Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

tamam tatlım bundan sonra dünürüzz :) hani kızım olursaa kaydirigubbakcemile2

rica ederim buarad bende tsk ederim beni biraz aramışsın ama yoktum 2 gündür yazmadım doğru düzgün
misafirim vardı yoksa gevezelik etmeden dururmuydumsırnaşık şey
ewet yaa topiğin altını üstüne getirdim msj bulmak içinsırnaşık şey
sanada kolay gelsin cnm güle güle :a015:

İYİ YAA AMAN BEBİŞLE SENİN KEYFİN KAÇMASIN CANIM SORMA CİTOSUM TAM TEST YAPICAGIM AN HASTALANDIM BİLİYOMUSUN BUGÜNDE DOKTORA GİTTİM GANOPEN İÇİCEM 5 TANE SONRA 4 DE BİDAHA GİDİCEGİM SORDUM DEDİM HEP BÖYLEMİ OLUCAK BAŞKA YOLU YOKMU DİYE BİRAZ DAHA BEKLEYİP AŞILAMAYA GÖNDERCEKMİŞa.s.

ay bir iki saat içim var yemek falan hoşçakalın kızlar görüşmek üzereee

tamam tatlım bundan sonra dünürüzz :) hani kızım olursaa kaydirigubbakcemile2
tamam gülüm kızını alırım ona göre başlık parasını hazırla yalnız oğluşuma başlık parası istiycemsırnaşık şey

canım hayırlısı olsun prolaktinin yüksekmi bu ilacı vermiş sana CADIARZU

sen beni değil oğluşu replemişin dur o konuşcek senlekaydirigubbakcemile3
slm rüfüş teyze bana yep veymişin çok sayolll bende senin yüzünden öpüyom teyzoşŞenizŞeniz

aman aman yerim ben seni aslan parçası annene çok verdim artık sağa verecem repleri sende bana ver kimseye verme tamam mı tatlım:ecrin_bebek:

slm sanalalem ben hep burdayımda sen yoksun epeydir nasılsın görüşmeyeli varmı gelişme cnm:1hug:

ayy çok oldu giremiyorum.. biz testi yeniledik.. ilk teste göre tüp bebek bile olmazmış dedi dr. ikinciyi ypatırdık daha ii çıktı.. eşimin hormonlarına falan baklcak bilmiyorm uzun bir iş bu tüp bebek.. allahtan bir tane evladımv var....seninde oğluşun olcakmış... allah kucağına almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…