nilaycım 19 aydır evliyim ve 15aydır düşünüyoruz bebek canım dr gittim çok şükür hiç bi problem yok ne eşimde nede bende çok şükür sadece stres diyo dr. artık bu ay çatlatma iğnesi verdi onuda stres yaptım tutmazsa diye canım sende daha yeniymişin inş en yakın zmanda uğraşmadan üzülmeden en yakın zamnda alırsın bebişini kucağına
inşallah canım hayırlısı.evet bende 1sene dolsu evleneli yeni yani bizde 3 aydır oldu korunmayı bırakalı.korunmayı bıraktıktan sonra hemen doktora gittik.ben muayene oldum 1,3cmlik çikolatakisti gördü (şikayetim falan yoktu tesadüf oldu ) zaten bizde çocuk istiyorduk.dr.da çocuk önerdi ama kistin sorun olmayacağını söyledi.daha çok yeni olduğu için herhangi bişey için erken olduğunu söylüyor.stresten uzak çalışmaya devam dedi :) inşallah Allah hepimize hayırlı bebişler kısmet eder
vildan iyiakşamlar
aMİN CANIM olur inşallah..nsb canım çok sağol hadi hayırlısı bakalım olsunda kızmış oğlanmış hiççç farketmiyyoooo inş olurda
nsb kız sen bana başka adres verdin anacım ben bu cinsiyete nerden bakıyon dedim talım
byyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
yok gülüm alınmadım inşallah bebiş vardır canımsevindim canım insallah hamilesindir yaptıgım sakaya alındın
zannettim
bak gördünmü canım o doktor kafayı yemiş seninde kafayı yemene sebep oldu gözün aydın canım benimkızlarrrr kan tahlılı yaptrdım bugun 1249 cıktı cok şükür yaaaa dr dıs gebelık riskı yok dedı..haftaya istedıgın zaman gel görürüz dedı bugun yola cıkıca zıns bişey olmazzzzz...gitmeden yazıyım dedım
canım benim yakız valla ben seni çok seviyorum yabwnde iyiyim canım yemekleri yaptım eşimi bakliyorum .
bilmiyorum ki .şimdiden talihliler çok walla.olmazsa hepsini evlatlık alırım ben bakarım onlara eşim zaten kız çocuklarını çok seviyo ohhh seveseve bakarız.
canım ne oldu sana üzülme ama .
dur nohut öpsün teyzesini.Şeniz
aferin toprağımmmmmmmm delikafaduldendelikafadulden
alma aferin şekerim pazartesi hayırşısıyla git doktoruna orda yaparsınız nasılsa.
güle güle canım .iyi tatiller.:a015:
canım benim çok merak ettim seni.şükür sonuçların iyi çıkmış.dikkat et kendine.bebişe iiii bak.
kız allah iyiliğini versin senin anacım mavigözlü gelsede sende bir rahatlasan valla cokacimcoookESCALES+, nsb+ hoşgeldiniz kızlar
bende mavi gözlüye bakmaya gelmiştim
ooofff ülen içime dert oldu beee
kıs mavi gözlü gel şu yanlış anlamayı düzeltek yoksa hamiş kalamıycam üzüntüden çalışmalar boşa gidecek
:canım benim yakız valla ben seni çok seviyorum ya
kız allah iyiliğini versin senin anacım mavigözlü gelsede sende bir rahatlasan valla cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?