AaAa canım tombilibucum pardon eşinin 12. ayın 76 sı di mi?dur..Canım senin 2011 e kadar ERKEK çıkıyo..hayırlısı olsun..
kızlar hepinize iyi akşamlar ben artık çıkıyorum kendinize iyi bakın byyy
Bakarım tabi canım yaz tarihleri..
canım saol 12.08.1987 eşimin 14.10.1983]
omaniyecim nasılsın canım
iyiyiym tatlım sen nasılsın
selam canımselam şekerlerhihoyyyt
canım takılıyo sayfalar bende zor yazdım15 kişi var ama kimse yazamıyooooooooooooooo
tamam toprağım ama sanki olacakmışım gibi ha bire lavaboya gidip duruyorum canım benim ıslaklık hissediyorum aha oldum diyorum yok anam ne biçim şeymiş bu ya toprağım ya :ecrin_bebek:
kızlar yeni klavye aldım size yazayım derken klavyenin kapatma tuşu varmış tabi bende buna alışamadım daha pc yi kapadım aferin deyin bana bakem
canım sabırlı ol ve bekle azcık daha pazartesi gününe kadar adet olmazsan pazartesi sabah ilk idrarınla tamamı kuşum .
ben escalese de bu yüzden kızıyorum adeti 1 gün geçiyo yapıyo sonra olmadı diye bütün hafta üzülüyo .bekle lütfen pazartesi escaleste yapacak beraber inşallah hayırlı haberlerinizi alırız.
hoşgeldin canikom nasılsın
canım tebrikler .ayyy çok sevindim .minişin kesesi göründü demek.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım .:1hug:
Bakarım tabi canım yaz tarihleri..
canım saol 12.08.1987 eşimin 14.10.1983]
iyiyiym tatlım sen nasılsın
bende iyiyim canım ne olsun pazar günü incire başlıcam bakalım sen neler yapıyon
bende iyiyim canım ne olsun pazar günü incire başlıcam bakalım sen neler yapıyon
aman canım nasıl olim bebiş için ugrasıyom benim koca espiri yapıyo bazen bugünki dersimiz ne calısmayı yapalım diye dillere düstük anlayacagınkaydirigubbakcemileinsallah incir işe yarar ikiz ikiz bebelerin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?