selam kızlar nasılsınızkaydirigubbakcemile5
çok iyi canımcım oda teyzelerinin pamuk yüzünden öpüyooo bana eş adayı doğursunlarrr diyoodelikafadulden
güle güle tatlım yine bekleriz öptümmmmŞenizŞenizŞeniz
slm melikecim iyilik ne olsun bebişimle geziyoz bol bolsen nasılsın tatlım adetin oldumu test felan diyodun oldunmu cnm:1hug:
ewet yaa topiğin altını üstüne getirdim msj bulmak içinsırnaşık şeyrica ederim buarad bende tsk ederim beni biraz aramışsın ama yoktum 2 gündür yazmadım doğru düzgün
misafirim vardı yoksa gevezelik etmeden dururmuydumsırnaşık şey
çok iyi canımcım oda teyzelerinin pamuk yüzünden öpüyooo bana eş adayı doğursunlarrr diyoodelikafadulden
güle güle tatlım yine bekleriz öptümmmmŞenizŞenizŞeniz
slm melikecim iyilik ne olsun bebişimle geziyoz bol bolsen nasılsın tatlım adetin oldumu test felan diyodun oldunmu cnm:1hug:
sen beni değil oğluşu replemişin dur o konuşcek senlekaydirigubbakcemile3bende bende repledim seni ayoll:dilcikar:
a....s.... canım hga.s.
hoşbulduk kızlar ama ne bu ya ben geliyom siz gidiyonuz
tamam gülüm kızını alırım ona göre başlık parasını hazırla yalnız oğluşuma başlık parası istiycemsırnaşık şeytamam tatlım bundan sonra dünürüzz :) hani kızım olursaa kaydirigubbakcemile2
canım hayırlısı olsun prolaktinin yüksekmi bu ilacı vermiş sana CADIARZUİYİ YAA AMAN BEBİŞLE SENİN KEYFİN KAÇMASIN CANIM SORMA CİTOSUM TAM TEST YAPICAGIM AN HASTALANDIM BİLİYOMUSUN BUGÜNDE DOKTORA GİTTİM GANOPEN İÇİCEM 5 TANE SONRA 4 DE BİDAHA GİDİCEGİM SORDUM DEDİM HEP BÖYLEMİ OLUCAK BAŞKA YOLU YOKMU DİYE BİRAZ DAHA BEKLEYİP AŞILAMAYA GÖNDERCEKMİŞa.s.
sen beni değil oğluşu replemişin dur o konuşcek senlekaydirigubbakcemile3
slm rüfüş teyze bana yep veymişin çok sayolll bende senin yüzünden öpüyom teyzoşŞenizŞeniz
slm sanalalem ben hep burdayımda sen yoksun epeydir nasılsın görüşmeyeli varmı gelişme cnm:1hug:Selam kızlar napıyorsunuz Çİtos yoksun hİÇ
slm sanalalem ben hep burdayımda sen yoksun epeydir nasılsın görüşmeyeli varmı gelişme cnm:1hug:
hoşgeldin canım benim nasılsın
a.s cnm nasısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?