slm kızlarr
hoooşgeldiinnn :)
hoşgeldin mavişşş ne haber geçmişi okudumda kocişe kızmışın heralde canım
hoş geldin canım nasılsınslm kızlarr
kıslarr bişi sorcam ben buyuk ihtimal bir hafta sonra yanı ayın 16dsında adt olcam ama akıntım var beyz bi akıntı bugun fark ettim acaba yumurtammı çatlamıştır gerci yumurtlama haftasında da vardı akıntım bende çatladıgını düşündüm neyin nesi bilmiyom bide biri sölemişti burda kalçadanmı karın bölgesindemi ne ates olurmus hamiş olunca kim demişti acaba hatırlamıyom bendede öle bi durum söz konusu o yusden sordum ama ben genelde soğuk olurdum bu hafta hep sıcak oldugumdan basta havalara bağladım ama daha yeni düzeliyo kısa kollu giyecek kadar sıcak yok ne bilim kafam karıstı işte hayırlısı olsundaa
kıslarr bişi sorcam ben buyuk ihtimal bir hafta sonra yanı ayın 16dsında adt olcam ama akıntım var beyz bi akıntı bugun fark ettim acaba yumurtammı çatlamıştır gerci yumurtlama haftasında da vardı akıntım bende çatladıgını düşündüm neyin nesi bilmiyom bide biri sölemişti burda kalçadanmı karın bölgesindemi ne ates olurmus hamiş olunca kim demişti acaba hatırlamıyom bendede öle bi durum söz konusu o yusden sordum ama ben genelde soğuk olurdum bu hafta hep sıcak oldugumdan basta havalara bağladım ama daha yeni düzeliyo kısa kollu giyecek kadar sıcak yok ne bilim kafam karıstı işte hayırlısı olsundaa
selam canımmmmmm
slmm nsb
kızlar kusura bakmayın elektrikler gidip geliyodu da..geldim şimdi..nasılsınızz?
hoş geldin canım nasılsın
pufi,iklimtuana,mavi_gözlü hg. nasılsınız?
pufi,iklimtuana,mavi_gözlü hg. nasılsınız?
:1shok:benım adet gunum de17mayıs canım aynı dedıgın gıbı akıntı bende de varrr ne acabaaaa:1shok:
hosbulduk canım biras daha iyiyim saol sen nasılsınn paztsi test yapcaktın dimi sen
hakcam hoşbuldumm canımm anneler gunun kutlu olsun hayatımm kızın iyiymiş çok sevindimm
hosbulduk canım biras daha iyiyim saol sen nasılsınn paztsi test yapcaktın dimi sen
hakcam hoşbuldumm canımm anneler gunun kutlu olsun hayatımm kızın iyiymiş çok sevindimm
bende bilmiyorum ama hamiş belirtilerinin arasında var ama bendeki ne bilmiyom valla seninle aramızda bi gun var inş hamişizdirr
saol canım ıyıyım ben sen nasılsınnnalkisalkisalkis
neden canım hayır mı?canım sıkılıyo yaaaa(
neden canım yaaacanım sıkılıyo yaaaa(
hayrolsun hayır gelsin canımm..İnşallah bi kızın olcaktır..Cinsiyet tahmininde biz sana ne demiştik? :)rüyamda iklim adında bi kızım vardı beyaz tenli maviş gözlü kız görmek nedir acaba... sonra uyandım ellerim onu aradı(
:1shok:benım adet gunum de17mayıs canım aynı dedıgın gıbı akıntı bende de varrr ne acabaaaa:1shok:
evet canım pazartesi allah nasip ederse yaptıracam ama bilmiyorum yaptırmasam mı diyorum negatif çıkarsa üzülürüm böyle acabamı diyip seviniyorum kendi kendime :)
canım benimmm hayırla vesile olsun rüyan canım inşallah birgün bebişini gerçekten kucağına alırsın canımrüyamda iklim adında bi kızım vardı beyaz tenli maviş gözlü kız görmek nedir acaba... sonra uyandım ellerim onu aradı(
hayrolsun hayır gelsin canımm..İnşallah bi kızın olcaktır..Cinsiyet tahmininde biz sana ne demiştik? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?