Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

merhaba aramıza hg nasılsın nekadarlık evlisin doktora cittunmi varmı bi problem anlatsana

Merhaba.ılk denemedekı basarısızlık ve bu sıtede kımsenın benımle ılgılenmeyısı nedenı ıle kızmıs gırmemıstım.bana yazı yazıldıgını gorunce cok sevındım :) sımcık 2 .denememı yaptık 5.gunumdeyım sans dıleyın olurmu. cevabım cok gecıktı ozur dılerım
senağlama

merhaba aramıza hg nasılsın nekadarlık evlisin doktora cittunmi varmı bi problem anlatsana

Merhaba.ılk denemedekı basarısızlık ve bu sıtede kımsenın benımle ılgılenmeyısı nedenı ıle kızmıs gırmemıstım.bana yazı yazıldıgını gorunce cok sevındım :) sımcık 2 .denememı yaptık 5.gunumdeyım sans dıleyın olurmu. cevabım cok gecıktı ozur dılerım
senağlama

6 yıllık evlıyım 3 yıldır cocugumuz olmuyor.. ıkı kez endometrıozıs amelıyatı gecırdımk acık ve kapalı. Cok cıddı panık atak hastasıyım bu arada ((

ıkısındede 6 yumurtam cıkabılıyo ve ı dollenebılıyo ılkjınde 2 sımdıkınde 3 transfer yapıldı.19 mayısı beklıyorum.dua edın olurmu? :)

şöle bi sayfalara baktımda bizim kızlar rep delisi olmuş heyy kızlar kendinize gelin yahu arsızlık yapmayın bakim akıllı uslu kızlar olun öle istenmez ayıp verirlerse alırsınız ahh ahh sonra dicekler anneleri nasıl yetiştirmiş bunları ama bizim kıslar usludur dimi cicidir dimi hımmm

amin canım Şeniz

bu laf bana galiba arsızlık deyince demin ben yazmıştım :1closedeyes:

hayırlı olsun tatlım 19 mayısta inşş halaylarını çekeriz a.s.

hemende alınırmış benim kardeşim :teselli:
üstüme alındım ablacım yani öyle bir yazmışsınki direkt benim yazdığım cümleye cevap gibi
neyse sen bizim büyüğümüzsün ne desen haklısın ama senin kızlar biraz yaramaz işte bizide böyle kabul et sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…