Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canlarım benim çıkmam lazımm valla bulaşıklarım hala duruyoo koçiş gelmeden yıkayım bu arada bugun misafirliğe gidebilirizz gitmezsem eğer akşam gene gelmeye çalışırımm okiş canlarr

tamam tatlı kuşum görüşemezsek bile kız kocişde yanında hızla çalışmalara devam anacım belki birinden biri tutar heee :jeyyar:

süpersin günlerin nasıl geçiyor canım neler yapıyorsun ben günde 12 saat evde yalnızım komşuluktanda anlamam evde sıkıntıdan geberiyorum

canım cahilliğimi bağışlarsan pko luyum ne demek?
:) estağfirullah canım..Polikistik over..Yumurtalığın üstünde üzüm tanesi kadar kistcikler war..Erkeklik hormonunu yükseltiyo maalesef..Bi çeşit hormonal dengesizlik ama geçmeyen türden sadece tedavi ile kontrol altına alınıyo ama hiç bir zaman tamamen geçmiyoo..senağlama

tamam tatlı kuşum görüşemezsek bile kız kocişde yanında hızla çalışmalara devam anacım belki birinden biri tutar heee :jeyyar:

canım yumrtlama haftasını çok iyi değerlendirdikk ayın yedisiydi bitti o hafta iki üç gundur beraber olmadıkk dinleniyozz yanii inş tutmustur ben incir kuru içtim dört gun yapabildimm alma imkanım olmadı koçişte inanmıyo bu tur şeylere bide ballı tarcın yedim bir hafta filann işe yaramıstır umarımm hayırılısı ama seni çok merak ediyom anacımm pazartesi bana özelden msj at olurmu eğer burda olmazsam senin geldiğinde valla bi anca test yapsanda sonucu bilsekk hiç fena olmazdıı

evet canım ben de kullandım 8 ay kadar evlendikten sonra ama öncesindede kulanmıştım ben devamlı adet düzensizliği yaşadım o yüzden çok dr gittim ama bana hiç kimse adam gibi bir açıklama yapmamıştı şimdi 1 yıldır uğraşıyorum ama malesef 3 ay boş yere klomen kulandırdı dr kontrol bile etmedi sonra dr mi değiştirdim bu ay işte klomenle çatlatma iynesi yaptı bu gün çatlatma iynesinden sonra 15 günüm pazartesi günü kan testi yap dedi dr ama ben artık adetimi bekliyecem olmazsa 5-10 sonra yaptıracam

Allah şifalar versin canım en kısa zamanda bebiş sahibi ol inşallah aslında bu dua cümlemize herşeyin hayırlısı Allah tan dua etmekten başka çaremiz yok

süpersin günlerin nasıl geçiyor canım neler yapıyorsun ben günde 12 saat evde yalnızım komşuluktanda anlamam evde sıkıntıdan geberiyorum

elişi yapıyomm hergun buraya geliyomm canım anca zaman öle geçiyo bazen annem geliyo onunla oturuyozz bazen ablamm olur valla gunlerim hızlı geçiyo sende girsene buraya hergunn böle arada bi takılacagına en azından zaman çabuk gecerr bu arada canım relax ol

kızlar bende doğum kontrol hapı olarak yasmin kullandım aylarca ama bırtaktığım anfda hamile kalabiliyorum yani hmile kalmamanızın o haplarla bir ilgisi yok kaç tane dr söledi bunu bana

artık daha sık girmeye çalışıcam burda dediğin gibi zaman geçiyor elimden geleni de yapıyorum relax olmak için :)

Hayırılısı canım inşallah,hormonlarına da baktırsaydın..Bakatırdın mı?benim yüksek çıktı şimdi kortizonlu bi ilaç kullanıyorum..bi de glukophage verdi..Bakalım hayırlısı..Ben de çatlatma iğnesi vuruldum..bakalım nolcak..
Allah şifalar versin canım en kısa zamanda bebiş sahibi ol inşallah aslında bu dua cümlemize herşeyin hayırlısı Allah tan dua etmekten başka çaremiz yok

Amin canım inşallah..Sen dr a sordun mu peki neden tutunamıyormuş bebek?Yani ona göre bi ilacı vs yok mu acaba?Ya da ne biliyim hiç maranki ve ya ibrahim saraçoğlu na sordun mu netten fln..Onların kürlerine inanıyorum benn..

kızlar bende doğum kontrol hapı olarak yasmin kullandım aylarca ama bırtaktığım anfda hamile kalabiliyorum yani hmile kalmamanızın o haplarla bir ilgisi yok kaç tane dr söledi bunu bana
haplarla hamile kalamamızın alakası yok ama pko olduğumuz için bebeğimiz olması biraz zor zaten senağlama

baktırdım canım bu ay tahlillerimin hepsini yeniden yaptırdım dr dediki çok güzel herşey normal artık 12 kilo verdim çünki yumurtalıklarımda pko görüntüsüde kalmamış onun için bu ay şansımın çok olduğunu düşünüyor tabi herşey allahtan

Tabiki yok tam tersi bizim hastalıkta doğum kontrol hapları tedavi hükmünde canım..

escaless gene sustunn hem bana kızıyonn hemde sen sessiz duruyonn anam kaldır kafanıu söleee kaydirigubbakcemile

canım düşüğün hiçbir çaresi yok eğer bir sebebi varsa ilaçlarla tedavi oluyorsun ama %50sinde hiçbir neden yokken düşüyor testlerimin sonuçlarını daha almadım ama çoğu normal çıktı yani büyük ihtimal sebepsiz düşüyor 5 haftalıkken hamile kaldığımda büyük ihtimal yatarak geçiricem hamileliğimi olsunda yatarız napak :bbo:

İnşallah bizimde sessiz deniz gibi bebişlerimizin haberlerini yazarız. İnşallah hayırlısıyla kucağına alır.

sessizdeniz tebrik ederim ikizlerin olacakmış .. ultrasonda da çok belli iki kese olduğu..çok mutlu oldum..allah seninde mutluluğunu daim etsin..ve allah hepimize nasip etsin inşallah. kaydirigubbakcemile5

gize hoşgeldin cnm nasılsın

sessindeniz hayırlı olsun çok sevindim ya ikizleri olucakmış :teytey:

herkese slm ben geldim sessizdeniz canım hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bizede dua et
Allah razı olsun canım arkadaşlarım
Rabbim güzel dualarınızı kabul etsin inşallahhhh

Ohhh yatarsınnn..Pc ye de alırsın önüne yazışır dururuz artık canımm..Hem wakit geçer..Nasılsa doğurunca hiç oturup yatamıycann :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…