Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Canım senin 2011 e kadar ERKEK çıkıyo..hayırlısı olsun..
AaAa canım tombilibucum pardon eşinin 12. ayın 76 sı di mi?dur..
eşinin doğum gününe kadar hamile kalırsan KIZ ondan sonra 2011 e kadar ERKEK canım..[/QUOTE]

evet canımbenim 05-05-1979 eşimin 20-12-1976

kızlar yeni klavye aldım size yazayım derken klavyenin kapatma tuşu varmış tabi bende buna alışamadım daha pc yi kapadım aferin deyin bana bakem

kız nsb ben çin takvimine bakmıştım yaptığım düşük kızmış yaaaafffffff şimdi ne olacak acaba

selam şekerlerhihoyyyt
selam canım
15 kişi var ama kimse yazamıyooooooooooooooo
canım takılıyo sayfalar bende zor yazdım
tamam toprağım ama sanki olacakmışım gibi ha bire lavaboya gidip duruyorum canım benim ıslaklık hissediyorum aha oldum diyorum yok anam ne biçim şeymiş bu ya toprağım ya :ecrin_bebek:

can ım toprağım bekle bakalım hayırlısı inşallah hamilesindir.
bu arada adet ve hamilelik belirtileri aynı tatlım .sanki adet olacakmışın gibi karnın ağrıo aksık ağrısı oluyo göğüsler hassaa oluyo yani belirtiler aynıçherşeyin hayırlısı .sen testini hazırla pazartesi yapacaksın unutma .sakın erkenden yapma.

kızlar yeni klavye aldım size yazayım derken klavyenin kapatma tuşu varmış tabi bende buna alışamadım daha pc yi kapadım aferin deyin bana bakem

aferiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin olur böle vakalar kadınlar kulubü yakalar.cok iğren bi espiriydi dimi ama

bak valla toprağım sözünü tuttum almadım bu sefer ama varya o kadar meraktayım ki anlatamam benim herifte umutlanmasın diye bir şey demedim o benim günleri pek bilmez

kızlarya bi dloş eksik görünüyor galiba ya canım site açılmıyor diye girememiş biran önce düzelsin şu:enbuyukkk:yayaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…