kıs ders çalışmıyonmu sen bakiim:mymeka: kafanı kitaplardan kaldırmak yok:mymeka:öyle umutsuz falan duymayım ummadığın anda çatkapı gelir zaten allahtan umut kesilmezsüprizzzzz
cnm 2 gün yaptım daha dayanamadım ııyyykkkk-tatlicadiarzu-bıraktım içemiyom:bbo:
saol cnm :)) topiğimizin misafirperverliğinden memnun kalda gerisi önemli değilŞeniz
ayyy cnm saol yaaa sanada zahmet verdim :jeyyar:sırnaşık şey
yeb canım benim burada en samimi arkadaşım gürünlü....küçük biyermi acaba tanırmısınız soyisimleri altunbaş....:uhm:
merhaba arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum 15ay geçti ve kaynanam başladı artık söylenmeye eşim görümcemin bebeğini severken çok üzülüyorum bende iltihap var karın ağrım çok oluyor hastaneye gittim 1ay ilaç tedavisi gördüm geçmedi doktorum yakılcak dedi smear testi yaptı ve parça alıp patolojiye gönderdi sonuçlar ayısın 11de çıkıcak yakılma işlemi sizce doğru bi işlemmi ve çocuğum olurmu bide ben ikizim olsun istiyorum aşılamada ikiz olma şansı varmı hepinize teşekkürler:)
Afiyet olsun şekercim Şeniz
bende kimse yok geçmişi okuyordum resimlerin için yorumlar yapmışsın topikte çok teşekkür ederim canım çok hoşuma gitti
bende seni çok beğendim hatta yorum bıraktım okudun mu bilmiyom
merhaba cnm ben iyiyim sen nasılsınŞeniz
Vildan valla sabah benim midemide bulandırdı ama ben genede içiyorum
Vildancım ne zahmeti hemen edıt deyip sildim
merhaba kızlar nasılsınız bakalım ben çooook mutluyum işe başlıyorum tekrar:sm_cool: eşimide ikna ettim şükür evde olmaktan sıkılmıştım gerçi paso geziyordum ama olsun çalışmak güzel hayırlısı olsun inşallah dua edin kızlar bana :Saruboceq:
sizler nasılsınız bakalım geçmişi okumadım valla geçmişi okumaya dalınca yeni yazıları okuyamıyorum yetişemiyorum hızınıza ya benim gibi yaşlılarıda düşünün bee ben sizin gibi genç değilim hızlı koşamamkaydirigubbakcemile3
Vildan valla sabah benim midemide bulandırdı ama ben genede içiyorum
Nilüfercim eşim gürünlü ama hiç gitmedim çevrelerinide pek tanımıyorum
Chencim sende 1 tane olmadan bir seferde 2 tane istiyorsun ama İnşallah Allah gönlüne göre verir
Dilnur hoşgeldin senindemi resmin vardı bi bakıyım bide bu mesajların hemen ardına cevap yazmak nasıl oluyor ben böyle toptan yazıyorum
hoşbuldum canım sayfamda albüm varVildan valla sabah benim midemide bulandırdı ama ben genede içiyorum
Nilüfercim eşim gürünlü ama hiç gitmedim çevrelerinide pek tanımıyorum
Chencim sende 1 tane olmadan bir seferde 2 tane istiyorsun ama İnşallah Allah gönlüne göre verir
Dilnur hoşgeldin senindemi resmin vardı bi bakıyım bide bu mesajların hemen ardına cevap yazmak nasıl oluyor ben böyle toptan yazıyorum
gözünaydın cancağızım hiç değilse kafanı dağıtırsın hemde para kazanırsın valla insaın kendi parasını yemesi gibi güzel bir şey yok valla :CüvCüv::CüvCüv:
evet canım iki düğün yorucu oluyo ilk düğün ist oldu iki gece evde kaldık burdan sivasa gittik ayrı lehirde olunca böle oldu bizimkide karısık oldu biras zaten bi hafta kaldım ordada hiç bişi anlamadım gerçi oldu bitti allahtan
mavigözlü profil resminde cnm bakıver hemen siliyim geri kıs
sayfama gir :))) beni merak edenlerde varsa baksınlar daa
daha ekleyemem falla kociş beni furur
h.g. vildancım canım resmini benim bi koyarmısın bende görmek istiyomm seni herkes görmüşş ben kaldımm
slm canım hoşgeldinkızlar selammmm.tatlı sohbetler hepinize. a.s.
Evet canım gerçekten öyle oluyo insan yorgunluktan hiçbişey anlamıyo
Ben resmini çaldım nidecen şincik :jeyyar:
aman allahım o senmisinn maşallah canım çok güzelsin baktım resimleri silebilirsin bende akşam olmadan silecem benim koçiş gelmeden valla benide vurur bi görürse yandımm bu arada sivasın merkezdemisin sen canım benim koçişte sivaslı so isminiz ne canım belki tanıyodur
koydum cnm sayfama baksana sengözlerimebaksanab
a...s... cnm hoşgeldinŞenizkızlar selammmm.tatlı sohbetler hepinize. a.s.
Ben resmini çaldım nidecen şincik :jeyyar:
hee benimŞeniz beğendiğine sefindim kıs kaynanamda görünce vurulduydu
1 ay çabaladı alamadıydıda beni uykuları kaçmış sırnaşık şey
sivas merkezdeyiz cnm eşim kangallı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?