Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

meraba kızlar bi selam verip kaçıcam cmartesiden beri giremedim karedeşim asker yanma geldi yarın gidicek nasılsınız bakalım.nevar ne yok.

hımm öncelikle hoşbulduk bunları göz önünde bulundurucam teşekkürler bişe çıkarsa hemen sizlerle paylaşıcam zaten çıkmazsa da olana kadarr forumlarda dert yanıcam herhalkaydirigubbakcemile3

evet pinkrose evde olmak tamamen depresif yapıyor insanı sanırım spora başlıycam yoksa bikaç güne kadar tepetüylerim yolunmuş bir şekilde zorla çıkarıcaklar beni evden-tatlicadiarzu-

ya çıkmak istemiyom ama yemekle uğraşıyom.malesef artık sonra gene gelirim hepinizi öpüyom görüşürüz.bye

kız dilnur allah iyiliğini versin emi senin yazını görmedimki ben öylesine yazmıştım sizi gidi rep çılgınları siziiiiiiiiii

sessizdeniz canım tebrik ederim bebişlerin ve sen nasılsın?kendine iyi bak:1hug:
çok sağol canım
şimdilik bi sorun yok Allah a şükür,mide bulantısı ve bel ağrısı dışında,onlara alıştım zaten
sen nasılsın bebiş nasıl?Allahım iyilikler versin inşallah....
amin canım sağol..darısı sizlere olsun inşallah...
kızlarr iyi gecelerr hepinizin anneler günü kutlu olsuuun
sessizdeniz çok sevindim canım darısı bize inşallah çifter çifter :dance:
aminnnnn vildoşummm Allahım gönlünüzdekini hayırlı kılsın inşallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kızlar bu arada bu akşamdan itibaren kayınvalidemlere gidiyoruz,annelerde aynı sitede oturuyo canım sıkılmaz artıkhihoyyyt
2 ay kadar orada kalıcaz,mutfağa giremiyorum çünkü ,onlarda sağolsunlar 9 ayı burda geçirin dediler ama ben şu dört ayı atlatayımda evime gelicem inşallah
çok sık giremiyebilirim topiğe ama uğramaya çalışcam inşallah
şimdilik hoşcakalın...
AEO..SELAM VE DUA İLEa.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…