süpriz_mucize teşekkürler canım inş seninkinide öğrenirizi yarın =))))
empty002 saol canım =)) sağlık herşeyden önemli tabi ama erkek olduğunada daha memnun oldum sanki =)) iten içe erkek çocuklarını daha çok sevmişimdir =))
valla ben de sanki kız seviyom haaa
ya kız erkek farketmez diyodum ama saklamıyıcam içten içe erkek olmasını istiyodum xD =)) ayy bide babasına benzerse çok sevimli bi oğlum olur =))
ne güzel bir haber bu yaa çok sevindim valla babasına benzesin tabi kızın oluncada annesine :)
evet ya ona benzesin çekik çekik ne güzel olurdu =)))))))))[/QUOTE
babasına çok aşıksın belli merak etme çok aşık olan annelerin bebişleri zaten babaya benziyooo :dance:
evet ya ona benzesin çekik çekik ne güzel olurdu =)))))))))[/QUOTE
babasına çok aşıksın belli merak etme çok aşık olan annelerin bebişleri zaten babaya benziyooo :dance:
evet çok seviyorum =))))))) görüşürüz canım sende kendine iyi bak iyi akşamlar / iyi geceler =)
kızlarrrrrrrrrrr
ben geldım dr a gittik keseyı görduk bu baska dr iyi diğerıne göre.ama buda karnıma bir dert attı hanı yara vardı ya bende ilaç kullanmıştım ya hep ya hiç kuralına göre bişey olabailirde olmayabilirde dedı.işte kalp atısalrını görürsek bişey yok demekmiş.ama ben bu ilaçarı hamilelıkten önce kullandım dedım bellı olmaz yumurtlama o ay oluyormus ya aman sıkıldım valla sevınemedım gitti...
neyse keseyı görduk cok şükür gerısı Allah kerimm
birde folık asıt verdı o hamıle kalmadan öncekı 3aylık dönemde kullanırlmalıymıs sonradan alınınca zaten bir işlevı yok dedı.ilerleyen zamanalrda demir ve diğer vıtamınlerden yazacam dedı
vıldos iklim nbr kızlarrr
sana drun verdımı folık asittt adam dedı cok gereklı değill.bende hamilelıkte cok abartmıcamm..arkadasımın bebegı 5,5 aylıkken sorun cıktı tum testlerı yaptrmıstı yanı olunca oluyor dr da öle dedı..bende öğrenırım ıns 3ay sonraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?