tamam canım h.g.Gizecim özel mesaj sadece arkadaşlara açıkmış şimdi tamamen açtım canım..Meraba bu arada.. :)
iyilik canım benim sen nasılsın bakem
of ya ne yarım günü keşke bende öyle olsam bende tam gün canım ya
senin herif askermi kız anacım çok sevindim adamınla günlerini iyi değerlendir gelince şekerim
teşekkür canım iyiyim senmerhaba gize hoşgeldin..iyiyiz sen nasılsın?a.s.
deme gitsin canım benim
he he üzel ne demek süper bir haber canım ya sabah duyunca resmen gözlerimden yaş akmaya başladı çok ama çok sevindim
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
anam bilsem yazmazdım valla paylaşmazdım ağlamayın kuzucuklarım ben bugün kendimi süper hissediyorum tahlillerim temiz çıktı hihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey:
neye kız güzel işte temiz çıkmışşş hadi hayırlısıhihoyyythihoyyytanam bilsem yazmazdım valla paylaşmazdım ağlamayın kuzucuklarım ben bugün kendimi süper hissediyorum tahlillerim temiz çıktı hihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey:
canım arada f 5 bas sayfa yenilensin ozaman görürsün:dance:Yeni mesaj yazanları nasıl görüyorsunuz ben sayfayı yeni dşyorum olmuyo başka yere bakıp tekrar girince anca görüyorum yeni yazılanları
teşekkür canım iyiyim sen
ay allah bizede verir inşallah yaa:Saruboceq::Saruboceq:
...:::buda bebeĞİnİ aldırahİÇ doĞmayacak olan oĞluma .......
Bİlİyorum ,bana Çok kızgınsın bİlİyorum hİÇ affetmeyeceksİn benİ .haklısın bebeĞİm.ama sadece sen mİ ÜzÜldÜn sen mİ kırıldın senmİ İncİndİn sanıyorsun. Ya ben ya ben nasılım sence? HİÇ mİ ÜzÜlmÜyorum,hİÇ mİ canım acımıyor,hİÇmİ aklıma gelmedİĞİnİ sanıyorsun ?
Ama olamazdı bebeĞİm.olamazdı.sana bÖyle bİr haksızlıĞı yapamazdım. Acı Çekecektİn,aĞlayacaktın,hep mutsuz olacaktın,hep eksİk olacaktın.bİr yanın hep eksİk kalacaktı.
Kİmsesİzlİk ne demek bunu en İyİ ben bİlİrİm bebeĞİm. Kİmsesİz olmak İnsanın canını Öyle acıtır kİ.
Ben gÜÇlÜ deĞİlİm kabul edİyorum.haklısın kendİmle savaŞmaktan yoruldum artık.gerÇİ o zamanlar genÇtİm.ama yapamadım İŞte cesaret İŞİ,cesaretlİ deĞİlİm demekkİ.ne olur kızma bana bebeĞİm. Bİlİyorum Çok bÜyÜk bİr gÜnah bu. Allahım benİ affetsİn dİye her gece yalvarıyorum bebeĞİm. 12 yıldır her gece.
Evet bebeĞİm 12 yıl Önceydİ,senİn dÜnyaya gelİp yaŞama hakkını bİr hastane odasında elİnden aldım.
Benİ affetmeyeceĞİnİ bİlİyorum.bana hİÇ bİr zaman anne demeyeceĞİnİ de bİlİyorum. Ve bebeĞİm,; bİlİyormusun bİr tek sen anne dİyebİlİrdİn doĞsaydın bana . ÇÜnkÜ senİn yaŞama Şansını ben elİnden aldım. Benİm anne olma Şansım da o hastane odasında son buldu . Ben senİ sevdİm bebeĞİm. DoĞurmadım ama İnan bana Çok sevdİm. Sen bana anne dİyemedİn ,ve hİÇ bİr zaman bana anne dİyecek bİr ÇocuĞum olmayacak bİlİyormusun bebeĞİm.
Cennetİnde rahat uyu meleĞİm.
Bİr annenİn oĞluna mektubu:::...
tamam canım h.g.
kız kardeşim asker acemi birliği bitti eşim deyil yahuuu:roflol::roflol::roflol:
hadi ya :bbo::bbo::bbo::bbo:ESCALES cim nassın canım?Sen de durumlar netleşti mi acep?Geçmiş çok,okuyamadım... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?