İyiym canım sen nasılsın?Walla sabahtan beri bi elektrikler kesiliyo..bi sayfalar açılmıyo kafayı yedimm..sen naptın?ne dedi dr?keseyi gördük demiştin di mi?
allah kolaylık versin canım benim inşallah bu sefer bebişin sana tutunurda dünyaya gelir canım benim ya :çok üzgünüm:
kuşum ben hamile değilim günüm geçti test falan yapmadım pazartesi doktora gitcem orda yaptırmayı düşünüyorum
kızlarrr geleceğin anne adayları şimdiden anneler gününüz kutlu olsun iyi tatiller hepinize
O zaman Allah söyletti desene.. :)hayırlısı arkadaşım..
Kayracım hoşgeldinn..
deme gitsin canım bağımlılık yaptı vallayaaaa bu gün neden böyleee yaaaa kopmasın şu kk ne iş yapabiliyorum nede burdan ayrıla biliyorum delirecem
iyilik canım ben iki senelik evli olmak üzereyim canım bebişi biz 3 aydan beri istiyoruz benimde ha bire regli günüm geçiyor bu ayda 4. günüm desem yeri ve bilmiyorum hamilemiyim diye bakalım artrık bir kaç gün sonra belli olur canım beniminşallah canım ya iyi dileklerin için teşekkür ederim sende ne var ne yok bebiş konusu?
hoşgeldin canım nasılsınhuhuuuuuu hanımlar naber
saol canım ya seninde anneler günün kutlu olsun bebişin doğsun büyüsün ve annesine bir demet kır çiçekleri getirsin canım benim ya
kızlarrr geleceğin anne adayları şimdiden anneler gününüz kutlu olsun iyi tatiller hepinize
slm kısslarr bende geldim ama fazla kalamıcam bi bakım dedim napıyosunuz die bu arada sessizdenizz çok sevindimm anacımm güzel bi duygu ama işin zor be guzelim benim ikizim oldugundan öle diyomm anlaşırlar inş biz hiç anlaşamazdık ne beraber dururdukk nede ayrıı canım cok sevindim varlla bu arad tek yumurtamı çift yumurtamı ikizlerr
belkide hayırlısı canım benimO zaman Allah söyletti desene.. :)hayırlısı arkadaşım..
Kayracım hoşgeldinn..
slm kısslarr bende geldim ama fazla kalamıcam bi bakım dedim napıyosunuz die bu arada sessizdenizz çok sevindimm anacımm güzel bi duygu ama işin zor be guzelim benim ikizim oldugundan öle diyomm anlaşırlar inş biz hiç anlaşamazdık ne beraber dururdukk nede ayrıı canım cok sevindim varlla bu arad tek yumurtamı çift yumurtamı ikizlerr
yok kuşum oda seni arıyordu anacım dert olmuş içine yanlış anlamışsın sen galiba onu ha bire yazıp yazıp duruyordu canım benimescales gulumm cok sevindimm valla sessizdenize bi tane beklerken iki tane vermiş rabbim ne kadar guzel bi duygu inşş tez zamanda bizlerde kavusuruz meleklerimize bu arada kıslarr bugun vildos geldimi merak ettim
kızlar ben çıkıyorum kkociş geldi kendinize iyi bakın iyi hafta sonlarııı
hoşgeldin canım nerelerdesin sen yaaa ne durumdasın ben 1 haftaya adetim bitecek korunmiicam artık
canım benimm asıl sen nerelerdesinn ben hep burdayımda seninle hiç denk gelemedik güzelim bu arada sevindimm kararını vermişsin inş tutar canım ben adetimi bekliyomm daha 16 gibi olacam buyuk ihtimalle hakkında hayırlısı olsun canım özlemişim seni be guzelimm:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?