Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

inşallah bende bağıra bağıra derim hamileyim diye...3 tane de bakalım 3 ü de catlayacakmı.NASİP VARSA GELİR HİNTTEN YEMENDEN NASİP YOKSA NE GELİR ELDEN.:smiley-cool:

sen bağıra bağıra türkü söylerken bizde topik sakinleri olarak el ele verip halay çekiyoz :teytey::teytey::teytey:
hadi inşallah sen müjde ver bizde halay çekelim:dance:
3 yumoşun var şansın daha yükseka.s
ben ilk hamileliğimde 2 yumoşum oluşmuştu cnmsüprizzzzz

işini hiç sevmedim anacım bizleri ihmal ediyon be gülümmm özlüyoss seni ben çokk özlüyom hele ben varya ben çok özlüyom seni çalışmalara devam ediyom canım gündüzleri tek basıma oluyom akşamlarıda koçişle böle canımm

Slm kızlar işten güçten anca gelebildim.Sanırım belli bi süre çok fazla giremiycem.çünkü bugün büyük bi projeye dahil oldum bursada çevre yolu yapılacakmış arazilere çıkmam lazım.yandım ben valla haftaya canım çıkacak kafamçokkarıştı artı perte çıkarım heralde.......

Bu arada vildancım kendi adıma konuşuyorum ben seni artık yarı bursalı sayıyorum sayemizde öğrendin valla bursayı gelsen kaybolmıycan heee alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bide ben soğan suyuna başlamıştım ya bugün adet oldum kıslarrr.1,5 aydır tık yoktu valla jet hızıyla etki etti bu soğan suyu yahuuu :lepi:

ağzın bal yesin.İnşallah.gerisi eşime kalmış artık.ben yapacağımı yaptım di mi ama:roflol:

ayfercimm ist neresindensinn canım ben sonevler esenyut die de biliniyo ama esenyurta bi 15 20 dakikalık uzagz mibüsle gidilir yani öle 20 dakikada

hoşbuldum canım sayfamda albüm var
sen aralara gir yaz işte herkesin mesajının bittiği yerden başla kaydirigubbakcemile5
dilnurcum tşk bilgin için. Panelindealbüm göremedim canımcım

kızlar selammmm.tatlı sohbetler hepinize. a.s.

meraba hep beraber ttalı sohbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…