canım benim de pek belirtim olmamıştı bence sen bekle 2 gün daha sonra sabah idrar testi yap .inşallah hamilesindir..benim sorum olacak benim adetim 3 gün geçti hiç belirti yok hamilemiyim diye merak ediyom hiç belirti olmadan hamile kalan varmı
yakalandık mı anammmmmmmm ne göz var kıssssss:1shok::1shok:beryall dorukk gördüm sizii cee kaydirigubbakcemile3
günaydın herkeslere
günaydın kıslarrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlar
günaydın kıslarrrrrr kayracım bak denk geldik şekerim nasılsın kıslar sizler nasılsınızzzzx
günaydın kızlar
günaydın kıslarrrrrr kayracım bak denk geldik şekerim nasılsın kıslar sizler nasılsınızzzzx
güaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın tatlı kuşlar.
nasılsınız .listeyi düzenledim .şimdi geçmişede bir bakıp geliyorum .öpüldünüzzzzz.
günaydın kızlar hepiniz hgkızlarrrrrrrrr günaydınnnnnnnnn:1hug:
günaydın canım hoşgeldin aramıza.ekliyorum hemen seni de .listemize.güaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlarrrrrrrrr günaydınnnnnnnnn:1hug:
beni eklei bu a tedavie başlıcam inşallah
günaydın canım hoşgeldin aramıza.ekliyorum hemen seni de .listemize.
canım günaydın nasılsın .bebiş nasıl? neler yapıyosun .
günaydın kızlar nasılsınız
saol canım bol bol uyuyom buara hayret bugün erken kalktım dün 10 da uyumusum hemde bu saate kadar ayyyy kafamı yastığa koyduğum an uyuyom eşimi hep yalnız bırakıom offfffffffff bebiş ii valla...bulantım yok denecek kadar az..yarın kontrolümüz var bakalım nolcak:CüvCüv:
iyiyim canım çok iyiyimgünaydın kuşum nasılsın
adet olmadın demi daha.:1shok:
canım bende ilk günden beri akşam saat 11 i hiç görmüyorum artık saat 10 oldumu uyuyorum.dizilerin bile sonunu göremiyorum eşime izlettiriyom bazen o anlatıyo bana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
uyu boşver dinlen bol bol ki bebiş de uyusun büyüsün .çok ayakta kalma.bolbol su iç.haftada 3 kezde asidi kaşmış maden suyu iç.mineral var onda .hergün 3 tane meyve ve mutlaka bir avuç ceviz ye tatlım .haftada kez balık tavuk ve et ye.hepsinden ye.
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin .
gittim canım dr gerek görmedi 4-5 ay önce yapılmış tahliller vardı bunlar yeterli dedi ve klomene başladım bakalım 22-05 tarihinde tekrara çağırdı bakalım yumoşlar gelişcekmiayla sen dün tahlil yaptırmaya gidecektin aldınmı sonuçları dr nededi tahlillerin iyimiymiş canım
hg tatlım en kısa zamanda hamile kalırsın inşallahmerhaba bu sayfayı yeni gördüm hamile olmayı çok istiyorum benide listeye ekle inşallah ugurlu gelir bütün herkes hamile kalır sevgi kala.s.
inşallah yumuşların büyür canım kendini sıkma stres yapma büyüyeceğini düşün olumsuz hiç birşey düşünme bol bol yumurta ye bu aradagittim canım dr gerek görmedi 4-5 ay önce yapılmış tahliller vardı bunlar yeterli dedi ve klomene başladım bakalım 22-05 tarihinde tekrara çağırdı bakalım yumoşlar gelişcekmi
slm canım hoş geldin aramızamerhaba bu sayfayı yeni gördüm hamile olmayı çok istiyorum benide listeye ekle inşallah ugurlu gelir bütün herkes hamile kalır sevgi kala.s.
hoşbuldum cnm .Şeniz ben iyiyim cnm sen nasılsın:1hug:h.g. vildoşum nasılsın canım benim
hoşgeldin kanki gel senide bi öpem senide özledim valla ŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?