Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ayyy cnm saol yaaa sanada zahmet verdim :jeyyar:sırnaşık şey

yeb canım benim burada en samimi arkadaşım gürünlü....küçük biyermi acaba tanırmısınız soyisimleri altunbaş....:uhm:

Vildan valla sabah benim midemide bulandırdı ama ben genede içiyorum

Vildancım ne zahmeti hemen edıt deyip sildim

Nilüfercim eşim gürünlü ama hiç gitmedim çevrelerinide pek tanımıyorum

Chencim sende 1 tane olmadan bir seferde 2 tane istiyorsun ama İnşallah Allah gönlüne göre verir

Dilnur hoşgeldin senindemi resmin vardı bi bakıyım bide bu mesajların hemen ardına cevap yazmak nasıl oluyor ben böyle toptan yazıyorum

mavigözlü profil resminde cnm bakıver hemen siliyim geri kıs
sayfama gir :))) beni merak edenlerde varsa baksınlar daa
daha ekleyemem falla kociş beni furur

Vildan valla sabah benim midemide bulandırdı ama ben genede içiyorum

Vildancım ne zahmeti hemen edıt deyip sildim

iç cnm şifa niyetine valla ben daha fazla dayanamadımsırnaşık şey
saol cnm ayrıca edit yaptığın için çok mersia.s.

aman allahım o senmisinn maşallah canım çok güzelsin baktım resimleri silebilirsin bende akşam olmadan silecem benim koçiş gelmeden valla benide vurur bi görürse yandımm bu arada sivasın merkezdemisin sen canım benim koçişte sivaslı so isminiz ne canım belki tanıyodur

gözünaydın cancağızım hiç değilse kafanı dağıtırsın hemde para kazanırsın valla insaın kendi parasını yemesi gibi güzel bir şey yok valla :CüvCüv::CüvCüv:

istersen benimkinede bak sen bilirsin canım silicem sonra bi daha ekleyemem o yusden dedim yani illa bak die deil bu arada h.g. canımm

hoşbuldum canım sayfamda albüm var
sen aralara gir yaz işte herkesin mesajının bittiği yerden başla kaydirigubbakcemile5

gözünaydın cancağızım hiç değilse kafanı dağıtırsın hemde para kazanırsın valla insaın kendi parasını yemesi gibi güzel bir şey yok valla :CüvCüv::CüvCüv:

:mymeka: sen iki gündür nerdesin anacım ismin altta yazıyo yazıyom sana sen ses seda vermeden kaçıyonn :mymeka:

Evet canım gerçekten öyle oluyo insan yorgunluktan hiçbişey anlamıyo

mavigözlü profil resminde cnm bakıver hemen siliyim geri kıs
sayfama gir :))) beni merak edenlerde varsa baksınlar daa
daha ekleyemem falla kociş beni furur

Ben resmini çaldım nidecen şincik :jeyyar:

hee benimŞeniz beğendiğine sefindim kıs kaynanamda görünce vurulduydu
1 ay çabaladı alamadıydıda beni uykuları kaçmış sırnaşık şey
sivas merkezdeyiz cnm eşim kangallı :)))

ben resimlerimi bi sileyimde geleyimm bakmak isteyen baksın hemen bi saat sonra silinmiş olcak çünkü bi daha koyamam canlarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…