hoşgeldin canım rep için teşekkürler Şeniz
hadi yaa güzel memleketim benim tek geçerim nerdesin şuan
bişey değil tatlımhoşgeldin canım rep için teşekkürler Şeniz
canım ben gurbetteyim simdisenağlama ama adanalıyam allahın adamıyam benim anne baba kozanlı
ne güzel hemşerimde varmış bu sitede görüşürüz tatlım daha sonra hadi kendine iyi bak benim yemek yapmam gerek sonra takılırız yine bye
merhaba aramıza hg nasılsın nekadarlık evlisin doktora cittunmi varmı bi problem anlatsana
merhaba aramıza hg nasılsın nekadarlık evlisin doktora cittunmi varmı bi problem anlatsana
insallah gerek kalmaz canım yaa korkma herseyin hayırlısı bi bakarsın hamilesin hiç bişeye gerek kalmaz bi sürü bebelerin olmuş ayyyyyyyyyyyy ben heyecanlandım simdi kızzzzz ay benim de 15 adet günüm insallah bebiş vardır bi daha kırmızı görmem:dance:
bu laf bana galiba arsızlık deyince demin ben yazmıştım :1closedeyes:şöle bi sayfalara baktımda bizim kızlar rep delisi olmuş heyy kızlar kendinize gelin yahu arsızlık yapmayın bakim akıllı uslu kızlar olun öle istenmez ayıp verirlerse alırsınız ahh ahh sonra dicekler anneleri nasıl yetiştirmiş bunları ama bizim kıslar usludur dimi cicidir dimi hımmm
hemende alınırmış benim kardeşim :teselli:bu laf bana galiba arsızlık deyince demin ben yazmıştım :1closedeyes:
Merhaba.ılk denemedekı basarısızlık ve bu sıtede kımsenın benımle ılgılenmeyısı nedenı ıle kızmıs gırmemıstım.bana yazı yazıldıgını gorunce cok sevındım :) sımcık 2 .denememı yaptık 5.gunumdeyım sans dıleyın olurmu. cevabım cok gecıktı ozur dılerım
senağlama
6 yıllık evlıyım 3 yıldır cocugumuz olmuyor.. ıkı kez endometrıozıs amelıyatı gecırdımk acık ve kapalı. Cok cıddı panık atak hastasıyım bu arada((
ıkısındede 6 yumurtam cıkabılıyo ve ı dollenebılıyo ılkjınde 2 sımdıkınde 3 transfer yapıldı.19 mayısı beklıyorum.dua edın olurmu? :)
üstüme alındım ablacım yani öyle bir yazmışsınki direkt benim yazdığım cümleye cevap gibihemende alınırmış benim kardeşim :teselli:
canım bende hamış değilim bugun adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?