herkese günaydın nasılsınız bakalım:uhm:
vildan hakça beryal sizinde anneler gününüz kutlu olsun canlarım eşim ii çok şükür düseldi
nilüfer benbilirim çok sevindim rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
çitosum nerelerdesin yaww özledim senii oğluşun nasıl???
dilnurcum sen nasılsın?
ben öğleden snr yokum dışarı çıkıcam ya ben dayanamıyorum hakça beryal çitos siz alışverişe başladınız mı ben 24 haftalık oldum şu şeker yüklemesinden snr başlıyım diyorum çok mu erken:uhm:
beryalcim oğluşun oluyomuş hayırlı olsun inşallah hepimizin evlatları hayırlı evlat olur :Saruboceq:çitosla sen cadı kaynana olcanız kızzz kötükedihüsokötükedihüso
günaydın herkese nasılsınız
gunayın kıslar nasılsınız
slm kuşum ben geldim ama sen yoksun kaydirigubbakcemile3
amin canım inşallah hoş geldin aramızaslm aranıza yeni katıldım bende bebek istiyom inşallah allahın izniyle isteyen herkezin olsun
evet canım tanışmadık tşkler iyiyim sen nasılsın 1 yıldır canım sen nekadardır istiyorsungünaydın ilterçakır hg sen nasılsın biz seninle daha önce tanışmadık galibane kadardır bebiş istiyosun??
günaydın hoş geldingünaydın arkadaşlar..iyi sabahlar ben geldim..güzel bir gün dilerim hepinize..nasılsınız bugün..sabah sabah güzel haberler varmı sabah sabah..
günaydın beryalcim dün seni çok aradım topiktesenağlamasenağlamagünaydın canlarım nasılsınız.escacım nasıl geçti doktro kontrolün .merak ettim seni .
günaydın canım iyi olmaya calışıyorum ne yapayım benim bu ayda suya düştü senağlamasenağlamagünaydın iltercakir ..iyi sabahlar güzelim nasılsın a.s.
canımmmmmmmmmmmmm günaydın hoşgeldin.nasılsın .eşin iyi olmuş çok şükür tekrar geçmiş olsun .
canım ben henüz hiç bir şey almadım .7 inci aya girelim öle almayı düşünüyorum .ama beşik ve bebek arabası gibi büyük parçalara bakıp fiyat araştırması yapıyorum .7 aylık olsun o zaman başlıycam .bence daha erken .
slm aranıza yeni katıldım bende bebek istiyom inşallah allahın izniyle isteyen herkezin olsun
evet canım tanışmadık tşkler iyiyim sen nasılsın 1 yıldır canım sen nekadardır istiyorsun
bende iyiyim canım ben 3,5 sene uğraştım bebişim olsun diye tüp bebek denedim aşılama denedim ikiside tutmadı bende boşverdim olmassa olmasın diye snr kendiliğinden hamiş kaldım canım rabbim bana nasip etti inşallah burdaki herkese nasip etsin tatlım:Saruboceq:
sen hiç aşılama falan denedin mi:uhm:
bende öpüyorum kocaman .beryalcim öpüyom canım görüşürüz tatlım.
kız cici anne adayı nerelerdesin sen bakim .unuttun mu bizislm kızlarrrrrrrrrr nasılsınız bakalım
canım benim üzülme adet olmazsan bir daha yap testi belki geç döllenme olmuştur .eğer bu ay olmazsa bir daha ki ay ovitrelle diye iğne var ben onla hamile kalmıştım bir de onu dene bakalım belki faydası olur.beryalcım çok tşk ederim canım özeldende yazmışsın ama malesef canım benim negatif inşallah escales pozitif çıkar
yaa aynı şeyi ben de merak ediyorum.benim de 2 gün geçti adet günümden.ve bu ay sivilcem hiç çıkmadı.aynı zaman da rahimde tümden bi ağrı var.bu arada mrb canım
adaşım ya günümden 2gün geçti.bu defa belim ağrımıyor.rahmimde bi ağrı var. tabi psikolojik de olabilir de.ama meraklanmaya başladım iyice.senden naber canım
hayırlı sabahlar h.g.herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar..a.s.
günaydın canımkızlar günaydın..... ben en son 9 nisanda adet olmuştum.cuma günü test yaptım çizgi yoktu. bugün yaptım çizgi var ama o kadar silik ki. sanki gölge gibi... ama cuma günü yaptığım test de duruyordu onunla karşılaştırdım onda hiçbişey yok... ne dersiniz hamilemiyim acaba....
kızlar günaydın..... ben en son 9 nisanda adet olmuştum.cuma günü test yaptım çizgi yoktu. bugün yaptım çizgi var ama o kadar silik ki. sanki gölge gibi... ama cuma günü yaptığım test de duruyordu onunla karşılaştırdım onda hiçbişey yok... ne dersiniz hamilemiyim acaba....
kızlar günaydın..... ben en son 9 nisanda adet olmuştum.cuma günü test yaptım çizgi yoktu. bugün yaptım çizgi var ama o kadar silik ki. sanki gölge gibi... ama cuma günü yaptığım test de duruyordu onunla karşılaştırdım onda hiçbişey yok... ne dersiniz hamilemiyim acaba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?