osmanıyeee proflını bak kııı ordan yazdım
baktımcanım bende sana yazdım simdi
kız diloş çocuk gelmeden snnettenmi bahsettin.:roflol:
Abooooğğğ bu sünnet mevzuda amma uzamış doğmadan sünnet etmicez herhalde sırnaşık şeysırnaşık şeyanacım dur yakında çocuk doğmadan sünnet edicez biz onu sen merak etme yakındır valla bizim nohut doğmaktan vazgeçip anne ben senin karnında rahatım ben çıkmasam olmazmı diycek yakında valla :roflol::roflol::roflol:
Abooooğğğ bu sünnet mevzuda amma uzamış doğmadan sünnet etmicez herhalde sırnaşık şeysırnaşık şey
Siz karışmayın bakim nohutla görülcek hesabımız vardı gördük korkuttum eccik :jeyyar::jeyyar:
tırstırırız valla bizden korkulur anam kötükedihüsokız doğmamış bebeği yakında sünnet edicez biz dur anam azcık korkuversin baksana bizim ufaklık bizden tırstı valla hesositosositosositososito
tırstırırız valla bizden korkulur anam kötükedihüso
Ama hep o bana küsüyodu şimdi ben küstüm o pipili nohuta sırnaşık şey
Hadi hayırlısı canım ya inşallah bu defa güzel haberini alırız :Saruboceq:dil_nur cum benim adet gününe az kaldı bakalım ne olacak
Napıyım çok seviyomkız allah iyiliğini versin senin heee
Hadi hayırlısı canım ya inşallah bu defa güzel haberini alırız :Saruboceq:
Dersine iyi çalışmışsındır inşallah :jeyyar:
Aaa asıl sana aşk olsun canım yazıyorum ya neden seni beğenmiyim sanada küserim bak kaydirigubbakcemileya nerdesin be ya dil_nur aşk olsun ne diye yazmıyorsun sen beni beğenmiyorsun heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?