çok sağol canımSessiz deniz tebrik ederim canımm..Allah tamamına erdirsin..Dua et Rabbim bana da ikizler versinn..Çok isteriimm.. :)
Allah razı olsun beryalcim çok sağol..canımmmmmmmmmmmmm süper bir haber bu inan çok sevindim hatta okuyunca ağladım yaaaa
ne güzel şeylerdir onlar oyyy yerim ben onları .canım benim tekrar tebrik ederim çok dikkat et kendine .hatta 2 kez dikkatli ol artık.öptüm .:1hug:
hb nsb nasılsın?Sessizdeniz sen de hoşgeldin canımm..a.s.
Canım folik asite kesinlikle başlaman gerekiyo..o birr..hergün saf zeytinyağı,ceviz,fındık,hurma yemelisin çünkü özellikle ilk 3 ayda bebeğin beyin gelişimi çok hızlı olduğu için bunları yemelisin..son 6.-7. ayda da bolca yersen hergün bunları sütün kalite ve bol oluyor..Benim bi oğlum war biliyosun,bilgilerim ordan yanlış anlaşılmasın :) hafta 1 balık,3 gün kırmızı et şart..swebze,meyve..abur cubura çok kaçmazsan iyi olur tabii..saol cnmne yiyip ne içecegımıde bilmıyorummm.arkadas dedıkı hemen folık asıte başla.yok cnm yaptrmadım ama ekımde kan tahlılı yaptrmıştım o varmıydı bilmıyorum ama hersey ıyı cıkmıştı.birde hormon tahlılı yaptrmıstım oda ıyı cıktı gerek varmı sence.ben pek anlmaıyorum ama.kızlar ne yesem ne içsem onlara nerdern bakabilirmmmm
Amin canım canımm..Senin de az kalmış sanırsamm,32. haftada mısın?Allah emeklerinizi boşa vermesin anne olmanın güzelliğini hepinize yaşatır inşallah.En kısa sürede göbüşleriniz size anne diyecek mis kokulu yavrularla dolar inşallah.Bütün günüm sizleri düşünmekle dua etmekle geçecek inşallah kabul olur ve siz de en kısa sürede anneliği tadarsınız.Şimdiden anneler gününüz kutlu olsun dünya güzelleri
eşine başarılar..İyiyim canım napiyim..Benim de eşim yüksek lisans sınavına gitti..Takılıyom ben de. :) dr bana şey diyodu canım başucunda çubuk kraker bulundur yataktan kalkmadan 1 iki tane ye mideni bastırır diyodu belki sana da faydası olur..Ben de ilk 3 ay her sabah ......... :1no2: çok zor oluyo yaa..walla Allah sabır versin..
şükür iyiyim canım sen nasılsın?sessiz nbr
canım FT3 FT4 TSH ise benımkı normal cıkmıs cnmm ..
saf zeytınyagını nasıl yıcem kız.tmm cnm bugunden tezı yok boğazıma bakayım ılk 3ay önemlı valla kokrtummm.abur cubur yemıcemm bebege faydası olmayanlara gerek yok boşada kılo almam
nsb olmadı zeytıne dökerım...ya ben tariş marka alıyom o iyimidir sen anlarsın cnmm
evet canım normal oldu ailede sadece halamda ikiz var...çok fazla yok yani..bizde şok olduk..ayy evet sessiz yukselıd hesabımdan cok yukslemısın shemen yarın gidicem görürüsem görürüm yoksada hemen folık asıt fln ne gerekırse onu yazsınnn.senın ikizmiii.ay nasıl oldu kız ikiz ailendemı varrr.senın normal oldu demı cnmmm
doğru söylüyosun canım yaakaydirigubbakcemile3iz kalabalığız 1 paketi bir seferde yesem anca dimikaydirigubbakcemile3Sessizcim sen de 2 tane war tabi bi kaç kraker etki etmiyo olabilir. kaydirigubbakcemile3
biz gidiyozzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?