canım ya ben daha bıkac gun oluyo yumurtlayalı bır hafta kaldı adetımıze =( yumurtlama zamanındakı gıbı akıntı demı sulu benım oyleeee:çok üzgünüm:
canım sıkılıyo yaaaa(
canım benimmm hayırla vesile olsun rüyan canım inşallah birgün bebişini gerçekten kucağına alırsın canım
akıntı aynı öle canım yumurtlama zamanındaki gibi aynını ama hayırlısı canım yapacak bişi yok
neden tatlım nie canın sıkılıyoo
inş hamilesindirr canım bende bilmiyom kesin olarak akıntının ne oldugunu
hakkımızda hayırlısı neyse o olsunn artık ben takmıyorum kafama valla olursa olur olmazsa demekki zamanı deilmiş ne olursa olsun kendini sonuca hazır tut tatlımm okiş inş hamilesindir
rüyamda iklim adında bi kızım vardı beyaz tenli maviş gözlü kız görmek nedir acaba... sonra uyandım ellerim onu aradı(
canım vardır bundada bi hayır inş ruyan gercek olur bende ruyamda hamiş oldugumu gördüm eşimle paylaşıyomusum sevincimi sarılıyomusuz birbirimize inanamıyomusuz öle gördüm bende ama hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun tatlım
kalacaksın merak etme yüce rabbim hepimize nasip edecek o güzel mevkii anne olmayı sen hiç üzülmeamiiinnn ah bi kerecikte hamile kalsam yaaa allah kalbine göre versin cnm hayırlısı
kızlar ben çıkıyorum. .klendinize iyi bakın. iyi haftasonları. görüşmek üzere...
Allah hepinizin gönlüne göre versina.s.
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk.../278175-kadin-erkek-arasindaki-fark-iste.html
kızlar burda bı paylasım yaptım bakmak ısteyen olursa kaydirigubbakcemile3[/QUO
:) birçoğu doğru..
kızlar ben çıkıyorum. .klendinize iyi bakın. iyi haftasonları. görüşmek üzere...
amin canım sanada iyi hafta sonları görüşmek üzere byykızlar ben çıkıyorum. .klendinize iyi bakın. iyi haftasonları. görüşmek üzere...
kalacaksın merak etme yüce rabbim hepimize nasip edecek o güzel mevkii anne olmayı sen hiç üzülme
kızlar öncelikle kendi annemin ve buradaki bütün anne adaylarının ve anne aday adaylarının anneler gününü kutluyorum inş bu anneler gününde hepimizn birer anne olması dileğiyle herkese iyi akşamlar sümoş kaçar
arkadaşlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar pazartesi görüşüz byyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?