Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

anaaa nerdee keşke olsam allahmı söletti kıss seni ne etmesin emii daha dokuz aylık evliyim yedi aydır bekliyoss hayırlısı bakalımm

hıı olabilir bak bazen dediğim tutuyo.canım bende 2 yıldır bekliyorum allah sana bana isteyenlere hayırlısını versin

kızlar ben müsade istiyom benim yemeğe bakim birazdan kociş gelir sofra hazırliyim öptüm hepinizi seviyorum sizihihoyyytŞeniz

hıı olabilir bak bazen dediğim tutuyo.canım bende 2 yıldır bekliyorum allah sana bana isteyenlere hayırlısını versin

amin canım inş allah hayırlısı neyse onu versin canım ben incir içtim öle 21 gun olmadı üç gün mü dört gunmu ne içtim alamadım bi daha kaldı bu arada ilkini 7 tane yaptım diğer gunler 4 tane kaynattım yedi çok tatlı oldu zor içtim ama hayırlısı canım inş tutar tedavi falan gerek kalmaz canım

kızlar ben müsade istiyom benim yemeğe bakim birazdan kociş gelir sofra hazırliyim öptüm hepinizi seviyorum sizihihoyyytŞeniz

hoşçakal canım az önce bende yaptım yemeğimi benimkide birazdan gelir bende çıkarım görüşmek üzere cnm

hııı mavişim ya ben eşime sordum incirin kilosu okadar yok dedi ya..sen 14 emi almıştın öyle bişeydi diiim.....
aktarda daha ucuzmuç bak aklında olsun..ihmal etme aktardan al canım...marketlerde 300gr mı falan 4 milyon..çok pahallı...

amiiiinnnnn.o incir kürüne bende beşlıyabilirim bu ay bakalım.. canım sonra devam edelim benim kociş geldi öptüm sizleri byy

TARİH : 27.04.2009 SAAT : 19:10

HAMİLE LİSTESİ

İSİM____________________ SAT ______________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK___________kız
3.Çİtos2903 :______________10 OCAK____________erkek
4.beryal: _________________12 OCAK ____________
5.bİrcan:__________________25 OCAK
6.sÜprİz_mucİze : __________6 OCAK
7.İNTERHAT:
8.merve_85: ________________6 ŞUBAT
19.ÖZLEMİMSİN: ___________ 9 ARALIK
10.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
11.mervevatan:
12.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
13.missmiss : _____________
14.hlymms: ________________8 MART
15.sessizdeniz:____________21 MART
16.sevgii:) _________________
17.nilüfer79 ________________24 MART
18.muhasebe22 ____________

UMUT LİSTESİ

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.lucian
11.pinkrose
12. yeb2004
13.sumos23
14.benbilirim
15.dyd
16.kurnaz
17.alin
18.yadel
19.ezgicik
20.eylull
21.pingu................... aramıza hg canım
22.funda41 ...............aramıza hg canım
23.selra
24.huzeyfe
25.smhsmh
26.yosun2003
27.orays
28.butha...............aramıza hg canım
29.ozle_mm..........aramıza hg canım
30.bilgen35..........aramıza hg
31.tatl : ...............aramıza hg
32.SivriBiber: ........aramıza hg
33.NAZ87 : ..........aramıza hg
34.melike25:
35.burcinn:
36.hayrun:
37.meryem82.
38.zahidem:
39.triyandafil:
40.Eski_dünya:.........aramıza hg
41.umutlu16:.............aramıza hg
42.ekince:
43.gaye: .................hg aramıza
44.ceylanmelek: .....hg aramıza
45:srncr : ...............hg aramıza
46:daisy24: ............hg aramıza
47.34nesli: .............hg aramıza
48.vildan83: ............hg aramıza
49.bengl :...............hg aramıza
50.&ayla&:.............hgaramıza
51.cesica:..............hg aramıza
52.mavi_gozlu:.......hg aramıza
53.ebrar42: ...........hg aramıza
54.osmaniye80:
55.fransiyum:
56.ALARA1983:
57.angel_eda:
58.talyaa:
59.ktg:
60.belenay:
61.datlum:
62.zeyn77:
63.yagmur2009:
64.windy:
65.niran77:
66.yldz:
67.iklimtuana:
68.tekecen:
69.ESCALES:
70.dezy:
71.gize:
72.ozbek83:
73.sedcan:
74.k.a.y.r.a
75.sinemis84:
76.AYSEN74:
77.abyosun:
78.esengülüm:
79.NS72
80.sekerkiz67:

KIZLAR EN YENİ LİSTE BU LÜTFEN İSMİ OLMAYANLAR BİLDİRSİN
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

benimki kuruyemişciden almıs canım kilosu 14mus artıkın ne kadar aldı bilmiyomda az bişi almıs koçiş onlarda bitti yarın yine isticem canım alabilirse alcak bide benim bu hafta yumurtlama haftası akıntımdan biliyom sölemesi ayıptır yani yumurtalarım çatlıyo demek ki benim senin dediğinide yaparım canım saol bilgin için

beryalcim hoşgeldin nohutumun annesi sincik çıkmak zorundayım kısslarr salata masa derken koçiş gelir tam saati belli olmuyo zaten görüşürüzz allaha emanet olun sohbetinize doyum olmuyo valla yarın görüşürüzz canlarım öptüm sizi

beryal canımcım markete gittim bak yazıyorum sonra kızma cicim..oekmezimi aldım..meyve aldım 3 çeşit...sonra ceviz aldım süt aldım soda aldım anacım doldurdum valla..)))bi meyvem kaldı akşama yiyeceğim.işyerinde öilletin canı çeker diye yiyemedim)))))sütümü cevizimi falan filan yuvarladım gitti)))
bide bebişme zıbın takımı aldım kızz bide organikmiş...şimdi onuda yicem nerdeyse))))hehe))))
inanamıyorum bebişimle iletişim kurmak için aldım..sevdi sanırsam:roflol:

slm kızlar nasılsınız bakalım ben endişeliyim cumartesi ilk aşılamamı oldumalkisalkisalkis dr 12 gun sonra adet olmazsın dedi kızlaaaaaar lütfen adet olmayayım çünkü bunu kaldıramam senağlama
canım aşılama olduktan 16 gün sonra yap testini o zaman daha net belli oluyo.12 gün erken .
kızar adetime 10 gün var şimdiden umut etmek doğru mu
şimdiden umutlanma canım adet günün gelsin hatta 3 gün geçsin öle yap testi o zaman umutla bekle bence..
slm kızlar bende varımgamyoncuiremsugamyoncuiremsu
hoşgeldin canım aramıza

ordamısınız benim dişim ağrıyor ya kötüyüm moralde yok.:bbo:
geçmiş olsun gizecimm
arkadaşlar mrb. ben yeni katıldım bu siteye bende sizlerdenim

hoşgeldin aramıza canımmmmm

Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin...yerimseniben

ohhhhhhhhhhh yarasın bebişime benim .aferin annesi aç bırakma bebeğimi.birde milleti düşünme sen hamilesin gün içinde 3 tane meyve yemek zorundasın bol bol da su iç canım .çünkü bebeğin içinde bulunduğu su her 3 saatte bir değişiyormuş.o yüzden bebeğe faydalı olsun diye taze su çok iyiy günde en az 2 litre su .idrarın su renginde olursa çok açık o zaman yeterli su içiyosun demektir unutma .bol su bol süt ....haftada en az bir kez balık bir kez et yenecek ve bol bol taze sebze meyve .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…