Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

senağlama
ay kızlar buraya dalıp yemeği ateşte unuttum
yandııı anca toparladımda geldim işte-tatlicadiarzu-

anaaaaasenağlamasenağlamasenağlama,
gittimi yemek ....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gülesimde geldi gize kızz seni çok seviyom heee:1hug:
ee napcen yeni yemekmi koydunsırnaşık şey

slm kızlar nasılsınız bakalım ben endişeliyim cumartesi ilk aşılamamı oldumalkisalkisalkis dr 12 gun sonra adet olmazsın dedi kızlaaaaaar lütfen adet olmayayım çünkü bunu kaldıramam senağlama

hadi hayırlısı olsun ..işallah allahın izniyle meleğine kavuşursun...emekler boşa gitmez umarım...ama herşey ALLAHTAN canım güçlü ol..

senağlama

anaaaaasenağlamasenağlamasenağlama,
gittimi yemek ....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gülesimde geldi gize kızz seni çok seviyom heee:1hug:
ee napcen yeni yemekmi koydunsırnaşık şey

he canım kurtara bildiğimi kurtardım üstüne malzeme ekledim şte yapmaya çalıştım bişiler.bende seni seyiyom tatliş..Şeniz:roflol:

hadi canım ne güzel benle aynı gün vanda bi arkadasım var oda bu tarihte evlendi burda seninde aynı tarihte olman ne güzel duygu benim için çok güzel anacım slm şekerler ben geldim yine bi yarım saat filan takılacam yemeği koydum koçişi bekliyom kaydirigubbakcemile3

nilüfer mrb hayatım ya cumadan beri aynı anda giremedik buraya.senin adına çooooooook sevinidm arkadaşım.inşallaaah çoook sağlıklı mutlu bi hamilelik geçir.yaa ben senin profiline bakmıştım fotoların bana seninle hep tanışıyomuşuz gibi geldi.sıcak geldi yani.o yüzden mi bilmem sanki kendim hamileymiim gibi sevindim sana yaa.yaa bu sayfadaki herkese çok seviniyorum da seninki farklı oldu yanicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…