Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

iyi akşamlar canım nasılsın okuduğum kadarıyla gündüz canın sıkkın gibiydi

saol cnm evet öyleydim.yumurtlama haftam ve ben çok stresliyim atmam lazım.kafama çok takıyorum galiba elde değil işte... neyseki eşim akşam yemekten sonra yürüyüş yaptık az önce geldik iyi geldi sanki.biraz kafam dağıldı

bu gibi durumlarda en iyisi dışarı çıkıp kafa dağıtmak takma kafana canım herşey olacağına varır stres bebek olmasına en büyük engel bunuda unutma

bu gibi durumlarda en iyisi dışarı çıkıp kafa dağıtmak takma kafana canım herşey olacağına varır stres bebek olmasına en büyük engel bunuda unutma

evet öyleymiş öğrendim bugibi durumları insan başına gelmeyince ne öğreniyor nede anlayabiliyor.Allah kimseye yaşatmasın stresi biile yetiyor

vildancım yumurtlamada olduğum haftadayım ve ben çok stres yaptım.kafama çok takıyorum.acaba olacakmı vs.. bikaç gündür böyleyim bugün kıslarla paylaştım da bunu böyle işte..

mrb kızlar..... iyi akşamlar..... nilaycığım canım neeolur böyle yapma ben bu hataya birçok kez düşdüm hep hüsran oldu saçlarımda hep beyaz oldu temiz evi defalarca temizleyip dururdum ama artık koyverdim hayata :dance:yoksa kendimden olacakdım ve bu ay kendimi çok farklı hisediyorum sanada tavsiye edrim çünkü hayat böyle daha guzel:dance:

nilay kız hala o strestemisin gerçi haklısın be canım aynen bende hep öyle düşünüyorum acaba bu ay tytacakmı falan filan işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…