Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

sessiz denizcim pek uyuyon kıss görüşemiyozz sonra akşamları erken yatıyonmu gec yatıyosan ondan çok uyumak istiyon tabi gebelikte uyku fazla oluyor ama bu sefer yemen içmen düzensiz olur canım önce kahvaltı yap öle uyu anacımmm

yok canım ya erkende yatıyorum,zaten 7 oldumu kalkıyorum 8 gibi eşimle kahvaltı yapıyoruz sonra da öğlene doğru uykum geliyo,e uyuyunca da sersem gibi oluyorum..
aman bebişim sağlıklı olsunda ben uykulu gezmeye razıyım:CüvCüv:

hadi hayırlısı olsun ..işallah allahın izniyle meleğine kavuşursun...emekler boşa gitmez umarım...ama herşey ALLAHTAN canım güçlü ol..

canım benim çok haklısın mevlam kimselerin emegini boşo çıkarmasın ilk aşılamasında tutan arkadaşlar varmı varsa lütfen yazsın nelere dikkat etdiklerini ve neler yapdıklarını yazarlarsa seviniirimsositososito

olsun canım ya insan görmüyo bazen hoşgeldin canım nasısın bakalım

iyi diyelim iyi olalım canım şakasına söledim zaten elbette burdaki arkadaslık farklı bi duygu kopamıyo insan merakta ediyo tabii beraber gülüp beraber ağlıyoz sonucta kimseye darılmam ben canlarım onlar benim hepinizi çok seviyom

ayyy ciddenmi canım))))çok teşekkürler eksik olma.darısı başınıza olsun rabbim buay işallah sizlerede versin.....ben hala inanamıyorum canımcım..hiçbişide hissetmiyorum çok iyiyim..tabi daha çok yeni ondandır belkide ama bebeğim varmı yokmu bilmiyorum ona biraz alışabilmek adına iletişim kurmak için ona bugün zıbın takımı aldım..)))işallah beğenmiştir)))artık büyüyene kadar bişi yok ama söyledim meleğime tamam dedisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ya hatırlayamadım sen hamilemiydin canım kafam dalgın kusura bakma

sende beni görmedin yaa h.g. dedim ama Şeniztatlişş:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…