Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

selam kızlar ben geldim ama çıkıcam eşim gelmek üzere.sofrayı hazırlayım .öpüyorum hepinizi.iyi akşamlar.yarın görüşmek üzere.

eee kimseler yokmu senağlamasenağlama tamam bende yemek hazırlamaya gidim ozaman.

kız diloş çocuk gelmeden snnettenmi bahsettin.:roflol:

Abooooğğğ bu sünnet mevzuda amma uzamış doğmadan sünnet etmicez herhalde sırnaşık şeysırnaşık şey
Siz karışmayın bakim nohutla görülcek hesabımız vardı gördük korkuttum eccik :jeyyar::jeyyar:

kız doğmamış bebeği yakında sünnet edicez biz dur anam azcık korkuversin baksana bizim ufaklık bizden tırstı valla hesositosositosositososito

kız doğmamış bebeği yakında sünnet edicez biz dur anam azcık korkuversin baksana bizim ufaklık bizden tırstı valla hesositosositosositososito
tırstırırız valla bizden korkulur anam kötükedihüso
Ama hep o bana küsüyodu şimdi ben küstüm o pipili nohuta sırnaşık şey

Hadi hayırlısı canım ya inşallah bu defa güzel haberini alırız :Saruboceq:
Dersine iyi çalışmışsındır inşallah :jeyyar:

valla bilmiyorum işte nilüferinımdediklerini uyguladım yataktan kalkmıyorum bebişi unutuyorum o anı yaşadım da anacım eğer olmazsa yuh diyeceğim artık valla ya gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…