Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

nilaycım 19 aydır evliyim ve 15aydır düşünüyoruz bebek canım dr gittim çok şükür hiç bi problem yok ne eşimde nede bende çok şükür sadece stres diyo dr. artık bu ay çatlatma iğnesi verdi onuda stres yaptım tutmazsa diye canım sende daha yeniymişin inş en yakın zmanda uğraşmadan üzülmeden en yakın zamnda alırsın bebişini kucağına

inşallah canım hayırlısı.evet bende 1sene dolsu evleneli yeni yani bizde 3 aydır oldu korunmayı bırakalı.korunmayı bıraktıktan sonra hemen doktora gittik.ben muayene oldum 1,3cmlik çikolatakisti gördü (şikayetim falan yoktu tesadüf oldu ) zaten bizde çocuk istiyorduk.dr.da çocuk önerdi ama kistin sorun olmayacağını söyledi.daha çok yeni olduğu için herhangi bişey için erken olduğunu söylüyor.stresten uzak çalışmaya devam dedi :) inşallah Allah hepimize hayırlı bebişler kısmet eder

inş canım

nsb canım çok sağol hadi hayırlısı bakalım olsunda kızmış oğlanmış hiççç farketmiyyoooo inş olurda

ESCALES+, nsb+ hoşgeldiniz kızlar
bende mavi gözlüye bakmaya gelmiştim
ooofff ülen içime dert oldu beee
kıs mavi gözlü gel şu yanlış anlamayı düzeltek yoksa hamiş kalamıycam üzüntüden çalışmalar boşa gidecek

:ecrin_bebek:

:canım benim yakız valla ben seni çok seviyorum ya
kız allah iyiliğini versin senin anacım mavigözlü gelsede sende bir rahatlasan valla cokacimcoook

he yaa onunda gelmiycee tuttu
kociki bi arkadaşı çağırdı oraya gitti bende fırsat buldum hemen bi geliyim dedimalkisalkisalkis
hayırdır escales sen bu saatte olmazdın buralarda ne iş:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…