Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hadiya sesisizdenizin ikizlerimi olacakmış eebu çok güzel bi habeeeerrrrr

Kızlar ya beklemek ne kadar zormuşşşşş
deme gitsin canım benim
hadiya sesisizdenizin ikizlerimi olacakmış eebu çok güzel bi habeeeerrrrr

he he üzel ne demek süper bir haber canım ya sabah duyunca resmen gözlerimden yaş akmaya başladı çok ama çok sevindim
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Gizecim özel mesaj sadece arkadaşlara açıkmış şimdi tamamen açtım canım..Meraba bu arada.. :)

iyilik canım benim sen nasılsın bakem
escales bende fatuar giriyorum ama ayrıca k.k. da yazıyorum valla..allahtan bugün c.tesi ve öğleye kadar çalışıyorz..:)laelaelaelaelae
of ya ne yarım günü keşke bende öyle olsam bende tam gün canım ya
iyim canım benim sen nasılsın bugün mutluyum kardeşim izmir yenifoça acemiliği bitirdi benimyanıma gelecek :dance:

nasılsın canım

senin herif askermi kız anacım çok sevindim adamınla günlerini iyi değerlendir gelince şekerim

Sanki zaman duruyo gibi geliyo hergün bakıyorum ilacın bitmesine kaç gün kalmış diye allahım ya nolurrr dualarımızı kabul et. Bebek isteyenlerin gönlüne göre ver.

anam bilsem yazmazdım valla paylaşmazdım ağlamayın kuzucuklarım ben bugün kendimi süper hissediyorum tahlillerim temiz çıktı hihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey:

Yeni mesaj yazanları nasıl görüyorsunuz ben sayfayı yeni dşyorum olmuyo başka yere bakıp tekrar girince anca görüyorum yeni yazılanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…