bende 1 kız var teysesi 8 yaşında 2. bebiş için çabalıyoz:ecrin_bebek:
Allah bağışlasın.Birini tutturan 2. yide tutturur merak etme...:1rolleyes:
sırnaşık şey ilki acemi şansıydı cnm
bu sefer ustalaştık ama iş beceremiyoz hedef yok göremiyoz
zemin ıslak ve kaygan :jeyyar: boşa atıyoz bakalım belki biri furur hedefialkisalkisalkis
escalesss benimle nie hiç konusmuyonn yaa çok üzülüyomm ama böle yapınca cee diyon gidiyonn
inşallah bende bağıra bağıra derim hamileyim diye...3 tane de bakalım 3 ü de catlayacakmı.NASİP VARSA GELİR HİNTTEN YEMENDEN NASİP YOKSA NE GELİR ELDEN.:smiley-cool:
Slm mavİgÖzlÜm ya ben bu aralar gİrİyorum kalıyor Öyle benİm İŞ yerİ bayaĞa bİr karıŞtı onlarla uĞraŞayım derken kalıverİyor Öyle yazdıĞının farkında deĞİlİm yoksa muhakkak cevap verİrdİm sana canım benİm bu arada sen neler yapıyorsun bakem
bende eşimin yasından dolayı istiyom ben 22 yasındayım aslında ben istemiyom eşim istiyo kıramadım koçişi bende istiyom artık koçiş 77 doğumlu ben 87 inş rabbim dularamızı kabul eder
zemin ıslak ve kaygan :jeyyar: boşa atıyoz bakalım belki biri furur hedefialkisalkisalkis
allah seni ne etmesin emii kıss beni güldürdün allahta seni güldürsünn sırnaşık şeysırnaşık şey
kız yaşın küçük senin be ya
sen bağıra bağıra türkü söylerken bizde topik sakinleri olarak el ele verip halay çekiyoz :teytey::teytey::teytey:
hadi inşallah sen müjde ver bizde halay çekelim:dance:
3 yumoşun var şansın daha yükseka.s
ben ilk hamileliğimde 2 yumoşum oluşmuştu cnmsüprizzzzz
bende eşimin yasından dolayı istiyom ben 22 yasındayım aslında ben istemiyom eşim istiyo kıramadım koçişi bende istiyom artık koçiş 77 doğumlu ben 87 inş rabbim dularamızı kabul eder
ayfercimm ist neresindensinn canım ben sonevler esenyut die de biliniyo ama esenyurta bi 15 20 dakikalık uzagz mibüsle gidilir yani öle 20 dakikada
kıslar ayfere hoşgeldin repi verdim sizde verin
sırnaşık şeysırnaşık şeyallah seni ne etmesin emii kıss beni güldürdün allahta seni güldürsünn sırnaşık şeysırnaşık şey
ayyy saol cnm ....bi bursalılara bide izmirlilere kanım çok kaynıyo niyeyse çok sempatik ve cana yakın oluyosunuz...havasındanmı suyundanmı ne yaffkaydirigubbakcemile5Slm kızlar işten güçten anca gelebildim.Sanırım belli bi süre çok fazla giremiycem.çünkü bugün büyük bi projeye dahil oldum bursada çevre yolu yapılacakmış arazilere çıkmam lazım.yandım ben valla haftaya canım çıkacak kafamçokkarıştı artı perte çıkarım heralde.......
Bu arada vildancım kendi adıma konuşuyorum ben seni artık yarı bursalı sayıyorum sayemizde öğrendin valla bursayı gelsen kaybolmıycan heee alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Bide ben soğan suyuna başlamıştım ya bugün adet oldum kıslarrr.1,5 aydır tık yoktu valla jet hızıyla etki etti bu soğan suyu yahuuu :lepi:
ağzın bal yesin.İnşallah.gerisi eşime kalmış artık.ben yapacağımı yaptım di mi ama:roflol:
evet cnm hayırlısıyla inşallah allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın kolaylaştırsın hamile kalmanı zorlaştırmasın cnm :1hug:
aramızda istanbullu çok galiba..bende istanbuldayım
dilnurcum tşk bilgin için. Panelindealbüm göremedim canımcımhoşbuldum canım sayfamda albüm var
sen aralara gir yaz işte herkesin mesajının bittiği yerden başla kaydirigubbakcemile5
kızlar selammmm.tatlı sohbetler hepinize. a.s.
bende 1 kız var teysesi 8 yaşında 2. bebiş için çabalıyoz:ecrin_bebek:
Allah bağışlasın.Birini tutturan 2. yide tutturur merak etme...:1rolleyes:
sen öyle san canım bak bende 1. bir seferde tutturdum ama 2. sefer kez defa çabalıyoruz çabalıyoruz yok
Eşinin yaşında ne var daha 32 yaşında benim yaşımda ayol. gencecik delikanlıymış kardeşimiz
Vildan gerçekten 1. ler acemi şansıymış nasıl tutmuşta şimdi tutmuyor anlamıyorum
Slm kızlar işten güçten anca gelebildim.Sanırım belli bi süre çok fazla giremiycem.çünkü bugün büyük bi projeye dahil oldum bursada çevre yolu yapılacakmış arazilere çıkmam lazım.yandım ben valla haftaya canım çıkacak kafamçokkarıştı artı perte çıkarım heralde.......
Bu arada vildancım kendi adıma konuşuyorum ben seni artık yarı bursalı sayıyorum sayemizde öğrendin valla bursayı gelsen kaybolmıycan heee alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Kolay gelsin canım. Allah yardımcı olsun helede sıcaklar geliyorki yandın
Bide ben soğan suyuna başlamıştım ya bugün adet oldum kıslarrr.1,5 aydır tık yoktu valla jet hızıyla etki etti bu soğan suyu yahuuu :lepi:
canım soğan kürüne başlayalı ne kadar olduda hemen adet oldun
arkadaşlar merhaba ben geldim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?