Napıyım çok seviyomama galiba biraz abartıyom :roflol:
Aaa asıl sana aşk olsun canım yazıyorum ya neden seni beğenmiyim sanada küserim bak kaydirigubbakcemile
Napalım canım ya ben bu konuda ve aslında her konuda biraz kaderciyim ne yazılmışsa onu yaşıyoruz demekki daha zamanımız var deyip dua etmekten başka çaremiz yokvalla bilmiyorum işte nilüferinımdediklerini uyguladım yataktan kalkmıyorum bebişi unutuyorum o anı yaşadım da anacım eğer olmazsa yuh diyeceğim artık valla ya gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu
Ay ne güzel bedavaya gelcek desene bizimkine de yollarsın bir yelek :jeyyar:ne abartması kız annem bebiş yeleği başlamış bir görsen süper ya kaynananm yakında bebiş kıyafetleri satacak görsen süper şeyler yapıyorlar bizim bebiş kıyafeti yapmamıza gerek yok valla anacım :CüvCüv::CüvCüv:
şaka yapıyom canım küsermiyim hiç seni seviyom ben :1hug:dur kız küsme benle ağlarıım sonra heeee
Napalım canım ya ben bu konuda ve aslında her konuda biraz kaderciyim ne yazılmışsa onu yaşıyoruz demekki daha zamanımız var deyip dua etmekten başka çaremiz yok
Ama inşallah senin budefa tutar hepimiz içi hep dua ediyorum valla :Saruboceq:
Ay ne güzel bedavaya gelcek desene bizimkine de yollarsın bir yelek :jeyyar:
şaka yapıyom canım küsermiyim hiç seni seviyom ben :1hug:
Valla bende öyle canım ya doktora gidene kadar hiçbirşeyim yoktu nezamanki adam hamile olduğumdan şüphelendi o andan sonra garip bir duygu oldu ama suya düştü tabi sonra hayallerim:çok üzgünüm:amin be gülüm ya ne bileyim ben hayatta bu kadar bebiş sevdasına düşmemiştim ya neden böyle olduysam
Valla bende öyle canım ya doktora gidene kadar hiçbirşeyim yoktu nezamanki adam hamile olduğumdan şüphelendi o andan sonra garip bir duygu oldu ama suya düştü tabi sonra hayallerim:çok üzgünüm:
Valla ağzımdan aldın canım benimkide yazılıları okuyor yardım istedi görüşürüz tatlım öptümcanım seni yalnız bırakacağım ama benim çıkmam lazım şekerim sana iyi topikler canım benim
kimseler yooookmuuuu??fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?