Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Napıyım çok seviyom ama galiba biraz abartıyom :roflol:

ne abartması kız annem bebiş yeleği başlamış bir görsen süper ya kaynananm yakında bebiş kıyafetleri satacak görsen süper şeyler yapıyorlar bizim bebiş kıyafeti yapmamıza gerek yok valla anacım :CüvCüv::CüvCüv:

valla bilmiyorum işte nilüferinımdediklerini uyguladım yataktan kalkmıyorum bebişi unutuyorum o anı yaşadım da anacım eğer olmazsa yuh diyeceğim artık valla ya gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu
Napalım canım ya ben bu konuda ve aslında her konuda biraz kaderciyim ne yazılmışsa onu yaşıyoruz demekki daha zamanımız var deyip dua etmekten başka çaremiz yok
Ama inşallah senin budefa tutar hepimiz içi hep dua ediyorum valla :Saruboceq:

Ay ne güzel bedavaya gelcek desene bizimkine de yollarsın bir yelek :jeyyar:

dur kız küsme benle ağlarıım sonra heeee
şaka yapıyom canım küsermiyim hiç seni seviyom ben :1hug:

amin be gülüm ya ne bileyim ben hayatta bu kadar bebiş sevdasına düşmemiştim ya neden böyle olduysam

Ay ne güzel bedavaya gelcek desene bizimkine de yollarsın bir yelek :jeyyar:

şaka yapıyom canım küsermiyim hiç seni seviyom ben :1hug:

bende seviyorum kız vni yollarım aalla seni anacım sen bir yap yollıyayım sanada şekercim :asigim::asigim::asigim::1hug::1hug:

amin be gülüm ya ne bileyim ben hayatta bu kadar bebiş sevdasına düşmemiştim ya neden böyle olduysam
Valla bende öyle canım ya doktora gidene kadar hiçbirşeyim yoktu nezamanki adam hamile olduğumdan şüphelendi o andan sonra garip bir duygu oldu ama suya düştü tabi sonra hayallerim:çok üzgünüm:

Valla bende öyle canım ya doktora gidene kadar hiçbirşeyim yoktu nezamanki adam hamile olduğumdan şüphelendi o andan sonra garip bir duygu oldu ama suya düştü tabi sonra hayallerim:çok üzgünüm:

anacım sende aynı durum yüzünden bebiş sevdasını düşmüşsün o an bana ilaç verdi ama neden verdi ne için verdi anlamadım valla onu bırak devrim döndü o duyguyu yaşamak çok süper oan neler düşündüm ne hayaller kurdum sanki varmış gibi ama dediğin gibi olmadıuğımı öğrenince çok üzüldüm bilmiyorum allah hayırlısını versin anacım

canım seni yalnız bırakacağım ama benim çıkmam lazım şekerim sana iyi topikler canım benim

kızlar herkese iyi akşamlar umarım herkes iyidir. topiğin maaşallahı var 3000 leri geçmişiz Allah saklasın. geçmişi okuyamadım bir gelişme var mı?

bende varım arkadaşlar zaten her yere adımı yazdırıyorum:))
bende istiyorum ama Allah ne zaman verirse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…