Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Gizecim özel mesaj sadece arkadaşlara açıkmış şimdi tamamen açtım canım..Meraba bu arada.. :)
tamam canım h.g.

kız kardeşim asker acemi birliği bitti eşim deyil yahuuu:roflol::roflol::roflol:

merhaba gize hoşgeldin..iyiyiz sen nasılsın?a.s.
teşekkür canım iyiyim sen
deme gitsin canım benim

he he üzel ne demek süper bir haber canım ya sabah duyunca resmen gözlerimden yaş akmaya başladı çok ama çok sevindim
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ay allah bizede verir inşallah yaa:Saruboceq::Saruboceq:

anam bilsem yazmazdım valla paylaşmazdım ağlamayın kuzucuklarım ben bugün kendimi süper hissediyorum tahlillerim temiz çıktı hihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey:

kayra sabah okudum yazını ve bence müthiş bir yazıydı..çok hoşuma gitti..işyerinde olmasam benimde gözümden yaşlar süzülürdü..ama tuttum kendimi..ne diyeyim..harikasın..ve bugün bende kendimi harika hissediyorumkaydirigubbakcemile2

...:::buda bebeĞını aldırahıÇ doĞmayacak olan oĞluma .......

Bılıyorum ,bana Çok kızgınsın bılıyorum hıÇ affetmeyeceksın benı .haklısın bebeĞım.ama sadece sen mı ÜzÜldÜn sen mı kırıldın senmı ıncındın sanıyorsun. Ya ben ya ben nasılım sence? HıÇ mı ÜzÜlmÜyorum,hıÇ mı canım acımıyor,hıÇmı aklıma gelmedıĞını sanıyorsun ?

Ama olamazdı bebeĞım.olamazdı.sana bÖyle bır haksızlıĞı yapamazdım. Acı Çekecektın,aĞlayacaktın,hep mutsuz olacaktın,hep eksık olacaktın.bır yanın hep eksık kalacaktı.

Kımsesızlık ne demek bunu en ıyı ben bılırım bebeĞım. Kımsesız olmak ınsanın canını Öyle acıtır kı.

Ben gÜÇlÜ deĞılım kabul edıyorum.haklısın kendımle savaŞmaktan yoruldum artık.gerÇı o zamanlar genÇtım.ama yapamadım ıŞte cesaret ıŞı,cesaretlı deĞılım demekkı.ne olur kızma bana bebeĞım. Bılıyorum Çok bÜyÜk bır gÜnah bu. Allahım benı affetsın dıye her gece yalvarıyorum bebeĞım. 12 yıldır her gece.

Evet bebeĞım 12 yıl Önceydı,senın dÜnyaya gelıp yaŞama hakkını bır hastane odasında elınden aldım.
Benı affetmeyeceĞını bılıyorum.bana hıÇ bır zaman anne demeyeceĞını de bılıyorum. Ve bebeĞım,; bılıyormusun bır tek sen anne dıyebılırdın doĞsaydın bana . ÇÜnkÜ senın yaŞama Şansını ben elınden aldım. Benım anne olma Şansım da o hastane odasında son buldu . Ben senı sevdım bebeĞım. DoĞurmadım ama ınan bana Çok sevdım. Sen bana anne dıyemedın ,ve hıÇ bır zaman bana anne dıyecek bır ÇocuĞum olmayacak bılıyormusun bebeĞım.

Cennetınde rahat uyu meleĞım.

Bır annenın oĞluna mektubu:::...

anam bilsem yazmazdım valla paylaşmazdım ağlamayın kuzucuklarım ben bugün kendimi süper hissediyorum tahlillerim temiz çıktı hihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey:
neye kız güzel işte temiz çıkmışşş hadi hayırlısıhihoyyythihoyyyt
Yeni mesaj yazanları nasıl görüyorsunuz ben sayfayı yeni dşyorum olmuyo başka yere bakıp tekrar girince anca görüyorum yeni yazılanları
canım arada f 5 bas sayfa yenilensin ozaman görürsün:dance:

teşekkürler güzelim..bende çok iyiyim güzelim..hafta sonu kendimi daha bi iyi hissediyorum nedense..belkide öğleye kadar çalışmamızın etkisi vardır:)kaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim bende iyiyim güzelim ..bugün c.tesiya kendimi daha bi iyi hissediyorum belki öğleye adar çalışıyoruz onun etkisi vardır..:)kaydirigubbakcemile2

offffff kayra bugün hepimizi koparttın duygu seli içinde..çok güzel yazılar..çok teşekkürler bizlerle paylaştığın için..çok öpüyorum:1hug:

büyüyorsun..

Sen uyurken seni izliyorum..
hani derler ya bir film şeridi gibi geçti gözlerimin önünden herşey diye..aynen öyle ama farklı olan tarafı filmin sonunu henüz görmedim..belki de göremiycem ,bana verilen ömür kadar sen başrolde oynarken ben bi kenardan izliyor olucam..ve hep tek bir dileğim olucak filmin mutlu sonla bitmiş olması..
bebeğim,evet sen benim hep bebeğimsin..sen ne kadar büyüdüğünü ispatlamaya çalışsanda bende hiç büyümeyeceksin..her girdiğin yeni yaşında sevgiyle mutlulukla sarılıp seni öperken,her yeni yaşında kendi hayatına doğru bir adım daha yaklaştığın geçer içimden..hem mutlu olurum hem gözlerim dolar..bilirim ki herkes böyle büyüyür..kabullenir aklım ,yüreğimse isyan eder..
onsekiz yaşına girdin bu doğum gününde..sanki en çok bu doğum gününde büyüdün..ne kadar güzelsin..hep güzeldin.. kaşın gözün,boyun posun kadar yüreğin de güzel ki senin..hazırlandın ve arkadaşların gelip aldılar büyük bi coşkuyla gittiniz..sen kapıdan çıkarken ben bakakaldım arkandan..ne zaman gelmişti bu çocuk onsekiz yaşa diye düşündüm..ben daha senin ıngalarını kulaklarımda duyarken ne zaman......
sen hızla büyüme derdindeyken bense oturup büyüdüğün için hem sevinip hem üzülüyorum..nasıl bu kadar çok sevebiliyor insan yavrusunu..defalarca su isterler.,her seferinde bıkmadan getirir anneller..defalarca hata yapıp üzerler annelerse hep affederler.yok böyle sonsuz bi sevgi..hiç bitmeyen karşılıksız ve sonsuz bi sevgi..allahım ne şanslıyım,bunu bana hissettirecek yavrum var..
sen bir yıl sonra giderken(inşallah istediğin yeri kazanaırsın)ben yine bunları düşünüp gözlerim dolu arkandan bakıyor olucam..bitanem güzel yüzlü ,güzel yürekli kızım..sendeki insan sevgisinin sonsuzluğunu biliyorum..her doğum gününde kendi hayatına doğru yol alırken bu sevginin sana yol göstermesini her geçen gün içinde daha da büyümesini diliyorum..ben hep bıraktığın yerde sonsuza dek kollarımı açmış sığınmak istediğinde sokulacağın sıcacık kucağın olarak bekliyor olucam..
bebeğim,sana herşeyin gönlünce olacağı,kendini hiç bir döneminde çaresizlik içinde hissetmiyeceğin uzun bi ömür diliyorum..seni çok seviyorum..bu kısa cümlenin hiç bir zaman anlatamayacağı kadar çok seviyorum...

çok güzelk yazılar var hepside anne ve bebek üüzerine eeeeeeee bizde bebiş istiyorus ya ondan paylaşmak istedim

tamam canım h.g.

kız kardeşim asker acemi birliği bitti eşim deyil yahuuu:roflol::roflol::roflol:

ESCALES cim nassın canım?Sen de durumlar netleşti mi acep?Geçmiş çok,okuyamadım... :)
hadi ya :bbo::bbo::bbo::bbo:
yok gülüm daha belli değil reglide olmadım canım benim

amin canım benim amin

ıLK GÖZAĞRIM

Resmi büyük görmek için tıklayın Bugün sana yazıyorum birtanem sana...18/01/1983 yılındayım şuan..
Seni ilk kucağıma verdikleri andayım...Küçücük yumuk gözlerin vardı..Sürekli
ağlıyordun.Sapsarı,saçında yoktu hiç...Rahmetli anneme sordum..
-Anne ya hiç saçı yok,sürekli ağlıyor neden?
Annem:
-Dur hele kızım çok evreler değiştirir daha dedi..Yeni dünyaya gelen bebekten ne
bekliyordun dedi...
Doğru söylemişti...Büyüdükçe saçların sarı sarı çıkmıştı...Papatyamdın benim..
Daha 10 aylık demeden yürümeye çalışan hareketli bir bebektin..Hiç kucaüğımda durmayan,yemek yerken bile bir lokma alıp,hemen koşan sincapım..N e kadar çabuk geçti zaman..Bir o günleri hatırlıyorum,bir de bugünü...Ne zorluklarla büyüttüp hepinizi ...
Neler çektim ben bilirim..O dönemde sizi kameraya alabilseydim görseydiniz kendinizi..
Aç kalacaksınız diye,düşeceksiniz diye,size bir şey olacak diye hep arkanızdaydım..
Hele sana çok emek verdim papatyam...
Çünkü;
ılk anne olmak bambaşkaydı..Birde bilinçsiz anne...Bebeğim ağladı diye onunla beraber ağlayan anneydim..Sen ağlamayasın diye sabaha kadar başında nöbet tutmuştum..
Baban;
-Yeter artık sustur şu çocuğu dediği anlarda seninle beraber ağlayan bilinçsiz anne..
Eeeeeee 20 yaşında anne olunca öyle oldu tabii..Yani kardeşlerinde bilinçlendiğim için o kadar zorluk çekmedim..Sana verdiğim emek daha fazlaydı...Bil istedim papatyam..
Kardeşin dünyaya geldiğinde,onu görünce
-Ben seni de sevmiyorum onu da diyen gözbebeğim...
Neden öyle dedinki?
Ama sen benim ıLK GÖZAĞRIMDIN...
ılk annelik duygularını seninle yaşamıştım bebeğim...Hep ilklerim seninle oldu...
ıLK GÖZAĞRIMDIN...
ıLK ANNELıK DUYGUSUNU SENıNLE TATTIM...
ıLK SENı OKULA GÖNDERDıM..
ıLK SENıN GENÇ KIZLIK DÖNEMıNı YAŞADIM SENıNLE BıRLıKTE..
HER YIL ıLK SENıN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLUYORUM...
EĞER ÖMRÜM OLURSA DAHA ÇOK ıLKLER YAŞAYACAĞIZ MELEĞıM..
Hele ilk okula gönderdiğim gün varya;
-’Ben okumayacağım...Gitmeyeceğim...Sende gel benimle ’diyen ağzını defalarca nasıl öpmüştüm..Seninle akşama kadar bende okumuştum..Ne kadar özel bir kızdın..
Okula alışınca kardeşimi ben götürürüm diyen,kendine güvenen,ben varken kimse kardeşimi bir şey yapmaz anne diyen koruyucu meleğim...
Ve;
Şimdi de koruyan...Hala sanki anne gibi kardeşlerine düşkün olan bebeğim..
Kendi hayatından vazgeçip,çalışarak kardeşlerini okutan meleğim...Sen çok iyi
evlattın..Eskidende öyleydin,şimdide öylesin..
Seni anlatmama eminim sayfalar yetmez..Sen akıllı,bir o kadar dürüst,yalanı
sevmeyen,ailesine düşkün,kendine güvenen,çalışkan,kendinden emin hareket eden,
zarar geleceğini inandığı şeylerden kendini koruyan,paylaşımcı,bilinçli,becerikli,
güzel ve tatlı dilli bir kızsın...Benim biricik meleğim...
ıLK GÖZAĞRIM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…