selaaaam ben geldim nasılsınız kızlar?
teşekkür ederim bende iyiyimkaydirigubbakcemile5
h.g. canım
belenay çok sevindim yaa işe başlıyorsun demek..ee neresi nasıl bi iş bakalım..nezaman işbaşı??
kıyamaaaam kimse konuşmadımı senle canım benim Şeniz kıslzar niye üzüyorsunuz mavi_gözlüyü bakim:mymeka:nie kimse konusmuyo benneyaptımki
kıyamaaaam kimse konuşmadımı senle canım benim Şeniz kıslzar niye üzüyorsunuz mavi_gözlüyü bakim:mymeka:
valla çok sevindim ablacım hayırlı olsun Şenizsağol canım evet işe başlıyorum eski işyerimin patronu yeni bir yer açtı başında dur diye beni çağırdı eşimde olur deyince hemen atladımkaydirigubbakcemile3dükkanın tüm sorumluluğunu bana vereceğini söyledi karışanda olmıyacak rahatım yani en güzel yanıda arabayı da bana verecek işe gelip giderken kullanacağım daha önce evim iş yerine yakındı yürüyordum şimdiki yer uzak o yüzden arabayı bana vercekler sabah getirip akşam gtüreceğim laf aramızda en cazip yanıda bu:jeyyar:artık hayırlısı bakalım mayıs ayı içinde başlıyorum inşallahalkisalkisalkis
slm canım hoşgeldin yerimsenibenslm kıslaarr
Canım sorduğun konu hakkında benim hiç bilgim yok umarım bilen birileri gelir daha sonra cevaplarlar sorunu a.smerhaba arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum 15ay geçti ve kaynanam başladı artık söylenmeye eşim görümcemin bebeğini severken çok üzülüyorum bende iltihap var karın ağrım çok oluyor hastaneye gittim 1ay ilaç tedavisi gördüm geçmedi doktorum yakılcak dedi smear testi yaptı ve parça alıp patolojiye gönderdi sonuçlar ayısın 11de çıkıcak yakılma işlemi sizce doğru bi işlemmi ve çocuğum olurmu bide ben ikizim olsun istiyorum aşılamada ikiz olma şansı varmı hepinize teşekkürler:)
Afiyet olsun şekercim Şenizdilnurcum h.g. canım nasılsın şindi bişiler yiyodumm da
merhaba öncelikle geçmiş olsun..unarım sende en yakın zamanda hamiş kalırsın.allah gönlüne göre versin..bizde 7-8 aydır deniyoruz..evleneli 1 yıl oldu dr dittik hiç bir sorun yok dedi..kafaya takmayın diyor..bakalım..deniyoruz,bekliyoruz..allahtan umut kesilmez..umudumuzu mayısa bıraktık..merhaba arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum 15ay geçti ve kaynanam başladı artık söylenmeye eşim görümcemin bebeğini severken çok üzülüyorum bende iltihap var karın ağrım çok oluyor hastaneye gittim 1ay ilaç tedavisi gördüm geçmedi doktorum yakılcak dedi smear testi yaptı ve parça alıp patolojiye gönderdi sonuçlar ayısın 11de çıkıcak yakılma işlemi sizce doğru bi işlemmi ve çocuğum olurmu bide ben ikizim olsun istiyorum aşılamada ikiz olma şansı varmı hepinize teşekkürler:)
Afiyet olsun şekercim Şeniz
bende kimse yok geçmişi okuyordum resimlerin için yorumlar yapmışsın topikte çok teşekkür ederim canım çok hoşuma gitti
bende seni çok beğendim hatta yorum bıraktım okudun mu bilmiyom
rica ederim canımokudum canım teşekkür ederim sizin güzelliğiniz o canım benim
belenay, ebrar42, miniş, nilaykisir, nilüfer79, vildangel slm kızlar nasısınız
rica ederim canım
benimde düğünüm senin gibi 2 kez oldu bir benim memlekette birde burda işte valla koşuşturmaktan düğünün tadını çıkaramadım -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?