Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kayracım yazılar gzel ama ben çıkmak zorundayım kızlar hazırlık yapmam lazım kardeşimin gelmesine az kaldı hepinizi öpüyom bye

çok güzel kayra..tekrar teşekkürler..:)

TUT ELİMİ ANNEMTut elimi annem
Ah annem, canım annem.
Gül bahçesi istemem,
Yüreğini açtın ya
Yeter bana.Güllük gülistanlık benim için hayat...
Ama annem düşündün mü hiç?
Ya yorgun düşerse bu yürek.
Bakmaya bile kıyamadığım
Kokusuna dayamadığım güller
Solarsa bir hazan sabahı ansızın.
Nasıl bakarım anne gökyüzüne?
Dökülürken gözyaşların gökten.
Ve nasıl dayanırım bu acıya?
Dökülen her yaprak yüreğimi yaralarken.
Nasıl bakarım o viran bahçeye?
Bir kıvılcımda, yanar yüreğim.
Ama hiç bir yangın
Senin kadar sıcak değil be annem...
Nasıl da üşürüm sensiz,
Gözümden akan her damlada ne fırtınalar eser,
Ne firari hayallere dalar bu yaşlı gözler,
Ve akan her damla
Haykırır başıboş yalnızlığıma.
Hazan yelleri eserken annem
Bu körpe yüreğimde
Güneş açar mı hiç?
Mis gibi kokan bu menekşe,
Bülbüller şakır mı kahkaha ata ata?
Bahçedeki gülümüz,
Sümbül gibi büker mi boynunu yoksa?
Duyabilir miyim kanat çırpışını Turnaların,
Unutur musun beni annem?
Tembihler misin büyüklerin gittiği her yere gidilmez diye?
Bilirim korkarsın gelirim peşinden diye.

bende bu güzel şiiri sisinle paylaşmak istedim :)

kayracım yazılar gzel ama ben çıkmak zorundayım kızlar hazırlık yapmam lazım kardeşimin gelmesine az kaldı hepinizi öpüyom bye

gize sende kendine iyi bak bende az sonra çıkacağım..iyi ve güzel bir hafta dilerim sana..:a015:

kızlar bende çıkıyorum..daha diş doktoruna gideceğim..kendinize çok iyi bakın..çok öpüyorum hepinizi..görüşmek üzere..hoşçakalın :1hug::a015:

slm kızlar ben geçmişi okuyana kadar herkes gitmiş

sessizdeniz ikizin olacakmış sağlıklı bir şekilde inşAllah kucağına alırsın çok sevindirici bir haber benimde ikizim olur inşAllah beni eşim ikiz anneminde ikizi varmış ama yaşamamış belki olur benimde

herkese slm ben geldim sessizdeniz canım hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bizede dua et

kızlarrr ne olur çatlatma iğnesi yapanlar bana cevap yazsın bugün dr gittik adetim 12. günü ve yumurta 2tane yan yana 16.5 yarın daha büyür dedi dr büyürmü gerçekten moralim bozuldu keşke daha büyük olsaydı ondan iğneyi yarın yap dedi ama sizde yapabilrsiniz dedi yapanlar siz kendinizmi yaptınız acaba off moralim yine alt üst oldu

canım sıkma canını benim 2 günde yumurtam 4 mm büyümüştü 18mm sonra çatlıyor zaten iğnemide kendim yaptım daha doğrusu benim babam iğne vurmayı bilir dr dediki kendiniz vurdurun diye bende evde vurdurdum telaşlanma üzülmede

:a015:
güle güle canım allah tez zamanda gelmeyi nasip etsin benim kardeşim allaha şükür geldi bende yolunu bekliyordum yemin törenine bile gittim tokatta yaptı acemiliğini ama varya onların o halini görmek gurur verici bir şey canım
kızlar bende çıkıyorum iyi hafta sonları kendinize iyi bakın kkocaman öpüldünüz hepiniz
kızlar bende çıkıyorum..daha diş doktoruna gideceğim..kendinize çok iyi bakın..çok öpüyorum hepinizi..görüşmek üzere..hoşçakalın :1hug::a015:
kıslar ben şimdilik çıkıyorum sonra görüşürüzz
inşallah canım benim olur ikizin sende canım
herkese slm ben geldim sessizdeniz canım hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bizede dua et
hoşgeldin canım benim

kızlar ben bir şey sorcam ama hormon testini adetin 3. günümü gidilecek yoksa adet bitiminden itibaren 3 gün sayıptamı gidilecek yaptıran arkadaşlar varsa bana yazabilirmi nasıl yapılıyor arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…