bende 1 ay sonra cinsiyetini öğrenicem herkes kız diyo ama bakalım =)
slm millet
h.g. canım inş gönlünden gecen çıkar en önemlisi sağlıklı olsunda eli ayağı düzgün olsunda gerisi önemli deil canumm
h.g. benim kimse slmımı almadı sen bari al anacımm unuttular yinee benii
sessiz denizcim pek uyuyon kıss görüşemiyozz sonra akşamları erken yatıyonmu gec yatıyosan ondan çok uyumak istiyon tabi gebelikte uyku fazla oluyor ama bu sefer yemen içmen düzensiz olur canım önce kahvaltı yap öle uyu anacımmm
hadi hayırlısı olsun ..işallah allahın izniyle meleğine kavuşursun...emekler boşa gitmez umarım...ama herşey ALLAHTAN canım güçlü ol..
mavi gozlü iklimtuana h.g.a.s.
olsun canım ya insan görmüyo bazen hoşgeldin canım nasısın bakalım
ayyy ciddenmi canım))))çok teşekkürler eksik olma.darısı başınıza olsun rabbim buay işallah sizlerede versin.....ben hala inanamıyorum canımcım..hiçbişide hissetmiyorum çok iyiyim..tabi daha çok yeni ondandır belkide ama bebeğim varmı yokmu bilmiyorum ona biraz alışabilmek adına iletişim kurmak için ona bugün zıbın takımı aldım..)))işallah beğenmiştir)))artık büyüyene kadar bişi yok ama söyledim meleğime tamam dedisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeynilüfer mrb hayatım ya cumadan beri aynı anda giremedik buraya.senin adına çooooooook sevinidm arkadaşım.inşallaaah çoook sağlıklı mutlu bi hamilelik geçir.yaa ben senin profiline bakmıştım fotoların bana seninle hep tanışıyomuşuz gibi geldi.sıcak geldi yani.o yüzden mi bilmem sanki kendim hamileymiim gibi sevindim sana yaa.yaa bu sayfadaki herkese çok seviniyorum da seninki farklı oldu yanicim
iyi diyelim iyi olalım canım şakasına söledim zaten elbette burdaki arkadaslık farklı bi duygu kopamıyo insan merakta ediyo tabii beraber gülüp beraber ağlıyoz sonucta kimseye darılmam ben canlarım onlar benim hepinizi çok seviyom
mavi gozlü iklimtuana h.g.a.s.
iyi diyelim iyi olalım canım şakasına söledim zaten elbette burdaki arkadaslık farklı bi duygu kopamıyo insan merakta ediyo tabii beraber gülüp beraber ağlıyoz sonucta kimseye darılmam ben canlarım onlar benim hepinizi çok seviyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?