canım sıkma canını benim 2 günde yumurtam 4 mm büyümüştü 18mm sonra çatlıyor zaten iğnemide kendim yaptım daha doğrusu benim babam iğne vurmayı bilir dr dediki kendiniz vurdurun diye bende evde vurdurdum telaşlanma üzülmede
burdayız arkadaşım :) yazışak anlat biraz
baryalim sağol canım yazdığın için inan içim rahatladı vallaha bende neden büyümedi diyodum bu yumoşlar
canım sana vurulan iğnenin adı ne ?
iğne vurulduktan sonra 5 gün ilişki vermişti doktorum şansımız artsın diye sizde öle yapın ve bu arada iğneyi cilt altı koldan yaptır normal ğneler gibi kalçadan olmuyo cilt altı de koldan yapsınlar.
haklısın canım:) anam bura hep böle bi bakıyon kalabalıktan yazıları takip edemezsin bi bakıyon kimse yok
ben burdaydım kımse yok mu dıye de sordum ama kımseden cvp gelmedı =(
evet ya bencede bizde 5gün yapalım demi bi sakıncası olmaz heralde dimi peki o 5günde aynı satte olması şartmıki
bide beryal senin ne jadar olmuştu yumuşların kaçtane bide nekadar olmuştu canım
canım ovitrelle verdi dr öyle dedi zaten koldan cilt altı dedi bide progestan diye bir ilaç verdi sanada vermişmiydi
selam canımmmmmmSelam kıslaarr..naber?
benım de psikoljım bozulmustu lıstenın en sonundayım dıye benden sonra eklenenler de olduuuukaydirigubbakcemile3
canım benim yumoşlar 18 olmuştu zaten azdı benim yumurtlarım .çünkü tek yumurtalığım var solyumurtalığım geçen yıl ameliyatla alınmıştı.
şimdi iğne ne zaman vurulursa 36 saat sonra ilk ilşkiniz olacak yani öğlen 12 gibi vurulursan pazartesi gece 12 de tam 36 saat oluyo .ondan sonrda geceleri yaparsınız daha rahat olur .ssat önemli.öğle saati vurulki ilşkiniz için ertesi gün geceye denk gelsin tatlım.
ve banad -a ilaç verildi ama benimki jel di crinone isminde çok iyi bir jel bence sende ondan al. crinone düşük önleyici jel
kızlar merhaba nasılsınız?
biz doktora gittik kızımızda iyiymiş Allaha şükür doktorumuz herşey normal dedi
darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına inşallah:Saruboceq:
ben fazla kalamayacağım..bir gelişme var mı geçmişe bakamadımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?