ya hatırlayamadım sen hamilemiydin canım kafam dalgın kusura bakma
anaaa nerdee keşke olsam allahmı söletti kıss seni ne etmesin emii daha dokuz aylık evliyim yedi aydır bekliyoss hayırlısı bakalımm
hehe aynı anda yazdık galiba mav gozlüükaydirigubbakcemile3
hıı olabilir bak bazen dediğim tutuyo.canım bende 2 yıldır bekliyorum allah sana bana isteyenlere hayırlısını versin
kızlar ben müsade istiyom benim yemeğe bakim birazdan kociş gelir sofra hazırliyim öptüm hepinizi seviyorum sizihihoyyytŞeniz
kızlar ben müsade istiyom benim yemeğe bakim birazdan kociş gelir sofra hazırliyim öptüm hepinizi seviyorum sizihihoyyytŞeniz
amin canım inş allah hayırlısı neyse onu versin canım ben incir içtim öle 21 gun olmadı üç gün mü dört gunmu ne içtim alamadım bi daha kaldı bu arada ilkini 7 tane yaptım diğer gunler 4 tane kaynattım yedi çok tatlı oldu zor içtim ama hayırlısı canım inş tutar tedavi falan gerek kalmaz canım
amin canım inş allah hayırlısı neyse onu versin canım ben incir içtim öle 21 gun olmadı üç gün mü dört gunmu ne içtim alamadım bi daha kaldı bu arada ilkini 7 tane yaptım diğer gunler 4 tane kaynattım yedi çok tatlı oldu zor içtim ama hayırlısı canım inş tutar tedavi falan gerek kalmaz canım
hoşçakal canım az önce bende yaptım yemeğimi benimkide birazdan gelir bende çıkarım görüşmek üzere cnm
hııı mavişim ya ben eşime sordum incirin kilosu okadar yok dedi ya..sen 14 emi almıştın öyle bişeydi diiim.....
aktarda daha ucuzmuç bak aklında olsun..ihmal etme aktardan al canım...marketlerde 300gr mı falan 4 milyon..çok pahallı...
canım aşılama olduktan 16 gün sonra yap testini o zaman daha net belli oluyo.12 gün erken .slm kızlar nasılsınız bakalım ben endişeliyim cumartesi ilk aşılamamı oldumalkisalkisalkis dr 12 gun sonra adet olmazsın dedi kızlaaaaaar lütfen adet olmayayım çünkü bunu kaldıramam senağlama
şimdiden umutlanma canım adet günün gelsin hatta 3 gün geçsin öle yap testi o zaman umutla bekle bence..kızar adetime 10 gün var şimdiden umut etmek doğru mu
hoşgeldin canım aramızaslm kızlar bende varımgamyoncuiremsugamyoncuiremsu
geçmiş olsun gizecimmordamısınız benim dişim ağrıyor ya kötüyüm moralde yok.:bbo:
arkadaşlar mrb. ben yeni katıldım bu siteye bende sizlerdenim
ayyy ciddenmi canım))))çok teşekkürler eksik olma.darısı başınıza olsun rabbim buay işallah sizlerede versin.....ben hala inanamıyorum canımcım..hiçbişide hissetmiyorum çok iyiyim..tabi daha çok yeni ondandır belkide ama bebeğim varmı yokmu bilmiyorum ona biraz alışabilmek adına iletişim kurmak için ona bugün zıbın takımı aldım..)))işallah beğenmiştir)))artık büyüyene kadar bişi yok ama söyledim meleğime tamam dedisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
beryal canımcım markete gittim bak yazıyorum sonra kızma cicim..oekmezimi aldım..meyve aldım 3 çeşit...sonra ceviz aldım süt aldım soda aldım anacım doldurdum valla..)))bi meyvem kaldı akşama yiyeceğim.işyerinde öilletin canı çeker diye yiyemedim)))))sütümü cevizimi falan filan yuvarladım gitti)))
bide bebişme zıbın takımı aldım kızz bide organikmiş...şimdi onuda yicem nerdeyse))))hehe))))
inanamıyorum bebişimle iletişim kurmak için aldım..sevdi sanırsam:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?