Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlarrrr kan tahlılı yaptrdım bugun 1249 cıktı cok şükür yaaaa dr dıs gebelık riskı yok dedı..haftaya istedıgın zaman gel görürüz dedı bugun yola cıkıca zıns bişey olmazzzzz...gitmeden yazıyım dedım

canım cok sevindim gözün aydın dikkatli ol ins bişe olmaz

beryal iyiyim sen nasılsın
bwnde iyiyim canım yemekleri yaptım eşimi bakliyorum .
yerim ben o nohutu amanda aman bakalım şnslı kaynana ve gelin kim olacak hehe.
bilmiyorum ki .şimdiden talihliler çok walla.olmazsa hepsini evlatlık alırım ben bakarım onlara eşim zaten kız çocuklarını çok seviyo ohhh seveseve bakarız.
iyiyim canım biraz daha saolasın a.s
canım ne oldu sana üzülme ama .
dur nohut öpsün teyzesini.Şeniz
kızlar yeni klavye aldım size yazayım derken klavyenin kapatma tuşu varmış tabi bende buna alışamadım daha pc yi kapadım aferin deyin bana bakem
aferin toprağımmmmmmmm delikafaduldendelikafadulden
bak valla toprağım sözünü tuttum almadım bu sefer ama varya o kadar meraktayım ki anlatamam benim herifte umutlanmasın diye bir şey demedim o benim günleri pek bilmez
alma aferin şekerim pazartesi hayırşısıyla git doktoruna orda yaparsınız nasılsa.
güle güle canım .iyi tatiller.:a015:

canım benim çok merak ettim seni.şükür sonuçların iyi çıkmış.dikkat et kendine.bebişe iiii bak.

kızlar bısıy sorucam cok onemlı yumurta catlamıs:
spermler yumurtaya ulaşmış:
evet bu dakıkadan sonra ne kadar sure ıcınde dollenırler ???

yanii saat dakıka ortalama bı süre??? bılenınız varmı ??????????????

ay sayfalar takılıyo 1 saattir zorla okuyup geldim şimdi tam geldim .eşim gelecek.birazdan çıkacam kızlar.

nebilim biraz stres yaptım galiba okadar.teyzesini öpsün nohut daha iyi hissedicem Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…