu+, melike25+, rufeyde serra+, yeb2004
SLM KIZLAR BEN GELDİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?