merhabalar.Siteye yeni üye oldum.Dışarıdan bi göz olarak paylaşımlarınızı hep okuyordum.Şimdi bende bebek istiyorum.Sizlerle paylaşarak moralimi yükseltmek istiyorum.Şimdiden teşekkürler.
hee hemşom sivaslı azdı kıs çoğalalım üreyelim topiği ele geçirelimbenim koçişte sivasın zara ilcesinden canım hemsehri oluruzz :))
merhabalar.Siteye yeni üye oldum.Dışarıdan bi göz olarak paylaşımlarınızı hep okuyordum.Şimdi bende bebek istiyorum.Sizlerle paylaşarak moralimi yükseltmek istiyorum.Şimdiden teşekkürler.
mavigözlü merhaba..hoşbulduk bu arada.ben 2.5 yıllık evliyim.klomen ve catlatma iğnesiyle başladım işe...iş stresinden dolayı bi süre yumurtlama bozukluğu yaşamıştım.şimdi işten ayrılınca bari bebek işlerine daha fazla zaman ayırayım dedim.şimdi 2. ayındayım tedavinin.dün çatlatma iğnemi oldum .İnşallah sonuç verecektir.
hoşbulduk vildangel
inş canım sonucların hayırlı çıkar allah kimsenin kucagını boş bırakmasın aminn
sizlerde durumlar nedir.var mı bebişşş
kendinden bahset cnm yaş kaç ....kaç senelik evlisin.... problem ney... bebiş neden olmuyo -tatlicadiarzu-
canım ben dokuz aylık evliyim sekiz aydır istiyoz şimdilik bişi yok bende inş yakında hamişim die bağırıcam herhangi bi tedaviye görmüyom dr filan hiç gitmedim bi sene olsun öle gidicem eğer olmazsa
bende 1 kız var teysesi 8 yaşında 2. bebiş için çabalıyoz:ecrin_bebek:sizlerde durumlar nedir.var mı bebişşş
vildancım topiği ele geçirmemiz için sivaslıları toplamamız lazım önce :))
29 yaşındayım.tam aktif çalışmalara 2-3 ay önce başladık.gecen ayki kolmen+ovitrelle işe yaradı yumurtam oldu ve catladı ama tutturamadık...bu ay bı daha denedık.yine oluştu yumurtam hatta 3 tane.bakalım tutacakmı
bende 1 kız var teysesi 8 yaşında 2. bebiş için çabalıyoz:ecrin_bebek:
Allah bağışlasın.Birini tutturan 2. yide tutturur merak etme...:1rolleyes:
ooo 3 tane öylemi
inşallah tutar cnm sende kazık çakmazsın buraya bizim gibialkisalkisalkis
bir an önce terfi edersin anneliğe inşallahhh:Saruboceq:
doğrusu o zaten.Ben tam 1 sene kesintisiz uğraştık diyemicem .yaşımdan dolayı 30 olmadan yapayım dedım .bakalım kısmet ne zamana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?