Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

süpriz_mucize teşekkürler canım inş seninkinide öğrenirizi yarın =))))
empty002 saol canım =)) sağlık herşeyden önemli tabi ama erkek olduğunada daha memnun oldum sanki =)) iten içe erkek çocuklarını daha çok sevmişimdir =))

kızlarrrrrrrrrrr
ben geldım dr a gittik keseyı görduk bu baska dr iyi diğerıne göre.ama buda karnıma bir dert attı hanı yara vardı ya bende ilaç kullanmıştım ya hep ya hiç kuralına göre bişey olabailirde olmayabilirde dedı.işte kalp atısalrını görürsek bişey yok demekmiş.ama ben bu ilaçarı hamilelıkten önce kullandım dedım bellı olmaz yumurtlama o ay oluyormus ya aman sıkıldım valla sevınemedım gitti...
neyse keseyı görduk cok şükür gerısı Allah kerimm

senin adına çok sevndim canım inanki =)) bizde cinseyetini öğrendik bugun =)

ney cinsiyetııı
ya kızlarrrr korkuyorum bu 5 gun kullandıgım ilaçlar hamilelıkten öncekı gunelrde bişey yaaparmı yaaa.dr saglıklı bir gebelık oldunu düşünüyorum dedı ama karnımada bu derdı atmasa olmazdıı

birde folık asıt verdı o hamıle kalmadan öncekı 3aylık dönemde kullanırlmalıymıs sonradan alınınca zaten bir işlevı yok dedı.ilerleyen zamanalrda demir ve diğer vıtamınlerden yazacam dedı

sana drun verdımı folık asittt adam dedı cok gereklı değill.bende hamilelıkte cok abartmıcamm..arkadasımın bebegı 5,5 aylıkken sorun cıktı tum testlerı yaptrmıstı yanı olunca oluyor dr da öle dedı..bende öğrenırım ıns 3ay sonraaa

bende iyiyim cnm bugu n keseyı gördukkk.işte cok şükür bakalım 10gun sonra kalp atısını görücezz.işte görürüsekkk normal rahatlıcazzz.inş. gebelık öncesı kullandıgım ilaçlar etkı etmez sımdıde bunu kafaya taktımmm.dr öylesıne dedı ama ben taktım saglık gebelık zatn dedı yerı ıyı dedı.bakalım kızlarrr hayrlısı gec kalan halayımızı cekelım kızlar gelıncee hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…