Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

merhabalar.Siteye yeni üye oldum.Dışarıdan bi göz olarak paylaşımlarınızı hep okuyordum.Şimdi bende bebek istiyorum.Sizlerle paylaşarak moralimi yükseltmek istiyorum.Şimdiden teşekkürler.

merhabalar.Siteye yeni üye oldum.Dışarıdan bi göz olarak paylaşımlarınızı hep okuyordum.Şimdi bende bebek istiyorum.Sizlerle paylaşarak moralimi yükseltmek istiyorum.Şimdiden teşekkürler.

aramıza h.g. canım güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle kendinden bahsedermisin seni tanıyalım biras herhangi tedavi görüyonnmu ne kadarlık evlisin vs.

benim koçişte sivasın zara ilcesinden canım hemsehri oluruzz :))
hee hemşom sivaslı azdı kıs çoğalalım üreyelim topiği ele geçirelim
bursalılar bastı bak onlar çoğalma gayretindeler kıs
sonra topiğin adı yeşil topik olacaksırnaşık şeysırnaşık şey

hoşgeldin cnm ŞenizŞeniz

mavigözlü merhaba..hoşbulduk bu arada.ben 2.5 yıllık evliyim.klomen ve catlatma iğnesiyle başladım işe...iş stresinden dolayı bi süre yumurtlama bozukluğu yaşamıştım.şimdi işten ayrılınca bari bebek işlerine daha fazla zaman ayırayım dedim.şimdi 2. ayındayım tedavinin.dün çatlatma iğnemi oldum .ınşallah sonuç verecektir.

inş canım sonucların hayırlı çıkar allah kimsenin kucagını boş bırakmasın aminn

kendinden bahset cnm yaş kaç ....kaç senelik evlisin.... problem ney... bebiş neden olmuyo -tatlicadiarzu-

29 yaşındayım.tam aktif çalışmalara 2-3 ay önce başladık.gecen ayki kolmen+ovitrelle işe yaradı yumurtam oldu ve catladı ama tutturamadık...bu ay bı daha denedık.yine oluştu yumurtam hatta 3 tane.bakalım tutacakmı

canım ben dokuz aylık evliyim sekiz aydır istiyoz şimdilik bişi yok bende inş yakında hamişim die bağırıcam herhangi bi tedaviye görmüyom dr filan hiç gitmedim bi sene olsun öle gidicem eğer olmazsa

doğrusu o zaten.Ben tam 1 sene kesintisiz uğraştık diyemicem .yaşımdan dolayı 30 olmadan yapayım dedım .bakalım kısmet ne zamana

sizlerde durumlar nedir.var mı bebişşş
bende 1 kız var teysesi 8 yaşında 2. bebiş için çabalıyoz:ecrin_bebek:
vildancım topiği ele geçirmemiz için sivaslıları toplamamız lazım önce :))

valla ben demirbaşıyım buranında diğer sivaslılar uğrayıp gidiyo
ben tek başıma yeterim ülee bütün bursalılarasırnaşık şey zaten hepside kankam benide bursalı sayıyolar ...yeşil vildan:lepi::roflol::roflol:

ooo 3 tane öylemi
inşallah tutar cnm sende kazık çakmazsın buraya bizim gibialkisalkisalkis
bir an önce terfi edersin anneliğe inşallahhh:Saruboceq:

Slm mavıgÖzlÜm ya ben bu aralar gırıyorum kalıyor Öyle benım ıŞ yerı bayaĞa bır karıŞtı onlarla uĞraŞayım derken kalıverıyor Öyle yazdıĞının farkında deĞılım yoksa muhakkak cevap verırdım sana canım benım bu arada sen neler yapıyorsun bakem

ooo 3 tane öylemi
inşallah tutar cnm sende kazık çakmazsın buraya bizim gibialkisalkisalkis
bir an önce terfi edersin anneliğe inşallahhh:Saruboceq:

inşallah bende bağıra bağıra derim hamileyim diye...3 tane de bakalım 3 ü de catlayacakmı.NASİP VARSA GELİR HİNTTEN YEMENDEN NASİP YOKSA NE GELİR ELDEN.:smiley-cool:

doğrusu o zaten.Ben tam 1 sene kesintisiz uğraştık diyemicem .yaşımdan dolayı 30 olmadan yapayım dedım .bakalım kısmet ne zamana

bende eşimin yasından dolayı istiyom ben 22 yasındayım aslında ben istemiyom eşim istiyo kıramadım koçişi bende istiyom artık koçiş 77 doğumlu ben 87 inş rabbim dularamızı kabul eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…