hiçbirşey sölemedi dr zaten pekde memnun değilim doktorumdan burda tüpbebek uzmanı aykiriderya var o kereviz tohumu tavsiye etti 4 gündür yiyorum günde 1 çay kaşığı bakalım işe yaracakmıallah korusun cnm
peki ilaçla falan normale getirilemiyomu fsh
iyi akşamlar canım nasılsın okuduğum kadarıyla gündüz canın sıkkın gibiydiiyi akşamlar kızlarr
efeniim cnmkız vıldossss
hiçbirşey sölemedi dr zaten pekde memnun değilim doktorumdan burda tüpbebek uzmanı aykiriderya var o kereviz tohumu tavsiye etti 4 gündür yiyorum günde 1 çay kaşığı bakalım işe yaracakmı
iyi akşamlar canım nasılsın okuduğum kadarıyla gündüz canın sıkkın gibiydi
bu gibi durumlarda en iyisi dışarı çıkıp kafa dağıtmak takma kafana canım herşey olacağına varır stres bebek olmasına en büyük engel bunuda unutmasaol cnm evet öyleydim.yumurtlama haftam ve ben çok stresliyim atmam lazım.kafama çok takıyorum galiba elde değil işte... neyseki eşim akşam yemekten sonra yürüyüş yaptık az önce geldik iyi geldi sanki.biraz kafam dağıldı
bu gibi durumlarda en iyisi dışarı çıkıp kafa dağıtmak takma kafana canım herşey olacağına varır stres bebek olmasına en büyük engel bunuda unutma
evet öyleymiş öğrendim bugibi durumları insan başına gelmeyince ne öğreniyor nede anlayabiliyor.Allah kimseye yaşatmasın stresi biile yetiyor
cnm ne olduki neyi bu kadar kafana taktın
herkese iyi geceler ne haber kızlarrr kociş uyudu bende buraya girdim he he he
vildancım yumurtlamada olduğum haftadayım ve ben çok stres yaptım.kafama çok takıyorum.acaba olacakmı vs.. bikaç gündür böyleyim bugün kıslarla paylaştım da bunu böyle işte..
hoşgeldin canımherkese iyi geceler ne haber kızlarrr kociş uyudu bende buraya girdim he he he
iyi akşamlar canım hgiyi akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?